ErvaringenSite

  Ervaringen Domino's

  Trek in pizza? Keuzes te over waar je dan terecht kunt. Van de lokale pizzeria tot de supermarkt: er zijn pizza’s in alle soorten en maten. Waar staat Domino's precies in deze sector? Zijn de pizza’s hier simpelweg fantastisch of komen ze langs met een stuk karton? En hoe is de bezorgservice? Krijg je hier nog een warme pizza of zijn ze zo laat dat deze al lang is afgekoeld? Veel mensen hebben al besteld bij Domino's: laat jouw keuze voor of juist niet voor deze bezorgende pizzadienst bepalen door de echte ervaringen van de klanten die jou vóór gingen!

  Over Domino's

  Domino’s is het grootste bezorg- en afhaalbedrijf ter wereld voor pizza’s. Volgens Domino’s zelf verkopen ze jaarlijks meer dan negentig miljoen pizza’s. In Nederland werd het eerste filiaal geopend in 1989, in Breda door Eduard Swagemakers. Hij had een stage gelopen bij Domino’s in Amerika en was daar zo enthousiast van geworden dat hij het fenomeen naar Europe wilde brengen. Zo gezegd, zo gedaan en inmiddels is Domino’s ook in België marktleider met 190 vestigingen, een servicekantoor en een eigen distributiecentrum.


  Domino's Pizza Safe Sound - Domino's weet originele manieren te vinden om de aandacht te trekken

  Diensten van Domino's

  Je kunt op allerlei manieren aan een pizza komen bij Domino's. Ben je toevallig in de buurt van een vestiging, dan kun je gewoon even langs lopen om een pizza op te halen. Maar voor de meeste mensen zal het het makkelijkst zijn even een pizzaatje te bestellen via de website. Binnen de kortste keren komt er dan een bezorger langs, al dan niet op een scooter, om jou jouw pizza te overhandigen.

  Het assortiment aan pizza’s bij Domino's is groot. Op de website vind je een uitgebreid menu, van standaard pizza’s als Four Cheese tot originelere varianten zoals de Pizza Cheeseburger. Zelf jouw pizza samenstellen kan natuurlijk ook. Daarnaast biedt Domino’s nog allerlei bijgerechten aan om iedere maaltijd compleet te maken. Zo hoef je echt niet meer de deur uit als je een keertje geen zin hebt om te koken.

  Pizza Top 5

  Benieuwd wat De Top 5 aan pizza’s is? De meeste klanten kiezen voor een Perfect Pepperoni, gevolgd door de klassieker Margharita, de Shoarma-pizza staat op nummer 3, op nummer vier staat de Chicken Supreme en Pizza Hawaii, die andere klassieker, staat nog net in de top 5.

  Klachten, problemen of complimenten voor Domino's

  Heb je problemen met de diensten van Domino’s? Was de pizza vies, te laat, koud? Via de website van Domino’s kun je met het bedrijf in contact komen, bijvoorbeeld telefonisch, via de app of de sociale media Facebook, Twitter en YouTube.

  Heb jij wel eens een of meerdere pizza’s besteld bij Domino's?

  Dan zijn wij op zoek naar jou! Deel je mening over Domino's en laat volgende klanten weten hoe jij hun diensten hebt ervaren. Had je een klacht? Hoe gingen ze hiermee om? Ben je razend enthousiast over Domino's en hun pizza’s? Dan mag je natuurlijk ook gewoon even een complimentje voor ze achterlaten! Bij ErvaringenSite streven wij naar een zo’n compleet mogelijk beeld over Domino's.

  Lees hier reviews en beoordelingen van klanten die bij Domino€„¢s een pizza bestelden. Hoe vet zijn de pizza€„¢s, hoe is de smaak en de prijs? Snelle levering?

  Domino's
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  5.2
  25% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  5.6
  Prijs
  rating
  5.6
  Leveren
  rating
  4.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Pizza- XXl (aangepast)

  - bestelling fout gelopen
  - samenstelling van pizza klopte niet
  - levertijd was rond een uur
  - er zat kip op de pizza maar ben vegitarisch

  + Bij het oplossen van de foute bestelling was de manager wel top

  Ik en mijn vriendin bestellen niet meer op Domino's.


  Door: Hanne-Lore22-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Vandaag

  Bedriegers pizza online besteld betaald centen van de rekening afhaalpunt gesloten geld weg nooit meer.
  Kun je beter iets meer betalen en naar pizzahut gaan

  Door: Kevin 01-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Niet lekker

  Vet druipt er af, smaakt niet lekker, het is nu 2 uurtjes geleden dat ik een paar stukken gegeten heb en het is alsof ik nog bezig ben, maag en darm klachten, ik heb mijn les geleerd.

  Door: Marie van A10-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Telkens tevreden over bestelling

  Wij hebben hier al heel vaak besteld en waren elke keer tevreden. Goeie prijs (veel acties), op tijd geleverd, lekkere pizza's. Bestellen op de site zou iets vlotter kunnen (terugklikken om iets te wijzigen zorgt ervoor dat de ganse bestelling verdwijnt) maar over het algemeen ok.

  Door: Lieve20-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Schrijf zelf een review over Domino's

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Domino's een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Domino's. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Domino's actief?

  Domino's is vooral actief in de categorie Eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online maaltijden bestellen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Domino's gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.