Omaha Steaks

Alle reviews

Omaha Steaks

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Hapjes aan huis merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

Hapjes aan huis

0 reviews

Feestjes, wie houdt er daar nu niet van? Leuke sfeer, interessante mensen, en vooral...lekker eten en drinken! Geen feestje is compleet zonder een ...

Beschuitje.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

Beschuitje.nl

0 reviews

Het ontbijt is zeer belangrijk. Een goed ontbijt heeft zeer wat voordelen. Het geeft je de nodige energie om de dag goed door te brengen. Je maakt ...

TaartenWinkel.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

TaartenWinkel.nl

0 reviews

Taartenwinkel.nl is een online banketbakker in Nederland die voor elke viering een feestelijke taart maakt.Over Taartenwinkel.nl Ta...

Marley Spoon merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

Marley Spoon

0 reviews

Heb je weinig tijd om zelf dagelijkse menu's op te stellen en boodschappen te doen, of kook je gewoon niet graag? Ben je op zoek naar een bedrijf w...

Omaha Steaks

Heeft u binnenkort een familie feestje en bent u van plan om groots uit te pakken met biefstukken op de barbecue? Dan is misschien de website van Omaha Steaks een interessante plek om op zoek te gaan naar inspiratie. Ze claimen een van de grootste biefstuk leveranciers ter wereld te zijn. Naast biefstuk hebben ze diverse vlees- en visproducten en -pakketten die ze wereldwijd verschepen. Voor u als consument is het echter lastig te bepalen hoe het zit met de kwaliteit van bijvoorbeeld het vlees als u niet bekend bent met het bedrijf. Levert het bedrijf op de afgesproken datum? Hoe zit het met beschikbaarheid van het aanbod dat ze online hebben? Hier op ErvaringenSite leest u reviews van mensen die u voor zijn gegaan. Mensen die daadwerkelijk zaken hebben gedaan met het bedrijf vertellen hun mening en delen hun ervaringen. Wat u op onze site leest kunt u met een gerust hart gebruiken, om te bepalen of Omaha Steaks al dan niet leverancier wordt van uw familiefeestje.

Over Omaha Steaks
Het bedrijf Omaha Steaks begon in 1917 met een slagerij in Omaha, Nebraska in de Verenigde Staten. Tegenwoordig is het een van degrootste biefstuk leveranciers ter wereld. Het bedrijf is familie eigendom van de familie Simon en vandaag de dag staat de vijfde generatie aan het roer. Het bedrijf heeft meer dan 50 winkels verspreid over heel Amerika en heeft haar hoofdkantoor nog altijd in Omaha. Ze hebben drie verwerkingsbedrijven waar het vlees verwerkt en verpakt wordt. Daarnaast hebben ze twee distributiecentra waar vanuit alles verzonden wordt. Naast de winkels hebben ze verschillende marketing technieken waarmee ze hun producten verkopen. Zo hebben ze hun website, catalogus, tv reclames en callcenter waarmee ze hun producten aanbieden. Omaha Steaks is een van de grootste werkgevers in de regio en verscheept jaarlijks meer dan 400 miljoen pakketten. De producten worden verscheept in koelboxen met droogijs en gaan de hele wereld over.

Producten en diensten Omaha Steaks
Het product waar Omaha Steaks groot mee geworden is, is de biefstuk. Het aanbod van de diverse biefstukken is dan ook erg groot. Kijkend op de website dan hebben ze meer dan 10 verschillende soorten, u moet dan denken aan Ribeye, Filet Mignon, Sirloin, T-bone en bijvoorbeeld Porterhouse. Naast de diverse biefstukken hebben ze ook ander soort rundvlees, maar ook kip- en varkensvlees. Ze bieden tevens diverse soorten vis en schaaldieren. Hebben opties voor nagerechten en een ruime selectie van wijnen. Veel van de producten van Omaha Steaks worden in kant en klare pakketten aangeboden. Zoals ze zelf zeggen; om de vriezer mee te vullen of ideaal als er een feestje aan zit te komen. Zo hebben je pakketten waar er een dertigtal stukken in zit, verdeeld over een aantal verschillende soorten. Je hebt hierin namen als de Butcherbox, de Family Pack en bijvoorbeeld Classic Favorites.

Ervaringen, klachten, review Omaha Steaks
Bent u bekend met het bedrijf Omaha Steaks en haar producten? Dan willen wij vragen of u de moeite wil nemen om hier op onze site een review achter te laten met betrekking tot het bedrijf. Wij en de bezoekers van onze site zijn benieuwd naar uw ervaringen en mening. Door zo veel mogelijk met ons te delen over Omaha Steaks helpt u bijdragen aan het scheppen van een helder en betrouwbaar beeld van het bedrijf. Daarvoor op voorhand dank.