NuviaGo

Alle reviews

NuviaGo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Fitnessmerken.nl
0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

VitaePro merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten
VitaePro
1 reviews

Draag je gezondheid hoog in het vaandel en heb je interesse in voedingssupplementen? Dan kan het aanbod van VitaePro misschien iets voor jou zijn. ...

Flinndal merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten
Flinndal
4 reviews

Wilt u weten wat de ervaringen van andere mensen zijn met Flinndal. Dan bent u bij ErvaringenSite aan het goede adres. Hier kunt u reviews vinden...

The Body Shop merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
The Body Shop
14 reviews

The Body Shop: Ervaringen Op zoek naar een verzorgingsproduct dat niet alleen goed is voor jouw lichaam, maar ook voor de wereld? The Body Shop he...

NuviaGo

Wanneer je op zoek bent naar proteïnerepen, heb je een behoorlijk aanbod aan keuze. De markt voor deze producten is in de afgelopen jaren flink toegenomen. Zo zijn er ook de repen van NuviaGo beschikbaar, online te verkrijgen via de eigen webshop.

Wanneer je een proteïnereep bestelt en eet, is dit wel met je gezondheid in het achterhoofd. Het moet daarom een goed product zijn. Hierom is het aan te raden om op voorhand uit te zoeken wat je precies in huis haalt. Wat zeggen anderen over de repen van NuviaGo? Reviews kunnen je een hoop inzicht bieden. Kijk daarom snel verder op ErvaringenSite om te zien wat anderen zeggen over deze proteïnerepen.

Over NuviaGo
NuviaGo is een proteïnereep voor eiwitten. De website richt zich op actieve personen: sporters op amateur- en wedstrijdniveau. Het merk is onderdeel van Key Player Limited. Dit is een producent van gezondheidsproducten uit de Verenigde Arabische Emiraten. Omdat het bedrijf hier is gevestigd, is de Europese wetgeving niet van toepassing op dit product, lezen we in de algemene voorwaarden op de website.

Product van NuviaGo: protein bars
Wanneer we de website van NuviaGo bekijken, lezen we dat dit een gezonde en vullende eiwitreep is met de smaak van koekjes met room. Het zal je helpen om je ‘droomfiguur’ te bereiken door je te weerhouden om nog ongezonde zoetigheid te eten. De voedingsstoffen van de reep zouden een perfecte ondersteuning moeten bieden voor actieve mensen zoals sporters op amateur- of wedstrijdniveau.

Wat zijn de NuviaGo ingrediënten?
We hebben geen NuviaGo ingrediëntenlijst kunnen vinden op de website. Wel vinden we een aantal andere claims over de inhoud van de repen.

Zo zou er in een reep van 55g maar liefst 20g eiwitten zitten. Deze zullen je moeten helpen met de spieropbouw na het sporten. De eiwitten worden ondersteund door vezels, die de spijsvertering in je lichaam zouden ondersteunen. De grote afwezige aan deze reep, zijn suikers. NuviaGo bevat geen toegevoegde suikers, alleen natuurlijke suikers die in de andere ingrediënten zitten. In de voedingstabel op de website zien we dat in één reep 1.6g suiker zou zitten.

Ondanks de afwezigheid van suiker, zouden deze repen wel heerlijk moeten smaken, aldus de website. De smaak kan vergeleken worden met ‘fluweelzachte melkchocolade’. Daarnaast is de binnenkant van de reep knapperig, met een smaak die doet denken aan ‘koekjes en room’.

Is NuviaGo betrouwbaar?
Het is belangrijk om de claims van NuviaGo te onderzoeken. Hoe werkt NuviaGo? Is de website betrouwbaar? De NuviaGo reviews die anderen geven kunnen je helpen met het vaststellen van een oordeel over dit product. Als er weinig informatie over een product te vinden is, kun je ook altijd even naar de producent van deze repen kijken, om te zien wat er over hun andere producten verteld wordt.

Klachten, complimenten of tips voor NuviaGo
Je kunt ons helpen door een review te schrijven wanneer je dit product al eens hebt uitgeprobeerd en ervaren. Met jouw beoordeling krijgen we allemaal een beter inzicht in de werking en claims van het product. Was de smaak echt lekker? Hielp het bij het dieet? Alle details zijn welkom, bedankt voor je tjjd!