KERN Schmelze

Alle reviews

KERN Schmelze

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Hapjes aan huis merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Hapjes aan huis
0 reviews

Feestjes, wie houdt er daar nu niet van? Leuke sfeer, interessante mensen, en vooral...lekker eten en drinken! Geen feestje is compleet zonder een ...

Beschuitje.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Beschuitje.nl
0 reviews

Het ontbijt is zeer belangrijk. Een goed ontbijt heeft zeer wat voordelen. Het geeft je de nodige energie om de dag goed door te brengen. Je maakt ...

TaartenWinkel.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
TaartenWinkel.nl
0 reviews

Taartenwinkel.nl is een online banketbakker in Nederland die voor elke viering een feestelijke taart maakt.Over Taartenwinkel.nl Ta...

Marley Spoon merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Marley Spoon
0 reviews

Heb je weinig tijd om zelf dagelijkse menu's op te stellen en boodschappen te doen, of kook je gewoon niet graag? Ben je op zoek naar een bedrijf w...

KERN Schmelze

Op speciale dagen geven mensen cadeaus. En wat is een geweldig idee voor een geschenk? Chocolade, toch? Iedereen houdt van chocolade! Het bestaat dan ook in vele soorten, vormen, smaken, kleuren en verpakkingen. Bovendien zijn er tal van voordelen voor het lichaam en de geestelijke gezondheid. Daarom is chocolade voor sommige mensen de eerste keuze om als cadeau te geven. Door de grote variatie raden we aan om eerst te proberen voor je koopt. Lukt dat niet, bekijk dan toch gewoon de reviews van andere kopers online!

Over KERN Schmelze
KERN Schmelze, is een fabrikant van chocolade met een grote verscheidenheid in hun aanbod. Handig om als cadeau te schenken. Het bedrijf is een merk van de KERNenergie Group. De groep zelf is eigenlijk een leverancier van premium noten. Pas in oktober 2018 is KERN Schmelze geboren als chocoladeproducent. Sinds de oprichting van de groep in 2010 zijn ze uitgegroeid tot de exclusieve Duitse leverancier van noten uit de beste teeltgebieden. Nu vind je deze noten in de chocolade. Het Duitse bedrijf beweert dat ze je een aangename ervaring bezorgen om van chocolade te genieten. De onderneming heeft een fysieke winkel in Hamburg, Duitsland. Daarnaast verkopen ze ook online.

Producten van KERN Schmelze
Op de website van KERN Schmelze krijg je tientallen soorten chocolade te zien met verschillende smaken, vormen, soorten en meer. Bij het kiezen van je product, kun je ook het verpakkingsontwerp aanpassen aan je behoeften. Zoals: 'gefeliciteerd', 'dank u', 'vrolijk Kerstfeest' of een andere toepasselijke boodschap. Voor elke gebeurtenis zullen ze een ander chocolade ontwerp uitgeven. Ze verkopen ook verschillende soorten wijn en sterke drank van geselecteerde partners. Uniek is dat KERN Schmelze ook geschenkpakketten levert bij de alcohol. En ook deze zijn zeer luxe verpakt met een keuze uit houten kistjes, magneetkistjes, krijtbordkistjes en meer. Een ander uniek iets dat KERN Schmelze heeft is dat we onze eigen chocolade kunnen samenstellen die we willen hebben. In deze 'individuele chocolade' selectie, kunnen we het gewicht, de grootte, het materiaal, de verpakking, het soort chocolade, de smaak en de extra ingrediënten kiezen. 

Diensten van KERN Schmelze
Voor betalingen zijn er een groot aantal betalingsmogelijkheden als Visa, MasterCard, Apple Pay, PayPal en meer. Voor verzending biedt KERN Schmelze gratis verzending aan met DHL naar Duitsland, België en Nederland mita je voor een minimumbedrag bestelt. Alle verpakkingen worden gedaan in speciale kartonnen dozen met een levertijd van 3 - 8 werkdagen. Alle verpakkingen zijn trouwens duurzaam. De 'plastic' verpakking is gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar materiaal, polylactide, kortweg PLA. De kartonnen verpakking is ook FSC gecertificeerd. Voor de andere verpakkingen wordt ook hout, aluminium en herbruikbare containers gebruikt.

Complimenten, klachten en tips over KERN Schmelze
Voor je bestelt, kun je de kortingen en promoties bekijken. KERN Schmelze biedt deze regelmatig aan en je kunt er zelfs een krijgen door op de nieuwsbrief in te schrijven. De meeste info hierover vind je op Facebook en Instagram. Met klachten kun je terecht bij de hulpdienst via live chat, telefoon of het formulier op de website. Heb je zelf al een chocoladecadeau gekocht, deel dan in een recensie hoe je ervaring was.