ErvaringenSite

  Ervaringen A-krediet

  Heeft u dringend de behoefte om geld te lenen bij een van de banken en u weet nog niet welke keuze te maken, dan biedt ErvaringenSite u de mogelijkheid de verschillende diensten van kredietbedrijven te bekijken en te bestuderen. Onze site verschaft u toegang tot informatie over verschillende kredietbedrijven, door het ter beschikking stellen van meningen en ervaringen van eerdere klanten die eerder gebruik hebben gemaakt van dit bedrijf. De informatie is speciaal voor u verzameld om u inzicht te geven in de producten en diensten van A-Krediet en van de service die zij verschaft. De recensies van de klanten stellen u in staat om een goed overwogen keus te kunnen maken van het kredietbedrijfwaarvan u gebruik zou willen maken.

  Over A-Krediet
  A-Krediet is een krediet financiële dienst die landelijk opereert en die reeds een aantal jaren diensten aanbiedt als intermediair in financiële diensten. Ze treedt op als tussenpersoon van en als adviseur voor elke burger die op een veilige, toegankelijke en transparante manier leningen wil afsluiten. Het uitgangspunt van de aanpak van A-Krediet is de persoonlijke en financiële wensen van u als klant.

  Producten en diensten vanA-Krediet
  A-Krediet is gespecialiseerd in consumptief krediet, verzekeringen en hypotheken. Ze biedt har diensten volgens de eisen van de Wet Financiële Dienstverlening.

  U kunt terecht voor verschillende soorten leningen zoals persoonlijke lening of doorlopend krediet met verschillende leendoelen. U kunt terecht voor een lening voor de aanschaf van een auto, voor een verbouwing of voor een restschuld. Autoverzekeringen kunnen ook simpelweg worden afgesloten via hun website zonder tussenkomst van een persoonlijk adviseur. Ze staan garant voor voorlichting aan u als klant en een persoonlijke aanpak van elke aanvraag.

  A-Krediet biedt advies op maat. Om u van dienst te zijn, werkt A-Krediet samen met alle Nederlandse Banken en verzekeraars. Zij beschikt over vak deskundigen, die u als adviseurs ten dienste staan. Zij is zich bewust van de specifieke wensen en verlangens van elke klant en speelt daarop in.

  Om advies te vragen, kan er telefonisch, maar ook per mail contact worden opgenomen met de adviseurs van A-Krediet. Ze zijn ook via WhatsApp te bereiken, maar u kunt ook fysiek een bezoek brengen aan haar kantoor.

  Complimenten, klachten en tips voor A-Krediet
  A-Krediet zegt continu bezig te zijn met het verbeteren van hun dienstverlening. Als er klachten zijn kan er dan wenst A-Krediet het schriftelijk te vernemen via aan de directie van ons kantoor te laten weten. Ze zegt hard haar best te doen met u te komen tot ene bevredigende oplossing. Mochten nodig zijn, dan kun je je met de klacht wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD).

  Indien u reeds ervaring heeft met A-Krediet en haar service dan bieden wij hier op Ervaingensite.nl de mogelijkheid om uw ervaringen en meningen te delen met andere mensen, die erover nadenken om krediet te nemen bij één van onze banken en met A-Krediet in ze wil gaan.

  U kunt gerust ook hier de recensies van andere klanten lezen die reeds kennis hebben gemaakt met het kredieten dienstverlening van A-Krediet.

  Hoe kan ik geld lenen bij de bank om te investeren in vastgoed?

  A-krediet
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over A-krediet

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is A-krediet een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over A-krediet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is A-krediet actief?

  A-krediet is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van A-krediet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.