ErvaringenSite

  Ervaringen Pizza.be

  Kijk! Wist je dit al over Pizza.be? Onze site is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzameld worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met Op onze site nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming, zoals Pizza.be.

  Over Pizza.be

  Pizza.be is een onderdeel van Takeaway.com. Het is de marktleider op het gebied van het bezorgen van eten, gefocust op het verbinden van consumenten en restaurants via een platform in 10 Europese landen en een in Vietnam. Het biedt goede aanbiedingen en volop gemak. Het bedrijf is in 2000 opgericht door Jitse Groen.

  Het is een bedrijf wat een sterke groei heeft doorgemaakt. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

  Hieronder de contactgegevens.
  Takeaway.com B.V.
  Oosterdoksstraat 80
  1011 DK Amsterdam
  The Netherlands
  Diensten van Pizza.be

  Het is mogelijk om een pizza te bestellen, Chinees, Pita, Sushi en tal van meer eten. Er zijn geen servicekosten en je kunt contant afrekenen of via Mister Cash, Bancontact, Paypal of de creditcard. Je hebt een prijsgarantie op alle gerechten en kunt het eten volgen via Food Tracker. Het is mogelijk om bij 1500 restaurants een bestelling te doen en er een beoordeling achter te laten.

  Pizza Bean | Season 2 Episode 49 | Mr Bean Official Cartoon

  Klachten, tips en complimenten over Pizza.be

  Is er iets misgegaan? Dan is het goed om een klacht in te dienen om het probleem uit de wereld te helpen. Gaat er iets goed? Wees dan ook zo eerlijk om een eerlijke review achter te laten.

  Heb jij ervaring met Pizza.be?

  Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. Op onze site helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen. Ook van andere Belgische bedrijven is dit mogelijk.

  Kijk! Wist je dit al over Pizza.be? Onze site is een verzamelplek van reviews en beoordelingen voor pizza.be. Lekker en snel bezorgd? Lees meningen op ErvaringenSite

  Pizza.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  3.8
  25% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  3
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  3.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Klacht

  Geachte,
  Ben zeer ontevreden over jullie dienst!
  Had nl pizza besteld bij pizza delicia in londerzeel en wanneer de koerier aankwam liet hij deze vallen en wou hij me deze geven??? Toen ik hem erover aansprak zei hij me dat hij een nieuwe ging brengen binnen het uur...
  Na drie uur wachten nog stééds niks gehoord en besloot terug te bellen.
  Toen ik de verantwoordelijke aan de lijn had, en hem er over aansprak,zei hij me dat ik zelf tot daar moest komen...??? Toen ik hem vriendelijk er op wees wat het probleem was zei hij me dat hij me op mijn "bakkes" ging slagen!
  Dit is zeer onprofessioneel en ongehoord!!! 0/10 voor alles! Ik laat het hier niet bij!!!

  Door: Yannick06-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  service ondermaats

  2de maal dat ik bestel dat levering langer dan 2 uur duurt voor pizza. als ik restaurant zelf bel krijg je telkens te horen dat ze er binnen 10 min zijn. reactie van pizza.be is telkens dat ze niet kunnen instaan voor lange levertijden

  Door: geert weckx27-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Bestelling geannuleerd en niet terugbetaald!

  Zij annuleren de bestelling via mail en beloven terug te betalen maar na 1 maand 20x over en weer mailen nog steeds mijn geld niet terug!

  Door: VdS J26-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  aanbiedingen kunnen beter

  aanbiedingen kunnen beter maar toch vond ik hier mijn nieuwe Smart Phone.
  Het scheelde toch weer 20 euro

  Verzendkosten niet gratis alleen helaas...

  Door: Chantie25-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over Pizza.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Pizza.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Pizza.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Pizza.be actief?

  Pizza.be is vooral actief in de categorie Eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online maaltijden bestellen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Pizza.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.