ErvaringenSite

  Ervaringen Licata Vini

  Op zoek naar goed Italiaanse wijnen van kwaliteit? Kijk eens op Licata Vini. Je vindt er een groot aanbod Italiaanse wijnen. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Licata Vini lees je hier op ErvaringenSite.

  Over Licata Vini

  Licata Vini is een wijnhandel die al meer dan 35 jaar Italiaanse kwaliteitswijnen aanbiedt. Ze gaan steeds op zoek naar de beste wijnen die Italië te bieden heeft, dit resulteert in een gamma van meer dan 700 verschillende wijnen van 85 wijnproducenten uit alle streken van Italië. Door hun passie voor wijnen, die ze graag willen delen met hun klanten, wijnliefhebbers en wijnkenners, staan ze je bij met advies en tips om je optimaal te laten genieten van een glas wijn. Je kan er dus terecht om het ideale geschenk te vinden of een passende wijn voor bij een gerecht. Licata Vini heeft ook een winkel in Diepenbeek, daar kan je dus ook altijd terecht voor Italiaanse wijn van kwaliteit. In 2003 werd de webshop van Licata Vini online geplaatst, sinds 2017 behoort die tot de Top 100 van Belgische webshops. Licata Vini levert aan verschillende sterrenrestaurants en het Belgisch Hof.


  Ontdek de lenteselectie van Licata Vini!

  Diensten van Licata Vini

  Bij Licata Vini kan je dus terecht voor Italiaanse kwaliteitswijnen. Licata Vini organiseert regelmatig wijndegustaties onder de noemer 'Giro'. Je kan online zeer eenvoudig bestellen en veilig betalen. Je kan kiezen waar en wanneer je bestelling geleverd moet worden. Licata Vini biedt ook een 'Tot 365-dagen omruilgarantie'. Je kan dus ongeopende en onbeschadigde flessen tot 1 jaar na aankoop omruilen. Je kan kiezen om die om te ruilen in een waardebon of andere wijnen. In de winkel in Diepenbeek kan je terecht voor persoonlijk advies en heb je ook de kans om de wijnen te proeven voor je ze aankoopt.

  Klachten of vragen voor Licata Vini

  Heb je vragen of een klacht over Licata Vini? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken per telefoon, e-mail of gewoon in de winkel. Ze zijn ook actief op heel wat sociale media. Licata Vini heeft ook een zeer uitgebreide FAQ met heel wat veelgestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Licata Vini? Heb je net de perfecte wijn gevonden voor bij je gerecht of als geschenk? Hoe verliep de service? Laat het weten in de reviews! Mogelijke gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van LicataVini. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Licata Vini? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Licata Vini
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Licata Vini

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Licata Vini een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Licata Vini. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Licata Vini actief?

  Licata Vini is vooral actief in de categorie Eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wijn & bier

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Licata Vini gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.