Kan ik meerdere ErvaringenSite Accounts hebben?

Op Reviews International is slechts één account per gebruiker toegestaan. Vertrouwen en integriteit zijn cruciaal voor ErvaringenSite. Om te waarborgen dat consumenten kunnen vertrouwen op de beoordelingen die zij lezen, is het essentieel misbruik te voorkomen door gebruikers te beperken tot één enkel profiel. Dit helpt om het platform veilig en betrouwbaar te houden.

Hoe Kunnen Meerdere Profielen Samenvoegen?

Heb je meer dan één profiel? Neem dan contact met ons op om ze samen te voegen. Je moet de e-mailadressen van al je profielen doorgeven. Als je een voorkeur hebt voor welk profiel actief moet blijven, laat het ons weten zodat we dit profiel kunnen behouden.

Wat Gebeurt Er na de Samenvoeging?

Zodra je profielen zijn gecombineerd:

  • Alle beoordelingen die je hebt geschreven, worden onder het gekozen profiel verzameld.

  • Je hebt één set aanmeldingsgegevens (e-mail/wachtwoord) om in te loggen op ErvaringenSite.

Kan Ik de Samenvoeging Ongedaan Maken?

Nee, de samenvoeging is permanent. Aangezien slechts één profiel per gebruiker is toegestaan, kan deze act niet worden teruggedraaid.

Deze eenvoudige aanpak zorgt ervoor dat elke gebruiker een enkele, consistente identiteit op ErvaringenSite behoudt, wat de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van ons platform versterkt. Heb je profielen die moeten worden samengevoegd of vragen over dit proces, twijfel dan niet om contact op te nemen voor ondersteuning.

Wat Gebeurt Er als een Gebruiker Wordt Betrapt op het Gebruik van Meerdere Accounts?

ErvaringenSite maakt gebruik van een geautomatiseerd systeem om gebruikers te identificeren die meerdere accounts aanmaken via hun IP-adres. Om te voorkomen dat mensen spam, promotionele berichten of nepbeoordelingen plaatsen door middel van bots, zal het systeem automatisch het IP-adres van verdachte gebruikers blokkeren.