ErvaringenSite

  Ervaringen Italian Wines Online

  Bent u een echte wijn liefhebber? En heeft u het liefst bij iedere gelegenheid een lekkere fles op tafel staan? Dan zou u voor uw volgende aankopen misschien eens kunnen kijken op de site van Italiaanse Wijnen Online. Zij claimen een compleet aanbod te hebben als het gaat om de beste Italiaanse wijnen en wijnsoorten. Ze doen dit volgens hen ook nog eens tegen een scherpe prijs. Om erachter te komen wat andere consumenten van Italiaanse Wijnen Online en haar producten vindt, kunt u hier op ErvaringenSite reviews over dit bedrijf lezen. Mensen die u voor zijn gegaan delen met u hun mening en ervaringen, waarmee u op uw beurt weer conclusies kunt trekken om al dan niet zaken met Italiaanse Wijnen Online te gaan doen.

  Over Italiaanse Wijnen Online

  Italiaanse Wijnen Online is een Belgische webwinkel gericht op Italiaanse wijnen. Het bedrijf achter de webwinkel is gevestigd in Malle en opgericht uit liefde voor Italië en haar wijnen. De mensen achter het bedrijf hebben van hun passie hun beroep gemaakt. Wanneer u vragen heeft over het aanbod van de webwinkel heeft kunt u contact opnemen via telefoon, Whatsapp of e-mail. Wanneer u bij Italiaanse Wijnen Online een bestelling plaatst die qua waarde duurder is dan honderdvijftig euro dan worden de flessen gratis bezorgd. Indien de bestelling niet aan uw verwachtingen voldoet heeft u het recht de producten kosteloos te retourneren binnen 14 dagen volgens de algemene voorwaarden. Italiaanse Wijnen Online werkt met een spaarpuntensysteem, waarbij u bij elke fles wijn die u koopt een aantal spaarpunten krijgt. Dit aantal verschilt per fles en wanneer u genoeg spaarpunten heeft kunt u deze punten zelf inwisselen tegen een fles wijn.

  Smakelijk Eten | Liedjes voor peuters en kleuters

  Producten en diensten Italiaanse Wijnen Online

  De webwinkel Italiaanse Wijnen Online biedt diverse Italiaanse wijnen van verschillende merken die weer uit verschillende streken in Italië komen. Ze hebben een onderscheid in wijnen gemaakt tussen rood, wit, bubbels, rosé en bio-wijn. Per soort wijn zijn er diverse wijnhuizen en smaken te onderscheiden. Het aanbod kunt u daarnaast filteren op regio en druif. Per wijn vindt u een korte omschrijving van de wijn en haar regio, smaak en met wat u het goed kan combineren als het gaat om eten. Naast de verschillende flessen wijn bieden ze zogeheten proefpakketten aan. In zo’n pakket bevinden zich een aantal geselecteerde flessen en ieder pakket heeft een naam gekregen. Zo zijn er pakketten als “trio vol passo”, “6 rode toppers” en bijvoorbeeld “bio trio mallorio”. Ook biedt het bedrijf de mogelijkheid om online een voucher te versturen naar iemand anders. Je kunt aangeven voor welke gelegenheid, voor welk bedrag het is en wat de tekst moet zijn. Vervolgens zorgt Italiaanse Wijnen Online ervoor dat deze per post verstuurd wordt.

  Ervaringen, mening en review Italiaanse Wijnen Online

  Bent u bekend met het bedrijf Italiaanse Wijnen Online? Dan zijn wij op zoek naar u. We willen u vragen om hier op onze site een review achter te laten met daarin uw mening en ervaringen over het bedrijf. Heeft u misschien onlangs wijn via hun website besteld? Heeft u wellicht al zoveel wijn daar besteld dat u via het puntensysteem al aardig wat flessen heeft ontvangen? In alle gevallen dat u uw bevindingen met ons wil delen zijn wij u dankbaar. U stelt anderen in staat om een helder beeld van Italiaanse Wijnen Online te krijgen zonder eerst zelf de portemonnee te hoeven trekken. Daarvoor onze dank!

  Italian Wines Online
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Italian Wines Online

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Italian Wines Online een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Italian Wines Online. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Italian Wines Online actief?

  Italian Wines Online is vooral actief in de categorie Eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wijn & bier

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Italian Wines Online gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.