Pizzahut

Alle reviews

Pizzahut

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Hapjes aan huis merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

Hapjes aan huis

0 reviews

Feestjes, wie houdt er daar nu niet van? Leuke sfeer, interessante mensen, en vooral...lekker eten en drinken! Geen feestje is compleet zonder een ...

Beschuitje.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

Beschuitje.nl

0 reviews

Het ontbijt is zeer belangrijk. Een goed ontbijt heeft zeer wat voordelen. Het geeft je de nodige energie om de dag goed door te brengen. Je maakt ...

TaartenWinkel.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

TaartenWinkel.nl

0 reviews

Taartenwinkel.nl is een online banketbakker in Nederland die voor elke viering een feestelijke taart maakt.Over Taartenwinkel.nl Ta...

Marley Spoon merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

Marley Spoon

0 reviews

Heb je weinig tijd om zelf dagelijkse menu's op te stellen en boodschappen te doen, of kook je gewoon niet graag? Ben je op zoek naar een bedrijf w...

Pizzahut

Ben jij dol op pizza en andere gerechten zoals chicken wings, spareribs en kebab? En ben jij nog op zoek naar een goed restaurant waarbij je online eten kunt bestellen? Misschien is Pizza Hut dan wel een interessante partij voor jou. Pizza Hut is namelijk een bekende franchise met restaurants wereldwijd en waarbij je via een online bestelsysteem eten kunt bestellen. Vandaag de dag zijn er ongeveer 98 Pizza Hut verkooppunten in België. Bovendien is Pizza Hut marktleider in België en het enige nationale netwerk met restauratie in de zaal, afhaal en thuislevering. Ben jij nieuwsgierig geworden naar Pizza Hut en wil je graag meer weten? Bijvoorbeeld wat de kwaliteit van het eten van Pizza Hut is? Wat voorgaande klanten van Pizza Hut van het bedrijf vinden? En hoe de klantenservice met jouw vragen omgaat? Dan ben je bij ErvaringenSiteaan het juiste adres! Op deze pagina verzamelen wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen van voorgaande klanten van Pizza Hut, zodat jij je kunt verdiepen in het bedrijf. Heb jij zelf wel eens iets bij Pizza Hut besteld? Dan zouden wij het erg op prijs stellen als jij jouw mening over het bedrijf op deze pagina zou willen achterlaten.

Over Pizza Hut
Pizza Hut is één van de 5 belangrijkste merken van de groepYum! Brands. In Europa vind je momenteel 776 Pizza Hut restaurants in 29 verschillende landen. Het bedrijf is in 1958 opgericht door Dan en Frank Carney in Witchita Kansas. In 1977 werd het bedrijf lid van de PepsiCo groep en in 1984 opende het bedrijf zijn eerste restaurant in Brussel, België. Vervolgens introduceerde Pizza Hut in 2003 zijn internetsite www.pizzahut.be en in 2008 lanceerde het bedrijf zijn online bestelsysteem.

Wil jij graag door het bedrijf op de hoogte worden gehouden van nieuwtjes? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief van het bedrijf. Daarnaast kun je het bedrijf ook volgen op de social media kanalen Facebook, Instagram en YouTube. Bij vragen kun je de veelgestelde vragen pagina op de website raadplegen of contact opnemen met de klantenservice door het online contactformulier in te vullen of een e-mail sturen naar info@topbrands.be.

Pizza Hut menu
Het menu van Pizza Hut is onderverdeeld in de categorieën menu's, voorgerechten, pizza, specials, dranken en desserten. In de eerste categorie vind je diverse menu's, waaronder chicken wing menu's en pizza menu's voor 2 en 4 personen. In de tweede categorie vind je gerechten als lookbroodjes, nachos en chicken wings. Dan heeft Pizza Hut nog diverse pizza's zoals pizza Margherita, pizza Barbecue Chicken, pizza Hawaiian, pizza supreme en pizza Chicken Twist. 

De categorieën specials en desserten bevatten o.a. een sparerib menu, diverse chicken wing mixen, chocolademousse, tiramisu en poffertjes.

Klachten, Complimenten en Tips voor Pizza Hut
Heb jij zelf wel eens een pizza op de webshop van Pizza Hut besteld? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze webshop. Wat vond jij van gerechten van Pizza Hut? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van het bedrijf ervaren? Laat een review achter op deze pagina en help andere pizza liefhebbers met het vinden van de lekkerste pizza's!