Slagershop

Alle reviews

Slagershop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Hapjes aan huis merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

Hapjes aan huis

0 reviews

Feestjes, wie houdt er daar nu niet van? Leuke sfeer, interessante mensen, en vooral...lekker eten en drinken! Geen feestje is compleet zonder een ...

Beschuitje.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

Beschuitje.nl

0 reviews

Het ontbijt is zeer belangrijk. Een goed ontbijt heeft zeer wat voordelen. Het geeft je de nodige energie om de dag goed door te brengen. Je maakt ...

TaartenWinkel.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

TaartenWinkel.nl

0 reviews

Taartenwinkel.nl is een online banketbakker in Nederland die voor elke viering een feestelijke taart maakt.Over Taartenwinkel.nl Ta...

Marley Spoon merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

Marley Spoon

0 reviews

Heb je weinig tijd om zelf dagelijkse menu's op te stellen en boodschappen te doen, of kook je gewoon niet graag? Ben je op zoek naar een bedrijf w...

Slagershop

Bent u wellicht op zoek naar een nieuwe slager omdat uw buurtslager de deuren gesloten heeft? Wilt u kwaliteitsvlees en haalt u daarom het vlees liever niet in een supermarkt? Misschien dat de webwinkel van Slagershop de moeite waard is om te bekijken. Ze claimen een gigantisch assortiment aan vleesproducten van topkwaliteit aan te bieden. Dit is natuurlijk nogal een uitspraak en zonder achtergrondinformatie moeilijk te controleren. Om te achterhalen of het bedrijf betrouwbaar is in deze uitspraak en of het een gedegen partij is om zaken mee te doen, bent u hier bij ErvaringenSite aan het juiste adres. Hier op onze site leest u reviews met daarin meningen en ervaringen van mensen die u voor zijn gegaan en daadwerkelijk bekend zijn met Slagershop. Wat u op onze site leest zijn betrouwbare en eerlijk reviews waarmee u in staat bent om de juiste beslissing te nemen.

Over Slagershop
De webwinkel van Slagershop is in augustus 2020 opgericht in samenwerking met F&S E-commerce. Slagershop biedt via haar website kwalitatief hoogwaardig vlees en is gevestigd in Rotterdam. De slagers achter de website zijn sinds 1980 werkzaam als horeca slagers en zijn sindsdien uitgegroeid tot een trouwe leverancier van meer dan 1500 chef-koks en professionals uit de foodsector. Door de veranderde markt waren ze genoodzaakt om een andere verkoopstrategie te zoeken. Via de webwinkel van Slagershop biedt men nu vlees van hoogwaardigekwaliteit aan voor de thuiskoks. Het bedrijf maakt als het waren horeca-waardig vlees beschikbaar voor iedereen. Slagershop beschikt over een geldig FSSC 22000 certificaat waarmee het bedrijf laat zien dat zij en haar partners in dezelfde keten, aan de wereldwijde standaarden voldoen uit de voedingsmiddelenindustrie. Slagershop heeft als doel om consumenten het vertrouwen te geven met betrekking tot voedselveiligheid en kwaliteit en garanderen dit voor de gehele keten. Ook duurzaamheid en milieu staan hoog in het vaandel.

Producten en diensten Slagershop
De vleesproducten die Slagershop aanbiedt worden zowel los per stuk verkocht als in kant en klare vlees pakketten. Ze hebben een divers aanbod als het gaat om verschillende soorten vlees en producten kunnen ingedeeld worden in, Kalf, Kip, Lams, Rund, Varken, Vis en Wild & Gevogelte. Binnen de verschillende vleessoorten kun je vervolgens het complete aanbod vinden. Ieder product is los te bestellen en wordt op de site uitgebreid omschreven. Er is een speciale BBQ-productgroep aangemaakt, hierin vindt u vleesproducten die ideaal klaar gemaakt worden op een barbecue. U moet dan denken aan worsten, hamburgers, spiesen, speklappen en bijvoorbeeld spareribs. Kijkend naar de verschillende kant en klare pakketten die Slagershop aanbiedt dan zijn er drie verschillende soorten te onderscheiden, te weten Panklaar, Voordeel en BBQ. In de diverse Panklaar-pakketten vindt u producten die gericht zijn op het gemak van de eindgebruiker. Producten zijn direct per portie in de pan te gooien en hebben geen voorbereidingstijd meer nodig. Men helpt de klant als het ware met het bepalen van een weekmenu. In de Voordeelpakketten heeft Slagershop voor u een samenstelling gemaakt van producten waar op dat moment extra voordeel op zit. Als laatste groep pakketten zijn de BBQ-pakketten, hierin zijn verschillende producten samengevoegd die ideaal zijn voor op de barbecue.

Ervaringen, mening, review Slagershop
Bent u reeds bekend met Slagershop en haar producten dan willen wij u vragen om hier op onze site een review achter te laten. Uw mening en ervaringen zijn erg interessant voor de mensen die op het punt staan een beslissing te nemen om al dan niet zaken te gaan doen met Slagershop. Op voorhand dank voor de genomen moeite.