ErvaringenSite

  Ervaringen Streekmarkt.be

  Iedereen kent ze wel, lekkere streekproducten. Maar niet iedereen kent de streekproducten uit andere regio's van België. Dat kan je via Streekmarkt lekker zelf uitproberen en proeven. Je vindt er honderden verschillende streekproducten die je niet in alle winkels vindt. Wat klanten vinden van de producten, het aanbod en de service van Streekmarkt lees je hier op ErvaringenSite.

  Heb je reeds ervaring met Steekmarkt? Laat het dan zeker weten in een review op deze pagina, zo help je anderen met het maken van ene beslissing.

  Over Streekmarkt

  Op streekmarkt vind je heel wat Belgische streekproducten. Je kan ze opzoeken per streek of zelfs geschenkmanden bestellen per streek zodat je meteen heel wat verschillende producten kan proeven. Het bedrijf is gevestigd in Bilzen, België. Streekmarkt werd opgericht nadat de oprichter, Bert Vissers, zag dat een blauwebessenbedrijf in de streek een prachtig product had maar niet genoeg wist over hoe ze hun product aan de man kunnen brengen. Dus besloot hij om een webplatform op te startten voor producenten van streekproducten. Streekmarkt vindt het belangrijk dat het gaat over streekproducten met een verhaal en geen te commerciële producten die al in alle winkelrekken te vinden zijn. Het doel van Streekmarkt is om streekproducten opnieuw hip te maken.


  Ontdek de lekkere Belgische streekproducten!

  Diensten van Streekmarkt

  Op de website van Streekmarkt vind je heel wat verschillende streekproducten die onderverdeeld zijn in categorieën. Enkele categorieën zijn beleg (waar je onder andere leverpastei, confituur, honing, vleeswaren, mosterd en dressing en dergelijke vindt), verwennerij (met onder andere advocaat, chocolade, cuberdons, macarons, marshmallows, …), dranken (sapjes, bieren, koffie, thee, wijn, jenever, likeuren, …) en suikerarme en gezonde voeding. Je vindt er ook feestboxen per provincie zodat je plaatselijke streekproducten kan uitproberen maar ook geschenkboxen en cadeaubonnen.

  Klachten of vragen over Streekmarkt

  Heb je vragen of een klacht over Streekmarkt? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon en via e-mail.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Streekmarkt? Was je blij met je bestelling en waren de producten van goede kwaliteit? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Streekmarkt. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Streekmarkt? Lees dan enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Streekmarkt.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Streekmarkt.be

  Uw beoordeling