Mandemakers Keukens
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,6

Totaal

8,6

Bestellen

9,4

Service

8

Prijs

6,6

Leveren

10
13 rating67 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

15-10-2015
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Zoor van Plas

Mandemakers Keukens - Gratis keukenboek is leuk!

Leuk dat je zo'n gratis keukenboek krijgt bij Mandemakers nu. Beetje inspiratie opdoen want wij overwegen een nieuwe keuken maar dat gaat niet over 1 nacht ijs natuurlijk...

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
14-09-2015
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  8
 • Levering

  10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Linda vd P.

Mandemakers Keukens - Heerlijke keuken

Heeeeerlijke keuken helemaal blij mee ;-) :-)

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
07-08-2015
 • Bestellen

  8
 • Service

  4
 • Prijs

  2
 • Levering

  10
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Stefanie de Booij

Mandemakers Keukens - betaal niet teveel; kijkuit!!

mensen kijk uit. niet alleen mandemakers is een malafiede praktijk, maar alle keukenhandelaren kunnen er wat van. Wij zijn samen (met mijn man) een keuken gaan uitzoeken en ze beginnen gewoon superhoog met een prijs aan je te vertellen. Dan gaan ze je lekker veel korting geven en denk je dat je de enige bent die dit krijgt. Maar daarna hebben we de prijs nog ongeveer 35% naar beneden kunnen halen. Ding dus af tot u een ons weegt anders betaalt u te veel! Levering was achteraf wel prima.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Mandemakers Keukens

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Mandemakers Keukens?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens: Ervaringen
Een nieuwe keuken koop je niet zomaar. Het is vaak een hele uitgave en niet een klus die je vaak wilt herhalen. Aan de andere kant kan het je hele huis een upgrade geven en je woonplezier enorm vergroten. Sowieso is het verstandig om goed na te denken voordat je een keuken kiest. Welk bedrijf heeft de mooiste keukens, de hipste technische snufjes, de scherpste aanbiedingen, de beste service? Via de website van Mandemakers Keukens kun je alvast inspiratie opdoen voor je nieuwe keuken en gratis een magazine aanvragen om thuis eens rustig door te lezen. Lees hier de ervaringen van anderen met deze keukenaanbieder.

Over Mandemakers Keukens
De geschiedenis van Mandemakers Keukens begint in een klein schuurtje, waar Ben achter het huis van zijn ouders eind jaren tachtig begon met het waarmaken van zijn jongensdroom. Inmiddels is Mandemakers Keukens uitgegroeid tot één van de bekendste keukenbouwers van de Benelux. In de negen vestigingen die het bedrijf inmiddels telt, zijn kwaliteit en klantvriendelijkheid naar eigen zeggen de belangrijkste pijlers. En dat mag ook wel, want het aanschaffen van een nieuwe keuken is bepaald geen sinecure. Mandemakers Keukens biedt allerlei stijlen aan, in verschillende prijsklassen. Volledig greeploze keukens, design keukens, landelijke boerenkeukens: er is voor ieder wat wils. Ook wat betreft technische snufjes is er veel keuzeruimte: met of zonder kookeiland en voorzien van een bekend merk zoals SieMatic, Ariadne at home, Barletti en Victorians of van de eigen M-collectie en de handgemaakte keukens uit de New Classic collectie. Mandemakers Keukens heeft tegenwoordig zelfs een eigen granietfabriek.

Een kijkje bij mandemakers keukens

Diensten van Mandemakers Keukens
Het uitzoeken, plannen en bespreken kan natuurlijk het makkelijkst face-to-face in een van de showrooms. Maar via de website is al veel research te doen. Zo kun je je hier gratis het ‘Keukeninspiratie Keukenboek’ aanvragen om aan de hand van veel afbeeldingen en informatie alvast de ideale keuken samen te stellen. Daarnaast is het mogelijk om je online aan te melden voor de nieuwsbrief die iedere vier weken verschijnt en vol staat met keukentrends, tips en recepten. Met de 3D-Keukenplanner kun je losgaan en je droomkeuken alvast digitaal ontwerpen. Al hoef je helemaal geen keuken, dat is sowieso leuk om mee te spelen. Mandemakers Keukens heeft ondanks de uitbreidingen en bekendheid altijd het karakter van een kleinschalig familiebedrijf behouden. Dezelfde Ben die in het schuurtje begonnen is, is nog altijd intensief bezig met de dagelijkse gang van zaken. Inmiddels is zijn zoon Stefan tot het bedrijf toegetreden en wordt er reikhalzend uitgezien naar het moment dat meer zonen dat zullen doen.

Klachten over Mandemakers Keukens
Mandemakers Keukens heeft showrooms in Barendrecht (Rotterdam), Beuningen, Groningen, Kaatsheuvel, Wateringen (Den Haag), Woerden, Zutphen en Zwolle. Wanneer er problemen of klachten zijn, is het handig om terug te gaan naar waar de keuken is aangeschaft. Via de website zijn afspraken te maken in de showroom.
Ook is het mogelijk contact op te nemen via het online contactformulier (binnen 2 werkdagen beloven ze een reactie) of telefonisch. Omdat een keuken doorgaans iets is, waar je lang mee zult doen, adviseert Mandemakers Keukens om een tijdloze keuken te overwegen. Kies bijvoorbeeld voor een neutrale keuken in een basiskleur, dan is de kans het kleinst dat je er later spijt van krijgt. Mocht het later gaan vervelen, dan kun je details zoals handgrepen, planken of kranen later weer vervangen en is het net alsof je een nieuwe keuken hebt aangeschaft. Een handige tip om toekomstige klachten te vermijden!

Heb jij een keuken gekocht via Mandemakers Keukens? Deel je ervaringen met anderen op ErvaringenSite!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!