ErvaringenSite

  Ervaringen Pizzahut

  Geen zin om te koken vanavond? Wat dacht je van pizza, Bij Pizza Hut kan je online je pizza bestellen en dan wordt hij aan huis geleverd. Je kan er ook altijd voor kiezen om die af te halen in het dichtstbijzijnde restaurant. Maar wat vinden klanten nu echt van Pizza Hut? Is het de pizza waar ze al altijd van gedroomd hebben? Kom het te weten in de reviews van ErvaringenSite of laat gewoon zelf een reactie achter.

  Over Pizza Hut

  Het eerste restaurant van Pizza Hut opende in 1958. Dan en Frank Carney hadden 600 dollar geleend van hun moeder om het nodige materiaal te kopen voor hun eerste restaurant in Kansas. Het gebouw had een dak in de vorm van een hut, de eerste Pizza Hut was geboren.

  In 1972 opende Pizza Hut al haar duizendste restaurant en trok het naar de beurs van New York. Sindsdien is Pizza Hut blijven groeien en heeft het op dit moment meer dan 16 000 restaurants.


  Pizza van Pizza Hut

  Diensten van Pizza Hut

  Je kan bij pizza Hut terecht voor pizza, lookbroodjes, kipgerechten zoals chicken wings, spareribs, pasta en desserten zoals poffertjes, brownie en chocolate breadslices. Je kan je bestelling telefonisch doorgeven of gemakkelijk online bestellen. Je kiest er zelf voor als je de bestelling thuis wil laten leveren of als je die zelf komt ophalen in één van de Pizza Hut restaurants.

  Pizza Hut heeft ook speciale aanbiedingen, zo heeft het een voordelig menu voor studenten, een kids menu, pizza buffet en all-in donderdag (voorgerecht, hoofdgerecht en drank voor 10 euro).

  Klachten of vragen over Pizza Hut?

  Heb je een klacht of vraag voor Pizza Hut? Dan is het best om meteen contact op te nemen met het dichtstbijzijnde restaurant of het restaurant waar je je bestelling hebt geplaatst. Als je vragen hebt over de franchise dan is het beter om het hoofdkantoor van Pizza Hut te contacteren via e-mail.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Pizza Hut? Heb je een favoriete pizza of vind je de service in een bepaald restaurant echt top? Laat het weten! Schrijf een review op ErvaringenSite! Zo laat je potentiële klanten weten wat ze mogen verwachten van Pizza Hut.

  Denk je eraan om te bestellen bij Pizza Hut? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Pizzahut
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  3
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  2 pizza's met broodjes!

  Besteld om 18h45 (pauze rode duivels) en betaald.
  Levering gevraagd rond 20h45.
  Ik heb blijkbaar een fout gemaakt voor ophaling tov levering.
  Ik bel rond 21h35 waar de levering blijft.
  Mega onvriendelijke kerel die blaft waarbij ik mij boos (op zijn houding) maak.
  Geen eten vandaag, zelfs niet na 200 bestellingen!
  Ik pik dit niet en duw een blamage aan hun kant.
  (nog nooit een ophaling gedaan in mijn leven)

  Door: Christophe Liviau 16-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over Pizzahut

  Uw beoordeling