Italian Wines Online

Alle reviews

Italian Wines Online

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DrankDozijn merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

DrankDozijn

0 reviews

Koop je graag online en wil je je bestaande drankvoorraad aanvullen of iemand verrassen met een fles wijn, bier of rum? Werp dan eens een blik op d...

Wijnvoordeel.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

Wijnvoordeel.nl

0 reviews

Niets biedt zo een heerlijk ontspannen gevoel, na een dagje hard werken, dan het glaasje wijn op het dakterras! Magnifiek! Bent u dat niet met mij ...

Monster merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

Monster

0 reviews

Monster, voluit ook wel Monster Energy, is een Amerikaans merk voor energiedrank. Het merk is in handen van de Hansen Beverage Company. In een groo...

BereVini merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

BereVini

0 reviews

Eindelijk wat tijd vrij in uw drukke dagschema. Geen werk te doen, geen kinderen bij de hand. U hebt een heel weekeindje voor u en uw partner vrij....

Italian Wines Online

Bent u een echte wijn liefhebber? En heeft u het liefst bij iedere gelegenheid een lekkere fles op tafel staan? Dan zou u voor uw volgende aankopen misschien eens kunnen kijken op de site van Italiaanse Wijnen Online. Zij claimen een compleet aanbod te hebben als het gaat om de beste Italiaanse wijnen en wijnsoorten. Ze doen dit volgens hen ook nog eens tegen een scherpe prijs. Om erachter te komen wat andere consumenten van Italiaanse Wijnen Online en haar producten vindt, kunt u hier op ErvaringenSite reviews over dit bedrijf lezen. Mensen die u voor zijn gegaan delen met u hun mening en ervaringen, waarmee u op uw beurt weer conclusies kunt trekken om al dan niet zaken met Italiaanse Wijnen Online te gaan doen.

Over Italiaanse Wijnen Online
Italiaanse Wijnen Online is een Belgische webwinkel gericht op Italiaanse wijnen. Het bedrijf achter de webwinkel is gevestigd in Malle en opgericht uit liefde voor Italië en haar wijnen. De mensen achter het bedrijf hebben van hun passie hun beroep gemaakt. Wanneer u vragen heeft over het aanbod van de webwinkel heeft kunt u contact opnemen via telefoon, Whatsapp of e-mail. Wanneer u bij Italiaanse Wijnen Online een bestelling plaatst die qua waarde duurder is dan honderdvijftig euro dan worden de flessen gratis bezorgd. Indien de bestelling niet aan uw verwachtingen voldoet heeft u het recht de producten kosteloos te retourneren binnen 14 dagen volgens de algemene voorwaarden. Italiaanse Wijnen Online werkt met een spaarpuntensysteem, waarbij u bij elke fles wijn die u koopt een aantal spaarpunten krijgt. Dit aantal verschilt per fles en wanneer u genoeg spaarpunten heeft kunt u deze punten zelf inwisselen tegen een fles wijn.

Producten en diensten Italiaanse Wijnen Online
De webwinkel Italiaanse Wijnen Online biedt diverse Italiaanse wijnen van verschillende merken die weer uit verschillende streken in Italië komen. Ze hebben een onderscheid in wijnen gemaakt tussen rood, wit, bubbels, rosé en bio-wijn. Per soort wijn zijn er diverse wijnhuizen en smaken te onderscheiden. Het aanbod kunt u daarnaast filteren op regio en druif. Per wijn vindt u een korte omschrijving van de wijn en haar regio, smaak en met wat u het goed kan combineren als het gaat om eten. Naast de verschillende flessen wijn bieden ze zogeheten proefpakketten aan. In zo’n pakket bevinden zich een aantal geselecteerde flessen en ieder pakket heeft een naam gekregen. Zo zijn er pakketten als “trio vol passo”, “6 rode toppers” en bijvoorbeeld “bio trio mallorio”. Ook biedt het bedrijf de mogelijkheid om online een voucher te versturen naar iemand anders. Je kunt aangeven voor welke gelegenheid, voor welk bedrag het is en wat de tekst moet zijn. Vervolgens zorgt Italiaanse Wijnen Online ervoor dat deze per post verstuurd wordt.

Ervaringen, mening en review Italiaanse Wijnen Online
Bent u bekend met het bedrijf Italiaanse Wijnen Online? Dan zijn wij op zoek naar u. We willen u vragen om hier op onze site een review achter te laten met daarin uw mening en ervaringen over het bedrijf. Heeft u misschien onlangs wijn via hun website besteld? Heeft u wellicht al zoveel wijn daar besteld dat u via het puntensysteem al aardig wat flessen heeft ontvangen? In alle gevallen dat u uw bevindingen met ons wil delen zijn wij u dankbaar. U stelt anderen in staat om een helder beeld van Italiaanse Wijnen Online te krijgen zonder eerst zelf de portemonnee te hoeven trekken. Daarvoor onze dank!