ErvaringenSite

  Ervaringen Grandbazaarist

  Wilt u graag exotisch eten? Bent u op zoek naar Turkse producten? Wilt u weten hoe die snel bij u geleverd kunnen worden? Uw zorgen stoppen hier, want wij van ErvaringenSite helpen u graag. Op de website vindt u reviews, die u meer vertellen over bedrijven waar u terecht kunt voor exotische producten. Ook Grandbazaarist staat vermeld, want die houdt zich bezig met het importeren en exporteren van Turkse producten. In de reviews komt u informatie tegen, die u kan helpen om het juiste bedrijf uit te kiezen. Er is informatie over het bedrijf zelf, welke producten worden aangeboden en waar u heen kunt voor uw bestelling.

  Over Grandbazaarist
  Grandbazaarist is opgericht in het jaar 2010 en is sindsdien begonnen met het verlenen van diensten, die hun oorsprong vinden in de Turkse cultuur. Grandbazaarist hanteert de oriëntaalse en moderne stijl en heeft ook een gastvrije kosmopolitische cultuur. In combinatie met de exotische producten wanen de kopers zich in een ander rijk. Doordat Grandbazaarist weet hoe rijk de cultuur van Turkije is met zijn bijzondere gerechten, dranken, decoraties en schoonheidsproducten, vinden zij het een uitdaging om dit binnen handbereik van mensen over de hele wereld te brengen. Dankzij de 11 jaren ervaring met klanten, biedt Grandbazaarist steeds andere producten, die veel gevraagd zijn onder consumenten.

  Producten en diensten van Grandbazaarist
  Grandbazaarist is een online winkel waar u naar toe kunt voor het halen van al uw Turkse producten en artikelen. Op de site van Grandbazaarist bent u terecht voor de volgende items: Turkse spice, Baklava, delight, pasta, honing, koffie en thee, hamam, kruidenierswaren, antieke koperen ambachten, Turkse theepotten, vormthee, maar ook haircare, bodycare, health & beauty en gebedsparels die meer bekend staan als Tesbih. Al deze producten en artikelen biedt Grandbazaarist in de volgende bekende merken: Arifoglu, Bahraman, Dogadan, Geboorte, Caykur, Eğriçayır, Grandbazaarist, Hacı Bekir, Hafız Mustafa, Hazer Baba, Karaköy Güllüoglu, Kahve Dünyası, Kurukahveci Mehmet Efendi, Selamlique, Tatlici Safa en Toppik

  Verzending, klachten, garanties & betaling bij Grandbazaarist
  Al langer dan 10 jaar staat Grandbazaarist klaar voor het leveren van Turkse producten over de hele wereld. Klanttevredenheid vinden zij essentieel. Mocht u met vragen zitten, dan kunt u de solutioncenter bereiken via whatsapp op het nummer +90 530 445 34 84 of u kunt de app van Grandbazaarist downloaden via Google Play. De betaling kan via Bank Transfer, Maestro, VISA, Stripe en Pinpas. Grandbazaarist kunt u volgen via Facebook, Pinterest en Instagram.

  Complimenten en tips voor Grandbazaarist
  Heeft u belangstelling voor exotische producten? Wilt u die laten bestellen bij Grandbazaarist? Laat ons dan uw ervaring met Grandbazaarist weten. U kunt uw mening plaatsen in een review op de website van ervaringensite.be. Door het plaatsen van een review krijgen andere toekomstige klanten van Grandbazaarist informatie over de service van deze onlinewinkel. U kunt zowel uw complimenten of klachten in de review vermelden.

  Wilt u nog meer producten laten halen vanuit Turkije? Neem een kijkje op ErvaringenSite en bepaal of Grandbazaarist een optie voor u is.

  WIE HET LANGST VOEDSEL UIT 1 LAND BLIJFT ETEN WINT! met Rutger *Amerika VS Japan*

  Grandbazaarist
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Grandbazaarist

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Grandbazaarist een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Grandbazaarist. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Grandbazaarist actief?

  Grandbazaarist is vooral actief in de categorie Eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Restaurants

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Grandbazaarist gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.