The Red Squirrels

Alle reviews

The Red Squirrels

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Hapjes aan huis merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Hapjes aan huis
0 reviews

Feestjes, wie houdt er daar nu niet van? Leuke sfeer, interessante mensen, en vooral...lekker eten en drinken! Geen feestje is compleet zonder een ...

Beschuitje.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Beschuitje.nl
0 reviews

Het ontbijt is zeer belangrijk. Een goed ontbijt heeft zeer wat voordelen. Het geeft je de nodige energie om de dag goed door te brengen. Je maakt ...

TaartenWinkel.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
TaartenWinkel.nl
0 reviews

Taartenwinkel.nl is een online banketbakker in Nederland die voor elke viering een feestelijke taart maakt.Over Taartenwinkel.nl Ta...

Marley Spoon merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Marley Spoon
0 reviews

Heb je weinig tijd om zelf dagelijkse menu's op te stellen en boodschappen te doen, of kook je gewoon niet graag? Ben je op zoek naar een bedrijf w...

The Red Squirrels

Wanneer je onlangs nog een markt hebt bezocht dan zul je ongetwijfeld ook een notenkraam aldaar gezien hebben. Vers gebranden noten in overvloed en de bij behorende lucht maakt het feest compleet. Als je niet de luxe hebt om ieder zaterdag naar de markt te gaan, dan kun je tegenwoordig online ook terecht om vers gebranden noten te kopen. Het bedrijf The Red Squirrels biedt via haar webwinkel diverse smaken noten aan. Maar wanneer u niet bekend bent met dit bedrijf en u voordat u gaat bestellen eerst een beter beeld wilt hebben van The Red Squirrels, dan bent u hier op ErvaringenSite op het juiste adres. Hier leest u meningen en ervaringen van mensen die u voor zijn gegaan en u in betrouwbare reviews inzicht geven in het reilen en zeilen van het bedrijf.

Over The Red Squirrels
Het bedrijf The Red Squirrels is opgericht in Amsterdam door Frank en Martin. Frank brandt al jaren verse noten op de Nederlandse markt. Zijn klanten kwamen van heinde en ver om zijn noten te kopen en zelfs vanuit het buitenland nam men de moeite hiervoor. Nadat Martin met zijn online verkoop ervaring van dit alles hoorden zijn ze samen het bedrijf The Red Squirrels begonnen en vanaf dat moment is men in staat om ook buiten de Nederlandse grens vers gebrande noten te bestellen. Wanneer bestellingen meer dan vijfendertig euro betreffen rekenen ze geen verzendkosten. De noten worden bereid op de dag van verzending, dus u ontvangt alleen verse en knapperige noten.

Producten en Diensten The Red Squirrels
De noten van The Red Squirrels worden altijd geselecteerd op de hoogste kwaliteit en worden gebrand met pure arachideolie, zo wordt kwaliteit en knapperige beet gegarandeerd. Op de website van The Red Squirrels hebben ze diverse noten in de aanbieding. Zo kun je er Cashew noten, Pinda’s, Hazelnoten, Macademia noten, Amandelen, Paranoten, Pecannoten, Pistache en Walnoten vinden. Per soort kun je aangeven of je de noten gebrand of ongebrand wil hebben en of je ze met of zonder zout wil hebben. Naast de soorten noten hebben ze ook verschillende notenmixen waar u als klant uit kan kiezen, te weten; Biermix, Macademiamix, Chocomix, Salademix, Studentenhaver, Sportmix, Ontbijtmix en de Gemengde-Noten. Tevens hebben ze een selectie speciale noten als; Wasabi, Kaneel Amandelen, Suiker Amandelen, Choco-hazelnoten, Pinda rotsjes en Choco-cashews. Bij bestelling kunt u aangeven per smaak hoeveel gram u graag wilt ontvangen en u kunt ook diverse combinatie maken die in uw ogen goed samen gaan.

Ervaringen, mening, review, tips en klachten The Red Squirrels
Heeft u via de website van The Red Squirrels wel eens noten besteld? Of bent u misschien wel vaste klant bij het bedrijf? Geen verjaardagsfeest zonder noten van The Red Squirrels? In alle gevallen dat u het bedrijf The Red Squirrels kent en / of bekent bent met haar producten dan willen we u vragen om hier op ErvaringenSite een review achter te laten en daarin uit een te zetten wat uw mening dan wel u ervaringen zijn. Door dit met anderen te delen zorgt u ervoor dat ze met een gerust hart een keuze kunnen maken om al dan niet zaken te doen met The Red Squirrels.