Clean Cause

Alle reviews

Clean Cause

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

De Wijnbeurs merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

De Wijnbeurs

1 reviews

Wanneer je van een lekker glas wijn houdt maar wel eens iets anders wilt proeven dan de wijn die bij jou om de hoek te koop is, dan kun je online o...

Foodbag merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

Foodbag

3 reviews

Geen inspiratie om iedere avond iets te koken of heb je gewoon geen tijd genoeg om iets uit je potten en pannen te toveren? Dan is Foodbag. be er o...

Takeaway.com merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

Takeaway.com

27 reviews

Takeaway.com: Ervaringen Je kent het wel: net een dag hard gewerkt en dan moet je thuis ook nog koken. Daar heb je niet altijd zin in. Of andersom...

Vivino merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

Vivino

1 reviews

Een goede fles wijn bij het eten kan een wereld van verschil maken. Vind je het lekker om af en toe een wijntje te drinken bij het eten? Of ben je ...

Clean Cause

Ben je op zoek naar een drankje dat je een stevige oppepper kan geven, maar dan zonder dat het zwaar op je maag ligt? Dan zou het aanbod van Clean Cause misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met het aanbod van deze onderneming. Indien dit inderdaad het geval zou zijn, zouden we het erg fijn vinden als je deze pagina met Clean Cause reviews zou willen aanvullen met een uniek verslag van jouw persoonlijke ervaring. Het maakt overigens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, omdat alle reviews hier sowieso gepubliceerd worden.

Over Clean Cause
De oprichter van dit bedrijf, Wes Hurt, zag uit de eerste hand hoe drugs- en alcoholverslaving gezinnen veel schade toebracht. Het financieren van studiebeurzen voor nuchter leven voor mensen die herstellen van hun alcohol- en drugsverslaving, zou de oplossing zijn die Wes zou nastreven. Wes begon met het verkopen van Clean Cause gebotteld water vanuit zijn truck aan lokale supermarkten en kruideniers in Austin, Texas. Omdat hij moe werd van het groeien van zijn nieuwe onderneming, had hij een bron van cafeïne nodig, maar dan wel een die biologisch en verfrissend was en goed op zijn maag lag, in tegenstelling tot koffie. Al snel werd het gebotteld water vervangen door een organisch mousserend drankje: Yerba Mate. Tegenwoordig bestaat het assortiment uit negen drankjes, waarbij 50% van de winst naar een goed doel gaat om mensen met een verslaving te helpen.

Producten en diensten van Clean Cause
Op de website van Clean Cause kun je kiezen uit verschillende categorieën, zoals Shop drinks, Shop merch, About us, Become an ambassador, Find us in store en Blog. Omdat sommige van deze categorieën verder zijn opgedeeld in een aantal subcategorieën, zou je vlotter doorheen het aanbod van Clean Cause kunnen navigeren. Verder kun je meer lezen over het aantal studiebeurzen dat dit bedrijf al heeft gefinancierd, en eventueel zelf een aanvraag voor zulk een beurs plaatsen. Er zijn ook enkele artikelen over relevante onderwerpen die je kunt lezen, zoals bijvoorbeeld enkele tips om op een beleefde manier drankjes te weigeren.

Clean Cause klantenservice
Heb je een vraag of opmerking voor het team van Clean Cause? Dan kun je in eerste instantie een kijkje nemen op de pagina met veelgestelde vragen. Moest je je antwoord daar alsnog niet vinden, kun je de klantenservice contacteren door het online formulier in te vullen en te versturen.

Complimenten, klachten en tips voor Clean Cause
Als je ooit al een drankje van deze onderneming hebt gekocht en geproefd, kun je je Clean Cause ervaringen met onze bezoekers delen in de vorm van een bondige review. Hoe heb jij als klant het online aankoop- en betaalproces ervaren? Wat vind je van de smaak van Clean Cause drankjes? Is de klantenservice vlot bereikbaar als je vragen of opmerkingen hebt? Of wil je graag enkele nuttige tips delen? Laat het ons zeker weten! En als je benieuwd bent naar datgene wat mensen over gelijkaardige bedrijven schrijven, kun je een blik werpen op deze pagina. Veel leesplezier toegewenst!