Online eten bestellen doe je zo!

Online eten bestellen doe je zo!
Eten & drinken

Uit onderzoek blijkt dat steeds meer mensen niet in staat zijn een lekkere, zelfbereide maaltijd op tafel te zetten. Dit kan verschillende redenen hebben; gebrek aan tijd om boodschappen te doen, gebrek aan inspiratie om een voedzame maaltijd samen te stellen, geen zin om te koken, maar ook voor mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn of een andere gezondheidsreden hebben waardoor ze liever niet naar de winkel gaan om boodschappen te doen. Wat de reden ook is, ErvaringenSite biedt uitkomst!

Maaltijdboxen bestellen

Een redelijk nieuwe optie die momenteel erg populair is, zijn de zogenaamde maaltijdboxen. U kunt aangeven voor hoeveel personen u wilt koken, en of u vlees, vis of vegetarisch wilt eten. Vervolgens krijgt u een doos thuis bezorgd waarin alle ingrediënten zitten en het recept hoe deze maaltijd te bereiden.

Maar kunt u deze aanbieders van maaltijdboxen wel vertrouwen? Hoe bent u er zeker van dat alle benodigde ingrediënten ook inderdaad in de doos zitten, en u niet alsnog naar de winkel moet? En is het wel voldoende voor het aantal hongerige monden om te voeden? Hoeveel werk is het om de maaltijden te bereiden, en wat is de moeilijkheidsgraad van de recepten?

Wanneer we onze ervaringen met elkaar delen kunnen we ons een beter beeld vormen van wat ons te wachten staat. Helpt u ook mee om van ErvaringenSite een volledige review site te maken?

Online eten bestellen

Er zijn van die dagen dat je gewoon echt geen zin hebt om in de keuken te staan, maar ook niet uit eten wilt. Bij de chinees, de patatboer en de shoarmazaak is het al jaren mogelijk om eten te af te halen. En tegenwoordig hoeft u er zelfs de deur niet meer voor uit!!

Steeds meer restaurants en andere eet etablissementen gaan over tot het mogelijk maken van afhaalmaaltijden of het thuisbezorgen van maaltijden. Op deze manier kunt u gewoon lekker thuisblijven, maar wel genieten van een top maaltijd bereid door een restaurant naar keuze.

Op de websites van deze bedrijven vindt u het menu, en vervolgens kunt u ervoor kiezen om uw bestelling telefonisch of via het contactformulier door te geven. De restaurants komen het warme eten naar het door u opgegeven adres brengen.

Toch zijn er enkele kanttekeningen bij deze manier van eten bestellen. Warme maaltijden bezorgen is écht een vak apart en iets wat misschien door sommige ondernemers in de Horecabranche onderschat wordt. Dingen die hierbij een rol spelen zijn onder andere:

  • afstand tussen uw huis en het restaurant
  • manier van vervoer (brommer/scooter/auto?)
  • bezorgkosten
  • bezorgtijd
  • verpakkingsmethode
  • kwaliteit van de maaltijd
  • hoeveelheid voedsel
  • betalingsmethode
  • klachtenbehandeling

Waarom reviews?

Reviews geven meer inzicht in de ervaringen die echte klanten hebben gehad met een restaurants, eettent, maaltijdbox retailer en dergelijke. Daarom hebben wij op onze ErvaringenSite ook ruimte gecreëerd waarbij bij u uw ervaringen, reviews en klachten kunt plaatsen over bedrijven en restaurants die online maaltijden aanbieden en thuisbezorgen. Door onze ervaringen met elkaar te delen kunnen we een beter beeld krijgen van het reilen en zeilen van het bedrijf. Wil je nog meer weten over de voedingsmiddelenbranche en eten en drinken? Lees dan dit artikel voor meer informatie.

Meer Eten & drinken