KC

Alle reviews

KC

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DrankDozijn merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
DrankDozijn
0 reviews

Koop je graag online en wil je je bestaande drankvoorraad aanvullen of iemand verrassen met een fles wijn, bier of rum? Werp dan eens een blik op d...

Wijnvoordeel.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Wijnvoordeel.nl
0 reviews

Niets biedt zo een heerlijk ontspannen gevoel, na een dagje hard werken, dan het glaasje wijn op het dakterras! Magnifiek! Bent u dat niet met mij ...

Monster merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Monster
0 reviews

Monster, voluit ook wel Monster Energy, is een Amerikaans merk voor energiedrank. Het merk is in handen van de Hansen Beverage Company. In een groo...

BereVini merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
BereVini
0 reviews

Eindelijk wat tijd vrij in uw drukke dagschema. Geen werk te doen, geen kinderen bij de hand. U hebt een heel weekeindje voor u en uw partner vrij....

KC

Drink jij wel eens ginof gebruik jij het om cocktails mee te maken? Wellicht is het dan de moeite waard om een kijkje te nemen op de webshop van Cala Kumquat Spirits. Op deze webshop kun je namelijk de Cala Kumquat-gin bestellen. Dit is een 100% Belgisch en ambachtelijk product. Deze gin is samengesteld uit verschillende distillaten van bessen, planten en vers fruit. Ben jij benieuwd naar deze speciale Cala Kumquat-gin en zou jij wel meer willen weten? Dan ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres, want op deze pagina hebben wij reviews en beoordelingen over Cala Kumquat Spirits voor jou op een rijtje gezet. Op die manier kun jij een eerste indruk van het bedrijf en het product opdoen. Tevens krijg je antwoord op vragen als "Wat kun je van de klantenservice van het bedrijf verwachten?" en "Duurt het lang voordat je jouw gin in huis hebt of kun je er al snel van genieten?" Bovendien vind je op ErvaringenSite nog veel meer reviews en beoordelingen over andere bedrijven in diverse sectoren. 

Over Cala Kumquat Spirits
Dit bedrijf is door de Belgische Thierry Verhoeven, kleinzoon van een keldermeest, opgericht. Tijdens zijn loopbaan krijgt hij grote internationale merken van sterke dranken op de Belgische markt onder zijn beheer. Deze ervaringen maken dat Thierry een droom krijgt: het creëren van zijn eigen alcoholmerk met alcoholsoorten die uit 100% natuurlijke ingrediënten zijn gedistilleerd. 

Dan ontdekt Thierry de kumquat, een miniscuele citrusvrucht en hij besluit dat deze vrucht het hoofdingrediënt van zijn toekomstige alcoholdrank gaat worden. Samen met een Belgische teelster van kumquats aan de rand van Analusië en een Waalse meester-distilleerder begint Thierry in 2019 met het maken van de Cala Kumquat-gin.

Over de Cala Kumquat-gin
De ingrediënten die in de Cala Kumquat-gin worden verwerkt zijn van superieure kwaliteit en van 100% natuurlijke oorsprong. De Cala Kumquat-gin is namelijk gemaakt van jeneverbessen, bio kumquats, onbehandelde citroenen, sinaasappelen, cacao, hop, gemoute gerst en kruidnagels. Elk van deze ingrediënten gaat van de natuur rechtstreeks de distilleerderij in naar de koperen distilleerkolven en dan naar de rijpings- en assembleerkuipen.

Bovendien komen alle distillaten die in de samenstelling van sterke dranken van Cala Kumquat Spirits worden gebruikt op ambachtelijke wijze tot stand in België, in de Distilleerderij van Biercée. 

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van updates in het bedrijf? Dan kun je Cala Kumquat Spirits volgen op de social media kanalen Facebook en Instagram. Heb je een vraag voor het bedrijf? Dan kun je het contactformulier op de website invullen. Het bedrijf zal dan op werkdagen z.s.m. en uiterlijk 72 na ontvangst van je verzoek reageren. 

Cala Kumquat Spirits betaalmogelijkheden
Op de wesite van Cala Kumquat Spirits heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse betaalopties. Zo kun je betalen met Creditcard (Visa, Mastercard, Maestro en American Express) en Bancontact.

Klachten, Complimenten en Tips voor Cala Kumquat Spirits
Heb jij de Cala Kumquat-gin zelf wel eens besteld? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze webshop. Wat vond jij van de gin? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van het bedrijf ervaren? Laat een review achter op deze pagina en help andere liefhebbers van sterke dranken/cocktails met het vinden van de lekkerste gin!