ErvaringenSite

  Ervaringen Gobble

  Hoe vaak gebeurt het je dat je helemaal inspiratieloos door de supermarkt loopt en geen idee hebt wat je vanavond toch weer eens moet gaan eten? Helemaal klaar met de kant-en-klaar maaltijden en al helemaal geen zin om uitgebreid te koken en lang in de keuken te gaan staan? Een te drukke dagplanning zorgt voor een ongewenste situatie bij mensen als het gaat om gezond eten, lees het ook hier. Deze situaties kent iedereen wel en bij Gobble hebben ze daar volgens hen een oplossing voor. Online kun je bij hen maaltijden bestellen die al voorbereid bij je bezorgd worden en waarbij je dan nog 15 minuten nodig hebt om het complete gerecht te bereiden. Wil je meer hierover weten en ben je nieuwsgierig naar ervaringen en belevingen van anderen, dan vind je op onze site precies wat je zoekt. Online maaltijden bestellen wordt steeds meer en vaker gedaan. Maar kun je door de bomen het bos nog zien? Ervaringen, reviews en meningen van anderen over in dit geval Gobble kunnen je helpen een keuze hierin te maken. Wie weet is Gobble na het lezen hiervan wel in de toekomst je vaste partij om voor jouw eten te zorgen.

  Over Gobble

  Het Amerikaanse bedrijf Gobble is opgericht in San Francisco in het jaar 2010 en waar het eerst kant-en-klare maaltijden bezorgde, richt het zich vanaf 2014 volledig op het aanbieden van compleet voorbereide maaltijden die door de klant slechts nog in vijftien tot twintig minuten bereid dienen te worden in enkel een pan. Bestellingen bij Gobble doe je voor een week, je geeft aan voor hoeveel personen en hoeveel dagen je in die week wil dat Gobble je eten regeld. De bestelde gerechten voor die week worden bezorgd in een gekoelde doos bij de klanten thuis. Bij Gobble doseren ze de ingrediënten voor de klant per maaltijd, snijden en wassen ze alles zelf en geven ze een beschrijving hoe de maaltijden bereid dienen te worden door de klant. Een maaltijd kost rond de 12 dollar per serving. Je hoeft voor de diensten van Gobble geen lange termijn commitment aan te gaan, je mag annuleren of een week overslaan wanneer je maar wilt.

  1 DAG ALLEEN MAAR MINI VOEDSEL ETEN! *Challenge*

  Menu van Gobble

  Er zijn verschillende opties als het gaat om het samenstellen van maaltijden voor een bepaalde week. Naast dat je kan aangeven met hoeveel personen je gebruik wilt maken van de diensten van Gobble en hoeveel dagen van die week, kun je ook je menu zelf samenstellen of het door Gobble laten doen. Wekelijks veranderd Gobble haar menu opties en je kunt aangeven wat je per dag graag wilt eten. Wanneer je juist dit uit handen wil geven en je wil laten verassen kun je Gobble doorgeven wat je persoonlijke voorkeuren zijn of kun je ze juist vertellen wat je niet lust en maken ze op basis daarvan een op maat gemaakte doos. Versheid van de producten, hoogwaardige maaltijden en gemak voor de consument is wat men bij Gobble probeert te realiseren.

  Uw mening over Gobble

  Heb je ooit maaltijden bij Gobble besteld of er een gegeten bij familie of vrienden, dan horen wij en de vele bezoekers van onze site het graag. Laat hier alsjeblieft je bevindingen achter. Was het eten lekker? Eenvoudig te maken? Kreeg je waar voor je geld? Antwoorden op deze vragen en veel meer zijn nuttige informatie voor consumenten om te weten alvorens men over gaat tot het bestellen bij Gobble. Heb je slechte ervaringen met het bedrijf en zou juist niemand hier iets moeten bestellen volgens jou dan horen we graag waarom je dat vindt en misschien kun je zo iemand behoeden voor het maken van dezelfde fout. Kortom we horen graag van je!

  Gobble
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gobble

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Gobble een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Gobble. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gobble actief?

  Gobble is vooral actief in de categorie Eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online maaltijden bestellen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gobble gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.