ErvaringenSite

  Ervaringen Crowdbutching

  Zoek je mensen waarmee je gezamenlijk een stukje van een koe kunt kopen? Dan is het wellicht een idee voor jou om een kijkje te nemen op de website van Crowdbutching. Voordat je die beslissing neemt is het altijd raadzaam om te kijken wat andere mensen hebben ervaren bij dit bedrijf. Deze objectieve en onafhankelijke meningen lees je op deze pagina van ErvaringenSite.

  Wat is Crowdbutching?

  Crowdbutching is te omschrijven als een combinatie van Crowdfunding en van Butcher. Het laatstgenoemde woord betekent in het Engels: slager. Inhoudelijk wil dit zeggen dat je samen met enkele andere mensen een stukje van een koe koopt. Deze aankoop doe je direct bij de boer. Crowdbutchering kun je zien als een wijze van vlees kopen waarbij het dier van staart tot kop volledig wordt gebruikt. Je kunt verschillende soorten vlees kopen waaronder biologisch vlees, duurzaam vlees en eerlijk vlees. Via de website van Crowdbutching kun je op de diverse categorieën klikken om te zien wat dit inhoudelijk precies betekent.

  Op dit moment kun je via verschillende websites van het bedrijf stukken van dieren kopen zoals een koe, kip, varken, kalkoen, geit en hert. Hier zijn de volgende websites aan verbonden: koopeenkoe.nl, koopeenkip.nl, koopeenvarken.nl, koopeenkalkoen.nl, koopeengeit.nl en koopeenhert.nl.

  Melkveehouder Hoogendoorn levert aan Crowdbutching

  Verschillende vleespakketten

  Bij dit op vlees gerichte bedrijf kun je diverse pakketten kopen. Je moet dan denken aan pakketten met 4 vleesstukken tot luxe pakketten met 15 vleesstukken. Het bedrijf stelt op haar website dat ze voor iedereen aanbod hebben. Op dit moment sieren het gemakspakket, premium pakket en luxe pakket op de website van het bedrijf. In het gemakspakket zitten 4 eenvoudige producten, deze zijn volgens het bedrijf ideaal voor een snelle maaltijd en de pakketten wegen van 2 tot en met 8 kilo. In het premium pakket tref je 11 producten die volgens het bedrijf heerlijk zijn. Je kunt deze volgens Crowdbutching voor alles en niets gebruiken. De samengestelde pakketten wegen variërend van circa 3 tot en met 6,3 kilogram. Het luxe pakket bestaat in totaal uit 15 prachtige producten, is volgens het bedrijf ideaal voor thuiskoks en het pakket weegt 8,4 kilogram.

  Contactmogelijkheden

  Je kunt contact opnemen met Crowdbutching. De eerste mogelijkheid die we constateren, na het klikken op 'contact' via de website van Crowdbutching, is een online contactformulier. Na het invullen van naam- en adres gegevens, het onderwerp waarover je contact opneemt en het invullen van de tekst in het bericht, is de tijd rijp om op verzenden te drukken.

  Mensen die telefonisch contact willen opnemen met de klantenservice kunnen dit doen via telefoonnummer 0294-224200 en/of via e-mail adres vragen@koopeenkoe.nl. Daarnaast kun je een bericht sturen via de social media kanalen van Crowdbutching. De social media kanalen die door het bedrijf worden gebruikt zijn momenteel Facebook en Twitter.

  Bestellen en betalen

  Mocht je een aankoop willen doen dan is dit mogelijk via de website. Je moet hiervoor wel een account hebben aangemaakt. Je aankopen stop je dan in je eigen digitale winkelmandje. Mocht je iets besteld hebben bij Crowdbutching, dan kun je via diverse mogelijkheden betalen. Op de website van Crowdbutching worden onder andere de volgende betaalmethodes aangegeven: iDEAL, MasterCard, Visa creditcard, American Express en PayPal.

  Wat zijn de klantervaringen bij Crowdbutching?

  Ben je al klant bij Crowdbutching? Dan zijn we ontzettend nieuwsgierig naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. En wij niet alleen. De bezoekers van deze pagina willen ook graag weten wat jouw bevindingen zijn. Hoe vaak heb jij bijvoorbeeld al met andere mensen een koe gekocht via dit bedrijf? Hoe is dat proces vanaf het begin tot en met het einde verlopen? Denk je dat je vaker gebruik gaat maken van de dienstverlening/producten van Crowdbutching? Door je visie te delen op deze pagina help je bezoekers van ErvaringenSite een juiste keuze te maken. Gaan zij wel of niet een aankoop doen bij Crowdbutching? Lees de absoluut onafhankelijke en objectieve bedrijfsbeoordeling over dit bedrijf via ErvaringenSite!

  Crowdbutching
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Crowdbutching

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Crowdbutching een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Crowdbutching. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Crowdbutching actief?

  Crowdbutching is vooral actief in de categorie Eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online maaltijden bestellen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Crowdbutching gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.