Hoe een profielnaam kiezen

Op ErvaringenSite moet elk gebruikersaccount een naam hebben die zichtbaar is bij elke beoordeling. Deze gebruikersnaam is niet permanent en kan op elk moment worden aangepast. De keuze van een gebruikersnaam hangt af van hoe herkenbaar je wilt zijn of hoe anoniem je wilt blijven.

Welke soorten gebruikersnamen zijn toegestaan?

Je bent vrij om elke gewenste gebruikersnaam te kiezen. Veel mensen gebruiken hun voornaam, terwijl anderen hun volledige naam prefereren. Wil je anoniem blijven? Dan kun je een naam kiezen die niet direct naar jou leidt, zolang deze maar gepast is en aan onze richtlijnen voldoet. Je gebruikersnaam dient onpersoonlijk te zijn en geen aanstootgevende of hatelijke uitingen te bevatten.

Je gebruikersnaam wijzigen

Alle gebruikers kunnen hun gebruikersnaam op elk gewenst moment aanpassen. Dit doe je als volgt: log in op de website, klik op je profielfoto rechtsboven en ga naar "Accountgegevens". Hier kun je je gebruikersnaam wijzigen en vergeet niet je wijzigingen op te slaan.

Privacy

Bij het kiezen van een gebruikersnaam is het belangrijk om je online privacy en veiligheid te waarborgen. Dit helpt om je persoonlijke gegevens te beschermen. Vermijd het delen van gevoelige informatie zoals je volledige naam om misbruik of ongeoorloofde toegang tot je gegevens te voorkomen. Het gebruik van een pseudoniem of een deel van je naam kan helpen bij het beschermen van je identiteit.

Een vriendelijke omgeving creëren voor iedereen

Bij het kiezen van je gebruikersnaam is het cruciaal om respectvol en vriendelijk te blijven. Kies een naam die laat zien dat je een professioneel en betrouwbaar lid van de gemeenschap bent. Vermijd taal of inhoud die anderen kan kwetsen of beledigen. Door deze richtlijnen te volgen, draag je bij aan een omgeving waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.