Xtracold

Alle reviews

Xtracold

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DrankDozijn merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
DrankDozijn
0 reviews

Koop je graag online en wil je je bestaande drankvoorraad aanvullen of iemand verrassen met een fles wijn, bier of rum? Werp dan eens een blik op d...

Wijnvoordeel.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Wijnvoordeel.nl
0 reviews

Niets biedt zo een heerlijk ontspannen gevoel, na een dagje hard werken, dan het glaasje wijn op het dakterras! Magnifiek! Bent u dat niet met mij ...

Monster merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Monster
0 reviews

Monster, voluit ook wel Monster Energy, is een Amerikaans merk voor energiedrank. Het merk is in handen van de Hansen Beverage Company. In een groo...

BereVini merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
BereVini
0 reviews

Eindelijk wat tijd vrij in uw drukke dagschema. Geen werk te doen, geen kinderen bij de hand. U hebt een heel weekeindje voor u en uw partner vrij....

Xtracold

Wanneer je een drankje buiten de deur wilt drinken, hoeft dit niet zomaar in het café of op het terras. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om een Icebar te bezoeken. De cafés in de kou, met kamers van ijs, kun je tegenwoordig in steeds meer grote steden vinden. Zo is er in Amsterdam Icebar Xtracold.

Voordat je jouw tickets boekt, wil je wel weten of het de toegangsprijs waard is. Hiervoor kun je het best even bekijken welke reviews Xtracold Amsterdam krijgt. Hiervoor ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres. Lees daarom snel verder Xtracold Icebar ervaringen er gedeeld worden door onze gebruikers!

Over Xtracold Icebar
Aan de Amstel 194-196 in Amsterdam vind je het adres van Xtracold Icebar. De bar lijkt hier al enkele jaren te zitten. Op de website lezen we dat ‘alles’ gemaakt is van ijs, inclusief het glas waar je uit drinkt. Met je Iamsterdam card krijg je ook toegang tot deze bar zonder op voorhand een tijdslot te hoeven boeken. Er is ook een Xtracold Icebar in Berlin te vinden.

Producten en diensten van Xtracold Icebar Amsterdam
Zodra je jouw plek bij Xtracold Amterdam hebt geboekt en binnen komt wordt je begroet door Willem Barentz. Je kunt ervaren hoe het was om op zijn schip the Mercury uit 1596 te leven. Met dit schip zaten zij 9 maanden vast rond het eiland Nova Zembla welke ervaring door Xtracold Icebar wordt nagebootst.

Binnen in de ijsbar is het altijd -10 graden Celsius en om deze kou te trotseren krijg je kleding toegerijkt vanuit de bar. Let wel op: er wordt aangegeven dat deze kleding niet je benen en voeten beschermd, trek dus de juiste warme kleding aan. De bar is gemaakt uit meer dan 60 ton ijs, waarvan verschillende sculpturen en een bar is gehouwen. Ook vind je er verschillende kunstwerken. Lichteffecten in de bar zorgen ervoor dat deze in alle kleuren van de regenboog verlicht kan worden.

Hoe bestel ik Xtracold Icebar tickets?
Via het internet kun je een tijdsvak reserveren en tickets boeken voor Xtracold Icebar Amsterdam. Bij de toegangsprijs krijg je per persoon drie tokens geleverd waarmee je drankjes kunt kopen. Je kunt kiezen uit bier, een shot, cocktail of alcoholvrije drankjes.

De Xtracold Icebar openingstijden variëren door de week heen. Altijd is de bar geopend vanaf 12 uur ’s middags. Op maandag, dinsdag en zondag sluit deze om 1 uur ’s nachts. Van woensdag tot zaterdag is deze geopend tot 2.40 uur ’s nachts.

Klachten, complimenten of tips voor Xtracold Icebar Amsterdam?
Heb jij wel eens een drankje gedronken in de Xtracold Icebar? Beoordelingen van deze ervaring zijn dan welkom! Vaak hebben mensen bij een bezoek aan Amsterdam maar beperkt te tijd. Door te delen hoe je deze attractie hebt ervaren, kun je toekomstige bezoekers van Amsterdam helpen te bepalen welke attracties het bezoeken – en welke beter gemeden kunnen worden. Kostbare tijd en geld wordt hiermee bespaard en zo heeft iedereen de beste tijd in Amsterdam! Bedankt voor de moeite!