ErvaringenSite

  Ervaringen Lidl

  Je hebt vast wel eens van de Lidl gehoord. Ook als je er nog nooit boodschappen hebt gedaan heb je vast de folder met aanbiedingen of andere advertenties wel gezien. Maar wat voor een kwaliteit groente en fruit zal deze supermarkt verkopen? Zul je met die weekdeals nou echt zo goedkoop uit zijn? Zullen die afwasmiddelen van eigen merk wel net zo goed zijn als die van iedere andere supermarkt? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Lidl jouw boodschappen komt bezorgen? En wat voor een klantenservice zal Lidl verlenen als je niet tevreden bent over hun mode, tuingereedschap of beddengoed? Alleen mensen die al eens boodschappen bij Lidl hebben gedaan kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om een aardig beeld van deze supermarktketen te krijgen. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat er nou echt van Lidl en hun levensmiddelen verwacht kan worden.

  Over Lidl

  Lidl is een supermarktketen voor levensmiddelen. Je kunt er dus eigenlijk alles vinden wat je in andere supermarkten ook kunt krijgen. Denk hierbij aan groente, fruit, zuivel, melk, kaas, vlees en andere producten die je iedere dag nodig hebt. Er is een broodafdeling waar je brood en boterhammen kunt halen maar waar ook iedere ochtend verse broodjes worden gebakken. Natuurlijk heb je er ook afwasmiddelen zoals waspoeder, wasmiddel of blokjes voor de afwasmachine. Hieronder vallen ook schoonmaakmiddelen en ontkalkingmiddelen. Verder vind je er voor in de keuken nog keukenapparatuur, pannen, bakbenodigdheden en veel meer. Er is ook een afdeling voor je tuin waarin tuinmeubelen, snoeigereedschap, barbecues, tuinhaarden en nog veel meer te vinden zijn. Dat wil trouwens niet zeggen dat Lidl deze producten altijd op voorraad heeft. Ze doen namelijk ook wel aan weekaanbiedingen. Vaak zijn deze gericht op een bepaalde sport of activiteit. Zo zijn er al meerdere keren paardenspullen, skispullen of uitrustingen voor wandelaars voorbij gekomen. Als je dus graag buiten bent, houd die aanbiedingen in de gaten. Ook tuingereedschap is wel eens in de aanbieding. Ook knutselbenodigdheden en speelgoed komen wel eens voorbij. Andere dingen die je regelmatig of permanent bij Lidl kunt tegenkomen zijn elektronica, beddengoed, wijn, frisdrank, mode, huishoudelijke artikelen en schoonheidsproducten.


  Rond oud en nieuw kun je bij Lidl zelfs vuurwerk kopen.

  Diensten van Lidl

  Lidl stuurt iedere week een boekje rond met de aanbiedingen van de week erop. Zo kun je kijken of er wat leuke acties bijzitten van een product dat je toch nodig hebt. Je kunt daar dan de volgende keer dat je boodschappen bij de Lidl gaat doen. Maar je kunt veel van hun producten ook online bestellen. De bezorgservice van Lidl brengt die dan netjes bij je thuis. Ook heeft Lidl een klantenservice voor het geval de groente of fruit toch niet vers genoeg blijkt te zijn.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Lidl

  Ben jij één van die klanten die al eens boodschappen bij de Lidl heeft gedaan? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze supermarkt. Hoe lekker smaakt de chocola van deze levensmiddelenwinkel? Duurde het lang voor je brood of beschuit werd thuisbezorgd? En kon je erop vertrouwen dat de klantenservice je helpt als de melk toch te zuur is. Schrijf een Lidl review en laat ons weten wat jouw mening over Lidl nou echt is.

  Lidl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  3.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2.6
  Service
  rating
  2.6
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  2.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Fiets

  Na lange levertijd, defect geleverd, retour genomen door hun transportfirma op 25/5. Geen bewijs van ophaling gekregen omwille van Corona. E-mails gestuurd, telkens het standaard mailtje terug, omwille van Corona... langere reactietijd. Geen reactie en geen geld terug! Oplichterij!

  Door: Ria Tubbax14-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Colorado Colorado Bull Elektrische fiets, middenmotor

  Na amper 70 km brak de ketting met schade aan de fiets tot gevolg.

  Door: Sven Poelmans08-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  3 × KHW Bloembakken, bestelnummer 1102530675

  Op 24 april bij Lidl mijn bestelling gedaan en betaald met de melding binnen de 8 werkdagen geleverd, vandaag 24 mei das 30 dagen later nog altijd geen bloembakken ontvang, al heel wat mailtjes gestuurd en waar ik altijd maar standaard mailtjes terug krijg met de zelfde zever de corona, terwijl ik bij andere online shops ook bestelling geplaatst heb en waar ik tussen de 2 a 5 werkdagen geleverd werd door Bpost, postNL, DPD en GLS en dat tijdens de corona lockdown dus geen vertraging, contact opgenomen met Bpost en wat blijkt dat DYNALOGIC de levering moet doen een bedrijf waar het regent van de klachten op trustpilot 77% ontevreden klanten,denk dat ze bij Lidl eens een ander bedrijf gaan moet zoeken die wel stipt is in hun levering.
  Grtjes van een zeer ontevreden klanten, Rina

  Door: Rina De Geest24-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  krukjes

  Helemaal niet tevreden met de service van Lidl web shop.
  Wij bestellen 2 gelijke tuinkrukjes. Bij levering zien we dat de krukjes van verschillend kleur zijn. Als behulpzame en eerlijke klant zenden wij 1 krukje terug met het verzoek het juiste - kleur -krukje toe te sturen. Op hetzelfde ogenblik zend ik een email met foto naar Lild.
  Wij krijgen bericht hou het krukje maar, wij betalen terug. De krukjes zijn niet meer in voorraad en kunnen niet meer besteld worden Ik antwoord dat het krukje al terug gezonden is en verzoek het andere terug te zenden. Heel laconiek antwoordt Lidl dat zij geen retours kunnen recupereren en dat zij al gecrediteerd hebben.
  Ik heb dus 1 krukje, terwijl het de bedoeling was om 2 gelijke krukjes bij 2 gelijke zetels te zetten. Lidl doet dus geen enkele inspanning, maw trek uw plan

  Door: JOHAN brauwers17-05-2020
  Roger Debruyne23-07-2020

  Badkrukje sinds gisteren 22 juli 2020 in (zie folder) in de aanbieding is niet te krijgen.Ben vanaf 9u. in drie filialen op zoek gegaan.Nergens te verkrijgen wel de andere zaken zoals opstapje, badrekje e.d. Uitleg personeel: ofwel reeds uitverkocht (wat ik ten zeerste betwijfel gezien dit vroege uur) ofwel niet geleverd.Ook via de webshop geen resultaat. Zijn dit promotiestunten om klanten te lokken? Een teleurgestelde trouwe klant. R.Debruyne

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Lidl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lidl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Lidl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lidl actief?

  Lidl is vooral actief in de categorie Eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wijn & bier

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lidl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.