Opinies Bewerken, Verwijderen en Marker als Opgelost

Vaak schrijven mensen een recensie nadat ze een negatieve ervaring hebben gehad, en velen kiezen er later voor om deze te bewerken of te verwijderen. Bij ErvaringenSite begrijpen we deze dynamiek en bieden we gebruikers de benodigde tools om altijd controle te behouden over de beoordelingen die ze op bedrijfsprofielen plaatsen.

Hieronder leggen we de belangrijkste functies uit die gebruikers kunnen benutten bij het creëren en beheren van recensies op ons platform. Er zijn geen beperkingen op het aantal recensies dat aangemaakt of bewerkt kan worden. We begrijpen dat meningen kunnen veranderen of dat je wellicht extra informatie wilt toevoegen.

Een Gepubliceerde Recensie Aanpassen

Als een recensie moet worden aangepast om details te wijzigen, verduidelijkingen aan te brengen, of om andere redenen, kan dit eenvoudig via het gebruikerspaneel.

 1. Log in op je account rechtsboven op de pagina

 2. Kies de optie "Recensie Bewerken"

 3. Breng de gewenste wijzigingen aan

 4. Klik op Opslaan om je wijzigingen te bevestigen

Bij ErvaringenSite benadrukken we dat bewerkingen onder druk of dwang van bedrijven niet toelaatbaar zijn. Mocht je zo'n probleem ervaren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en je situatie te melden.

Waar op te letten bij het bewerken van een recensie?

Onze focus ligt op transparantie en eerlijkheid. Daarom geven we bij ErvaringenSite altijd de volgende tips om in overweging te nemen voordat je een recensie aanpast.

 • Is het echt nodig? Het corrigeren van kleine spelfouten en foutjes lijkt soms niet de moeite waard, hoewel een goed geschreven recensie altijd wordt gewaardeerd.

 • Doe je het vrijwillig? We staan niet toe dat gebruikers door bedrijven onder druk worden gezet. Als een bedrijf je probeert te dwingen om een negatieve recensie te wijzigen of verwijderen, neem dan contact met ons op.

 • Bevat je recensie persoonlijke of gevoelige informatie? Vermijd zulke details altijd. Het invoeren van persoonsgegevens kan anderen schaden en kan leiden tot de opschorting van je account.

Een Gepubliceerde Recensie Verwijderen

Natuurlijk kunnen gebruikers hun recensies ook helemaal verwijderen als dat nodig is, bijvoorbeeld in gevallen van misverstanden of vergissingen. Als je probleem is opgelost, lees dan verder, want we bieden een mogelijkheid om aan anderen te laten weten dat de ondernemer je probleem heeft opgelost.

Verwijder je recensie alleen als dit absoluut noodzakelijk is en zonder druk van anderen. Volg deze stappen om een recensie te verwijderen:

 1. Log in op je account rechtsboven op de pagina

 2. Kies de optie "Recensie Verwijderen"

 3. Bevestig je actie door op Accepteren te klikken

Wat betekent het om een recensie als opgelost te markeren?

Een nieuwe functie bij ErvaringenSite biedt de mogelijkheid om aan te geven dat een bedrijf het probleem dat aanleiding gaf tot de negatieve recensie heeft opgelost.

Gebruikers moeten eerst bevestigen dat hun probleem naar tevredenheid is opgelost door het bedrijf voordat wij de recensie als "opgelost" markeren. Deze optie raden we vooral aan voor ondernemers die hun reputatie willen verbeteren. Neem contact met ons op om je recensie als opgelost te markeren in gevallen waarin:

 • De ondernemer contact met je opneemt en het probleem naar tevredenheid oplost, zoals door een compensatie voor je negatieve ervaring aan te bieden.