Hoe verander of herstel je je wachtwoord?

Vandaag de dag gebruiken veel mensen verschillende wachtwoorden voor de talrijke online platformen die ze dagelijks bezoeken. Het is dan ook begrijpelijk dat men soms vergeet welk wachtwoord bij welk platform hoort. Daarom, als je ooit je wachtwoord vergeet of het wilt aanpassen op ErvaringenSite, raden we de volgende stappen aan.

Je Wachtwoord Wijzigen

Als je je huidige wachtwoord nog kent en dit wilt updaten, kun je dat doen door in te loggen op je account. Volg deze stappen:

 1. Log in op Je Account:

  • Ga naar ErvaringenSite en klik op 'Inloggen' in de rechterbovenhoek.

 2. Ga naar Instellingen:

  • Beweeg met je muis over je profielicoon in de rechterbovenhoek en selecteer 'Mijn instellingen' uit het dropdownmenu.

 3. Wijzig je Wachtwoord:

  • In de sectie 'Wachtwoord wijzigen' voer je je huidige wachtwoord in, gevolgd door je nieuwe wachtwoord (bevestig het door het twee keer in te vullen).

  • Klik daarna op 'Wachtwoord veranderen' om de wijziging te voltooien.

Je Wachtwoord Resetten

Als je je wachtwoord bent vergeten, biedt ons systeem een nieuwe inlogprocedure die zowel de veiligheid als het gebruiksgemak verhoogt. Dit is hoe het werkt:

 1. Nieuwe Inlogprocedure:

  • In plaats van een wachtwoord, genereert ons systeem nu een unieke viercijferige verificatiecode telkens als je inlogt.

 2. Verbeterde Veiligheid:

  • Deze methode voorkomt niet alleen problemen met vergeten wachtwoorden, maar voegt ook een extra beveiligingslaag toe aan je account.

Heb je nog steeds problemen?

Als deze stappen niet werken of je ondervindt problemen met het resetten van je wachtwoord, neem dan contact met ons op via het e-mailadres dat je gebruikt hebt om je account aan te maken, zodat we je snel en efficiënt kunnen helpen.