Richtlijnen voor beoordelaars

ErvaringenSite werd opgericht met een nobel doel: een positieve impact creëren in de wereld. Onze kernmissie is het opzetten van een digitaal platform waar consumenten hun ervaringen openlijk kunnen delen en waardevolle feedback kunnen geven aan de bedrijven waarmee ze te maken hebben. Authentieke beoordelingen en opmerkingen zijn essentieel om andere consumenten te helpen weloverwogen beslissingen te nemen in hun interacties met bedrijven. Op deze pagina vind je de richtlijnen voor beoordelaars. Neem even de tijd om ze door te nemen.

Schrijf Oprechte Beoordelingen

Je beoordeling moet een waarheidsgetrouwe weergave zijn van je persoonlijke ervaring. Vermijd het plaatsen van ongegronde beoordelingen of het schrijven namens anderen. Het is cruciaal dat jouw mening oprecht is en niet beïnvloed wordt door externe factoren.

Vermijd Smaad

Doe geen uitspraken die iemand’s reputatie onrechtmatig kunnen schaden of financiële schade kunnen veroorzaken. Beschrijf je ervaring objectief, zodat lezers zelf hun conclusies kunnen trekken.

Onderbouw met Bewijs

Bewaar alle documentatie die je ervaring met het bedrijf ondersteunt, zoals bonnetjes of bevestigings-e-mails. Deze kunnen gevraagd worden voor verificatiedoeleinden.

Wees Respectvol

Zorg ervoor dat je beoordelingen eerlijk zijn en vermijd hatelijke, racistische of discriminerende taal. Neem geen deel aan illegale activiteiten of praktijken die anderen kunnen schaden.

Geen Reclame

Richt jezelf op het delen van relevante informatie en vermijd promotionele inhoud of links. Ons platform is niet bedoeld voor commerciële doeleinden.

Beheer je Eigen Beoordelingen

Je hebt de mogelijkheid om je beoordelingen te bewerken, bij te werken of te verwijderen wanneer nodig. Gebruik deze optie op een verantwoorde manier.

Blijf Transparant

Heb je een relatie met het bedrijf dat je beoordeelt, vermeld dit dan in je beoordeling om het vertrouwen van de lezers te behouden.

Wees Eerlijk en Constructief

Streef naar eerlijkheid en constructieve feedback in je beoordelingen. Benadruk zowel positieve aspecten als verbeterpunten. Dit helpt bedrijven hun producten en diensten te verbeteren.

Communityrichtlijnen

Maak jezelf vertrouwd met onze communityrichtlijnen en volg deze om een positieve en respectvolle omgeving voor alle gebruikers en bedrijven te waarborgen.

Dank voor je medewerking bij het behouden van de integriteit van ErvaringenSite.