ErvaringenSite

  Ervaringen Pizzahut

  Geen zin om te koken vanavond? Wat dacht je van pizza, Bij Pizza Hut kan je online je pizza bestellen en dan wordt hij aan huis geleverd. Je kan er ook altijd voor kiezen om die af te halen in het dichtstbijzijnde restaurant. Maar wat vinden klanten nu echt van Pizza Hut? Is het de pizza waar ze al altijd van gedroomd hebben? Kom het te weten in de reviews van ErvaringenSite of laat gewoon zelf een reactie achter.

  Over Pizza Hut

  Het eerste restaurant van Pizza Hut opende in 1958. Dan en Frank Carney hadden 600 dollar geleend van hun moeder om het nodige materiaal te kopen voor hun eerste restaurant in Kansas. Het gebouw had een dak in de vorm van een hut, de eerste Pizza Hut was geboren.

  In 1972 opende Pizza Hut al haar duizendste restaurant en trok het naar de beurs van New York. Sindsdien is Pizza Hut blijven groeien en heeft het op dit moment meer dan 16 000 restaurants.


  Pizza van Pizza Hut

  Diensten van Pizza Hut

  Je kan bij pizza Hut terecht voor pizza, lookbroodjes, kipgerechten zoals chicken wings, spareribs, pasta en desserten zoals poffertjes, brownie en chocolate breadslices. Je kan je bestelling telefonisch doorgeven of gemakkelijk online bestellen. Je kiest er zelf voor als je de bestelling thuis wil laten leveren of als je die zelf komt ophalen in één van de Pizza Hut restaurants.

  Pizza Hut heeft ook speciale aanbiedingen, zo heeft het een voordelig menu voor studenten, een kids menu, pizza buffet en all-in donderdag (voorgerecht, hoofdgerecht en drank voor 10 euro).

  Klachten of vragen over Pizza Hut?

  Heb je een klacht of vraag voor Pizza Hut? Dan is het best om meteen contact op te nemen met het dichtstbijzijnde restaurant of het restaurant waar je je bestelling hebt geplaatst. Als je vragen hebt over de franchise dan is het beter om het hoofdkantoor van Pizza Hut te contacteren via e-mail.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Pizza Hut? Heb je een favoriete pizza of vind je de service in een bepaald restaurant echt top? Laat het weten! Schrijf een review op ErvaringenSite! Zo laat je potentiële klanten weten wat ze mogen verwachten van Pizza Hut.

  Denk je eraan om te bestellen bij Pizza Hut? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Pizzahut
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  2.8
  25% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  3.6
  Leveren
  rating
  3.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  2×Marge piza

  Besteld via teak out 2× large piza
  Code ingegeven 2° piza gratis aan de kassa zeggen ze geen code ingegeven de volle pot mogen betalen Dat vind ik uitstekende service,Schrijf mij maar af als klant van pizahut

  Door: Derweduwen Luc22-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Spaghetti bolognaise

  Pizzahut Kuringen: Ranzig.. mijn spaghetti plakte aan elkaar was hard en stonk !!
  De wc was het ranzigste dat ik ooit heb gezien. De trap ernaar toe was versleten en uiterst gevaarlijk gelukkig waren mijn kinderen er ni bij er konden afvallen. Dan we wc zelf daar lag heel veel papier op de grond en een halve wc bril? Dat kan gewoon niet. En plaats van allemaal gezellig op jullie gsm te zitten tokkellen zouden jullie beter de wc kuisen en vers eten maken ipv eten van gisteren op te warmen! En beter personeel aanwerven die VRIENDELIJKER is!!

  Door: Ikke22-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Pizza zonder kaas...

  Twee weken geleden besteld bij Pizza Hut Tienen. Twee pizza's en American potatoes. Waren ze de American potatoes vergeten. Pizza was klaar. 5 minuutjes zeiden ze. Een kwartier later kreeg ik eindelijk mijn bestelling. Snel naar huis want uiteraard hadden we veel honger.

  Daar aangekomen deden we de dozen open... Resultaat : slappe en smaakloze American potatoes, lauwe pizza en op één van de pizza's waren ze de mozzarella vergeten. Toch een belangrijk onderdeel van de pizza. Geen zin om terug te rijden, hebben we er maar zelf nog een restje kaas uit de frigo opgegooid...

  OK. Fouten gebeuren. Ik dien een klacht in met foto's als bewijs en verwacht me aan excuses en een goedmakertje. Twee weken later. Niets. Nul reactie... Schandalige klantenservice!

  Door: Valerie Coel26-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  2 pizza's met broodjes!

  Besteld om 18h45 (pauze rode duivels) en betaald.
  Levering gevraagd rond 20h45.
  Ik heb blijkbaar een fout gemaakt voor ophaling tov levering.
  Ik bel rond 21h35 waar de levering blijft.
  Mega onvriendelijke kerel die blaft waarbij ik mij boos (op zijn houding) maak.
  Geen eten vandaag, zelfs niet na 200 bestellingen!
  Ik pik dit niet en duw een blamage aan hun kant.
  (nog nooit een ophaling gedaan in mijn leven)

  Door: Christophe Liviau16-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over Pizzahut

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Pizzahut een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Pizzahut. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.8 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Pizzahut actief?

  Pizzahut is vooral actief in de categorie Eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online maaltijden bestellen, Restaurants

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Pizzahut gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.