Familiebox

Alle reviews

Familiebox

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Foodbag merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Foodbag
2 reviews

Geen inspiratie om iedere avond iets te koken of heb je gewoon geen tijd genoeg om iets uit je potten en pannen te toveren? Dan is Foodbag. be er o...

De Wijnbeurs merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
De Wijnbeurs
1 reviews

Wanneer je van een lekker glas wijn houdt maar wel eens iets anders wilt proeven dan de wijn die bij jou om de hoek te koop is, dan kun je online o...

Takeaway.com merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Takeaway.com
27 reviews

Takeaway.com: Ervaringen Je kent het wel: net een dag hard gewerkt en dan moet je thuis ook nog koken. Daar heb je niet altijd zin in. Of andersom...

Vivino merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Vivino
1 reviews

Een goede fles wijn bij het eten kan een wereld van verschil maken. Vind je het lekker om af en toe een wijntje te drinken bij het eten? Of ben je ...

Familiebox

Op zoek naar biologische en gezonde voedingonline, welke helemaal thuis wordt bezorgd? Geen tijd of vervoer om zelf uw boodschappen te halen voor het bereiden van uw dagelijkse maaltijden? Zoek niet verder! Hier op Ervaringen.be vindt u alle belangrijke informatie over deze Familiebox en andere eetgelegenheden. Bekijk hier ook ervaringen van andere gebruikers, en laat ook jouw review achter.

 

Over Familiebox
De Familiebox is een product van Bilder en de Clercq. Bilder & De Clercq. Het is een online eetwinkel in Nederland. Familiebox is een handelsnaam en is onderdeel van SalecoGroep BV., dat gevestigd is in Amsterdam. De Familiebox biedt wekelijks twaalf gerechten voor het hele gezin. Elke week staan er 12 recepten klaar waar de consument uit kan kiezen. Keuze uit een mix van gerechten met vlees, vis en vegetarisch. Ook kan wekelijks voor speciale premium gerechten en handige kant-en-klaar maaltijden worden gezorgd.

 

Producten en diensten van Familiebox
De Familiebox is te bestellen in 3 formaten: de Box Small voor 2-3 personen met 2-4 maaltijden per week; de Box Medium voor 3-4 personen met 2-4 maaltijden en de box Large voor 4-5 personen met 2-4 maaltijden per week. Het team achter De Familiebox bedenkt de recepten, doet de boodschappen en bezorgt de box aan huis. In de box wordt een receptenkaart meegeleverd inhoudende de instructies van de te bereiden maaltijden. Wekelijks kan er een keuze worden gemaakt uit 12 verschillende gerechten, waarvan er standaard vier vegetarisch zijn. Met keuze uit gevarieerde vlees- en vissoorten; lekkere kids toppers; super snelle gerechten en gerechten met extra groenten. Naast de familie box kan ook een fruit box, inhoudende 4 kilogram aan fruit (tussen de 15 – 25 stuks fruit), worden besteld. Voor brood kan men vragen naar het brood box. Het brood box bevat handgemaakt brood, welke men zelf even dient af te bakken. Brood variёteit als pain boulot meergranen, pain citroulles, couronne olive, boulot figues of pain de milan. Naast de maaltijdboxen kan ook de specials worden besteld, zoals de kerstboxen; borrelboxen en bierboxen.

 

Complimenten, klachten en tips Familiebox
Wilt u starten met de Familiebox kortingscodes inhoudende alle actuele aanbiedingen en acties?  De Familiebox heeft een actie, waarbij u liefst 10% korting ontvangt op de eerste box. Zou u eens de introductieaanbieding voor deze box willen te proberen. Alle ingrediënten worden gekoeld bij u thuisbezorgd. In de middag, op de dag van levering, krijgt van hun een nauwkeurige tijdsindicatie doorgestuurd, zodat u niet onnodig zit te wachten.

Klachten, suggesties of juist complimenten? Neem contact op met Familiebox via het telefoonnummer 085 0270005/ info@defamiliebox.nl en haar model-herroepingsformulier. Zij beschikt ook over FAG's waar u doorheen kunt neuzen.

De familie box omvat zoveel mogelijk biologisch; gezonde maaltijd box voor het hele gezin. U ontvangt bij bestelling een flexibel lidmaatschap. Bij het registreren maakt u een account, van waaruit bestellingen worden gedaan. Bij de eerste bestelling is het betalen via iDeal of creditcard, vanaf dan gaat het per automatisch incasso, u betaalt pas na ontvangst van uw Familiebox. Via uw persoonlijke account kunt u gemakkelijk alle gerechten bekijken en de eigen Familieboxen beheren. Boxen kan je tot wel 6 weken vooruit plannen.

Hebt u ook ervaring met Familiebox, haar producten en haar dienstverlening? Hoe vindt u haar klantenservice? Smaakt het echt bij Familiebox? Laat ons weten! Laat ons uw mening achter op onze website Ervaringen.be.

Indien u nog niet veel weet over Familiebox, haar service en producten dan mag u hier op onze ErvaringenSite.nl de reviews lezen.