Chocolat

Alle reviews

Chocolat

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Hapjes aan huis merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Hapjes aan huis
0 reviews

Feestjes, wie houdt er daar nu niet van? Leuke sfeer, interessante mensen, en vooral...lekker eten en drinken! Geen feestje is compleet zonder een ...

Beschuitje.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Beschuitje.nl
0 reviews

Het ontbijt is zeer belangrijk. Een goed ontbijt heeft zeer wat voordelen. Het geeft je de nodige energie om de dag goed door te brengen. Je maakt ...

TaartenWinkel.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
TaartenWinkel.nl
0 reviews

Taartenwinkel.nl is een online banketbakker in Nederland die voor elke viering een feestelijke taart maakt.Over Taartenwinkel.nl Ta...

Marley Spoon merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Marley Spoon
0 reviews

Heb je weinig tijd om zelf dagelijkse menu's op te stellen en boodschappen te doen, of kook je gewoon niet graag? Ben je op zoek naar een bedrijf w...

Chocolat

Ben jij dol op chocolade? En ben je nog op zoek naar een online shop waarop jij jouw chocolade en/of chocolade geschenken kunt kopen? Wellicht is het bedrijf zChocolat dan wel een interessante partij voor jou! zChocolat is namelijk een wereldwijde aanbieder van Franse chocolade. Maar wat mag je nou precies van dit bedrijf verwachten? Hoe gaat het bedrijf om met vragen over haar producten? En wat is de kwaliteit van de chocolade? Voor antwoorden op deze vragen ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres. Op deze pagina hebben wij namelijk reviews en beoordelingen van voorgaande klanten verzameld, zodat jij een eerste indruk van het bedrijf kunt opdoen. Heb jij zelf wel eens chocolade op de webshop van zChocolat gekocht? Dan stellen wij het zeer op prijs als jij jouw ervaring met de webshop met ons en andere bezoekers van ErvaringenSite deelt. Bovendien kun je op ErvaringenSite ook reviews en beoordelingen over andere bedrijven in diverse sectoren vinden. 

Over zChocolat
zChocolat is een Frans bedrijf dat in 2000 is opgericht door Jean-Philippe Khodara. Samen met wereldkampioen Chocolatier Pascal Caffet maakte hij een lijn van hoogwaardige chocolaatjes die al snel het respect van chocoladeliefhebbers over de hele wereld verdienden. Vandaag de dag heeft het bedrijf al ruim 180.000 klanten wereldwijd blij mogen maken met hun chocolade en wordt de chocolade in meer dan 200 landen verkocht. 

Bovendien geeft het bedrijf aan veel waarde te hechten aan kwaliteit en klantenservice. Zo verzorgt het zChocolat team het gehele proces zelf in het hoofdkantoor in Forcalquier in Frankrijk. Van ordervoorbereiding, klantenservice en marketing tot aan communicatie en internationale B2B en B2C verkoop.

De producten en diensten van zChocolat
zChocolat biedt een breed assortiment aan chocolade aan op haar website. De lijn is handgemaakt door Pascal Caffet door middel van jarenlange chocoladeproeverijen en de feedback van de klanten van zChocolat. Op de website vind je een lijst met de verschillende soorten chocolade, de ingrediënten en een beschrijving van de smaak. Voorbeelden van een aantal chocolaatjes van zChocolat zijn: Dark Z Chocolate, White Z Chocolate, Milk Z Chocolate, Chocolate n°0, Chocolate n°2 en Chocolate n°20. Naast de chocolade in deze lijn verkoopt het bedrijf ook nog andere, losse chocolade waaronder Truffle, Gianduja, Mystique, Amore en Chocamandine. 

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van nieuwtjes in het bedrijf? Schrijf je dan in voor de online nieuwsbrief en/of volg de social media kanalen van het bedrijf op Facebook, LinkedIn, YouTube en Instagram. Bij vragen kun je de veelgestelde vragen pagina op de website raadplegen of contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf door een e-mail te sturen naar zcontact@zchocolat.com of te bellen naar +33 (0)4 42 91 43 65 of +31 (0)20 808 5140.

zChocolat betaalmogelijkheden
Op de wesite van zChocolat heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse betaalopties. Zo kun je betalen met Creditcard (Visa, Mastercard en American Express) en PayPal. 

Klachten, Complimenten en Tips voor zChocolat
Heb jij wel eens een bestelling geplaatst bij zChocolat? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze webshop. Wat vond jij van de chocolaatjes? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van het bedrijf ervaren? Laat een review achter op deze pagina en help andere chocoladeliefhebbers met het vinden van de lekkerste chocolade!