ErvaringenSite

  Ervaringen Pizzahut

  Ben jij dol op pizza en andere gerechten zoals chicken wings, spareribs en kebab? En ben jij nog op zoek naar een goed restaurant waarbij je online eten kunt bestellen? Misschien is Pizza Hut dan wel een interessante partij voor jou. Pizza Hut is namelijk een bekende franchise met restaurants wereldwijd en waarbij je via een online bestelsysteem eten kunt bestellen. Vandaag de dag zijn er ongeveer 98 Pizza Hut verkooppunten in België. Bovendien is Pizza Hut marktleider in België en het enige nationale netwerk met restauratie in de zaal, afhaal en thuislevering. Ben jij nieuwsgierig geworden naar Pizza Hut en wil je graag meer weten? Bijvoorbeeld wat de kwaliteit van het eten van Pizza Hut is? Wat voorgaande klanten van Pizza Hut van het bedrijf vinden? En hoe de klantenservice met jouw vragen omgaat? Dan ben je bij ErvaringenSiteaan het juiste adres! Op deze pagina verzamelen wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen van voorgaande klanten van Pizza Hut, zodat jij je kunt verdiepen in het bedrijf. Heb jij zelf wel eens iets bij Pizza Hut besteld? Dan zouden wij het erg op prijs stellen als jij jouw mening over het bedrijf op deze pagina zou willen achterlaten.

  Over Pizza Hut

  Pizza Hut is één van de 5 belangrijkste merken van de groepYum! Brands.In Europa vind je momenteel 776 Pizza Hut restaurants in 29 verschillende landen. Het bedrijf is in 1958 opgericht door Dan en Frank Carney in Witchita Kansas. In 1977 werd het bedrijf lid van de PepsiCo groep en in 1984 opende het bedrijf zijn eerste restaurant in Brussel, België. Vervolgens introduceerde Pizza Hut in 2003 zijn internetsite www.pizzahut.be en in 2008 lanceerde het bedrijf zijn online bestelsysteem.

  Wil jij graag door het bedrijf op de hoogte worden gehouden van nieuwtjes? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief van het bedrijf. Daarnaast kun je het bedrijf ook volgen op de social media kanalen Facebook, Instagram en YouTube. Bij vragen kun je de veelgestelde vragen pagina op de website raadplegen of contact opnemen met de klantenservice door het online contactformulier in te vullen of een e-mail sturen naar info@topbrands.be.

  Alle TONY CHOCOLONELY SMAKEN Proberen! 🍫😍 | Vet Gezellig: Eten

  Pizza Hut menu

  Het menu van Pizza Hut is onderverdeeld in de categorieën menu's, voorgerechten, pizza, specials, dranken en desserten. In de eerste categorie vind je diverse menu's, waaronder chicken wing menu's en pizza menu's voor 2 en 4 personen. In de tweede categorie vind je gerechten als lookbroodjes, nachos en chicken wings. Dan heeft Pizza Hut nog diverse pizza's zoals pizza Margherita, pizza Barbecue Chicken, pizza Hawaiian, pizza supreme en pizza Chicken Twist.

  De categorieën specials en desserten bevatten o.a. een sparerib menu, diverse chicken wing mixen, chocolademousse, tiramisu en poffertjes.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Pizza Hut

  Heb jij zelf wel eens een pizza op de webshop van Pizza Hut besteld? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze webshop. Wat vond jij van gerechten van Pizza Hut? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van het bedrijf ervaren? Laat een review achter op deze pagina en help andere pizza liefhebbers met het vinden van de lekkerste pizza's!

  Pizzahut
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Pizzahut

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Pizzahut een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Pizzahut. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Pizzahut actief?

  Pizzahut is vooral actief in de categorie Eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online maaltijden bestellen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Pizzahut gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.