5in5

Alle reviews

5in5

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Cofidis merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Cofidis
0 reviews

Ben je op zoek naar krediet? Kijk eens bij Cofidis. Ze kunnen je vast verder helpen. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Cofidis le...

Lender & Spender merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Lender & Spender
0 reviews

Geld lenen is sinds 1661 al actief, ondanks dat het verboden was voor christenen om rente te heffen en leningen te verstrekken. De Italianen vonden...

A-krediet merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
A-krediet
0 reviews

Heeft u dringend de behoefte om geld te lenen bij een van de banken en u weet nog niet welke keuze te maken, dan biedt ErvaringenSite u de mog...

MKB Bedrijfskrediet merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
MKB Bedrijfskrediet
0 reviews

Als startende ondernemer is het belangrijk dat je je over allerlei zaken zo goed mogelijk laat voorlichten. Vooral als het om financiële aspec...

5in5

 

 

Geld lenen kost geld. Maar soms ontkomen we er niet aan en hebben we geld nodig, wat we eigenlijk niet hebben. Het afsluiten van een lening of overbruggingskrediet is tegenwoordig heel normaal. Maar waar krijg je de goedkoopste lening, en wordt je met goed financieel advies bijgestaan. Het bedrijf 5in5 biedt online hun financiële diensten aan. Lees hier meer over de achtergronden van dit bedrijf, welke producten en diensten ze aanbieden bij 5in5 en natuurlijk wat anderen mensen van deze geldschieter vinden! Heeft u een persoonlijke ervaring met een van de bedrijven die in onze gids zijn opgenomen? Dan verzoeken wij u vriendelijk om uw persoonlijke ervaring met ons te delen zodat andere consumenten iets meer te weten kunnen komen over de mensen en het bedrijf achter de website. Help mee om van onze ErvaringenSite de meest volledige vergelijkingssite van Nederland en België te maken. Wij zorgen voor de bedrijven registratie en geven u de achtergronden en de productinformatie, de rest laten wij graag over aan echte consumenten, zoals u!

Over 5in5
Over het bedrijf 5in5 is helaas maar heel weinig bekend. Op de website wordt geen informatie gegeven waar dit bedrijf geregistreerd staat. Ook worden we niks wijzer over het team, of bij welke banken of verzekeringsmaatschappij de leningen van de ondernemers worden ondergebracht. Ook op het internet is verder geen informatie over dit bedrijf te vinden. 
Op de pagina waar het zeer summiere invulformulier te vinden is staat dat het hier gaat op een Belgisch bedrijf, gevestigd op de Spoorhaven in Berkel en Rodenrijs en dat het hier om een handelsnaam gaat van Flow Forward BV. Onze online zoektocht naar meer informatie over deze BV heeft helaas ook geen verdere informatie opgeleverd. Dit hoeft natuurlijk niet direct te betekenen dat het hier om een bedrijf gaat dat niet te vertrouwen is, maar bedachtzaamheid wordt zeker aangeraden. 

Producten en Diensten van 5in5
5in5 is een online bedrijf voor ondernemers die net even wat extra geld nodig hebben. 5in5 biedt overbruggingskrediet aan voor alle soorten ondernemers van maximaal 5.000 euro. Het geld kun je al binnen een uur op je rekening hebben, en ze vragen niet al te veel informatie. Op de website wordt niet aangegeven tegen welk rentepercentage de lening afgelost dient te worden of de looptijd van de lening. Ze lijken ook niet erg veel bedrijfsinformatie nodig te hebben. Voor zover uit de website blijkt, is het verstrekken van  een direct overbruggingskrediet aan ondernemers ook het enige wat ze doen. 

Complimenten, Klachten en Tips over 5in5
Natuurlijk zijn wij heel erg benieuwd naar meer informatie over dit bedrijf! Heeft u ervaring met 5in5? Heeft u hier wel eens een offerte aangevraagd, of een lening afgesloten? Dan zouden wij u zeer erkentelijk zijn wanneer u ons even een paar minuten van uw tijd zou gunnen en een review achterlaat. Vertel ons wat uw ervaringen zijn met dit bedrijf. Zou u deze geldschieter aanraden of niet?  Wat is u tegengevallen, of misschien bent u juist wel heel erg enthousiast over deze online bankservice. Uw beoordeling kan voor een ander goud waard zijn!