ErvaringenSite

  Ervaringen Omaha Steaks

  Heeft u binnenkort een familie feestje en bent u van plan om groots uit te pakken met biefstukken op de barbecue? Dan is misschien de website van Omaha Steaks een interessante plek om op zoek te gaan naar inspiratie. Ze claimen een van de grootste biefstuk leveranciers ter wereld te zijn. Naast biefstuk hebben ze diverse vlees- en visproducten en -pakketten die ze wereldwijd verschepen. Voor u als consument is het echter lastig te bepalen hoe het zit met de kwaliteit van bijvoorbeeld het vlees als u niet bekend bent met het bedrijf. Levert het bedrijf op de afgesproken datum? Hoe zit het met beschikbaarheid van het aanbod dat ze online hebben? Hier op ErvaringenSite leest u reviews van mensen die u voor zijn gegaan. Mensen die daadwerkelijk zaken hebben gedaan met het bedrijf vertellen hun mening en delen hun ervaringen. Wat u op onze site leest kunt u met een gerust hart gebruiken, om te bepalen of Omaha Steaks al dan niet leverancier wordt van uw familiefeestje.

  Over Omaha Steaks

  Het bedrijf Omaha Steaks begon in 1917 met een slagerij in Omaha, Nebraska in de Verenigde Staten. Tegenwoordig is het een van degrootste biefstuk leveranciers ter wereld. Het bedrijf is familie eigendom van de familie Simon en vandaag de dag staat de vijfde generatie aan het roer. Het bedrijf heeft meer dan 50 winkels verspreid over heel Amerika en heeft haar hoofdkantoor nog altijd in Omaha. Ze hebben drie verwerkingsbedrijven waar het vlees verwerkt en verpakt wordt. Daarnaast hebben ze twee distributiecentra waar vanuit alles verzonden wordt. Naast de winkels hebben ze verschillende marketing technieken waarmee ze hun producten verkopen. Zo hebben ze hun website, catalogus, tv reclames en callcenter waarmee ze hun producten aanbieden. Omaha Steaks is een van de grootste werkgevers in de regio en verscheept jaarlijks meer dan 400 miljoen pakketten. De producten worden verscheept in koelboxen met droogijs en gaan de hele wereld over.

  1 DAG LIFE HACK RECEPTEN ETEN! *Experiment & Challenge*

  Producten en diensten Omaha Steaks

  Het product waar Omaha Steaks groot mee geworden is, is de biefstuk. Het aanbod van de diverse biefstukken is dan ook erg groot. Kijkend op de website dan hebben ze meer dan 10 verschillende soorten, u moet dan denken aan Ribeye, Filet Mignon, Sirloin, T-bone en bijvoorbeeld Porterhouse. Naast de diverse biefstukken hebben ze ook ander soort rundvlees, maar ook kip- en varkensvlees. Ze bieden tevens diverse soorten vis en schaaldieren. Hebben opties voor nagerechten en een ruime selectie van wijnen. Veel van de producten van Omaha Steaks worden in kant en klare pakketten aangeboden. Zoals ze zelf zeggen; om de vriezer mee te vullen of ideaal als er een feestje aan zit te komen. Zo hebben je pakketten waar er een dertigtal stukken in zit, verdeeld over een aantal verschillende soorten. Je hebt hierin namen als de Butcherbox, de Family Pack en bijvoorbeeld Classic Favorites.

  Ervaringen, klachten, review Omaha Steaks

  Bent u bekend met het bedrijf Omaha Steaks en haar producten? Dan willen wij vragen of u de moeite wil nemen om hier op onze site een review achter te laten met betrekking tot het bedrijf. Wij en de bezoekers van onze site zijn benieuwd naar uw ervaringen en mening. Door zo veel mogelijk met ons te delen over Omaha Steaks helpt u bijdragen aan het scheppen van een helder en betrouwbaar beeld van het bedrijf. Daarvoor op voorhand dank.

  Omaha Steaks
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Omaha Steaks

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Omaha Steaks een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Omaha Steaks. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Omaha Steaks actief?

  Omaha Steaks is vooral actief in de categorie Eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online maaltijden bestellen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Omaha Steaks gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.