A-krediet

Alle reviews

A-krediet

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Cofidis merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Cofidis
0 reviews

Ben je op zoek naar krediet? Kijk eens bij Cofidis. Ze kunnen je vast verder helpen. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Cofidis le...

Lender & Spender merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Lender & Spender
0 reviews

Geld lenen is sinds 1661 al actief, ondanks dat het verboden was voor christenen om rente te heffen en leningen te verstrekken. De Italianen vonden...

MKB Bedrijfskrediet merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
MKB Bedrijfskrediet
0 reviews

Als startende ondernemer is het belangrijk dat je je over allerlei zaken zo goed mogelijk laat voorlichten. Vooral als het om financiële aspec...

Freo merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Freo
0 reviews

Heb je dringend geld nodig en ben je op zoek naar een bedrijf waarbij je een persoonlijke lening kunt afsluiten? Bekijk dan eens wat Freo voor jou ...

A-krediet

Heeft u dringend de behoefte om geld te lenen bij een van de banken en u weet nog niet welke keuze te maken, dan biedt ErvaringenSite u de mogelijkheid de verschillende diensten van kredietbedrijven te bekijken en te bestuderen. Onze site verschaft u toegang tot informatie over verschillende kredietbedrijven, door het ter beschikking stellen van meningen en ervaringen van eerdere klanten die eerder gebruik hebben gemaakt van dit bedrijf. De informatie is speciaal voor u verzameld om u inzicht te geven in de producten en diensten van A-Krediet en van de service die zij verschaft. De recensies van de klanten stellen u in staat om een goed overwogen keus te kunnen maken van het kredietbedrijfwaarvan u gebruik zou willen maken.

Over A-Krediet
A-Krediet is een krediet financiële dienst die landelijk opereert en die reeds een aantal jaren diensten aanbiedt als intermediair in financiële diensten. Ze treedt op als tussenpersoon van en als adviseur voor elke burger die op een veilige, toegankelijke en transparante manier leningen wil afsluiten. Het uitgangspunt van de aanpak van A-Krediet is de persoonlijke en financiële wensen van u als klant.  

Producten en diensten vanA-Krediet
A-Krediet is gespecialiseerd in consumptief krediet, verzekeringen en hypotheken. Ze biedt har diensten volgens de eisen van de Wet Financiële Dienstverlening.

U kunt terecht voor verschillende soorten leningen zoals persoonlijke lening of doorlopend krediet met verschillende leendoelen. U kunt terecht voor een lening voor de aanschaf van een auto, voor een verbouwing of voor een restschuld. Autoverzekeringen kunnen ook simpelweg worden afgesloten via hun website zonder tussenkomst van een persoonlijk adviseur. Ze staan garant voor voorlichting aan u als klant en een persoonlijke aanpak van elke aanvraag.

A-Krediet biedt advies op maat. Om u van dienst te zijn, werkt A-Krediet samen met alle Nederlandse Banken en verzekeraars.  Zij beschikt over vak deskundigen, die u als adviseurs ten dienste staan. Zij is zich bewust van de specifieke wensen en verlangens van elke klant en speelt daarop in.

Om advies te vragen, kan er telefonisch, maar ook per mail contact worden opgenomen met de adviseurs van A-Krediet. Ze zijn ook via WhatsApp te bereiken, maar u kunt ook fysiek een bezoek brengen aan haar kantoor.

Complimenten, klachten en tips voor A-Krediet
A-Krediet zegt continu bezig te zijn met het verbeteren van hun dienstverlening. Als er klachten zijn kan er dan wenst A-Krediet het schriftelijk te vernemen via aan de directie van ons kantoor te laten weten. Ze zegt hard haar best te doen met u te komen tot ene bevredigende oplossing. Mochten nodig zijn, dan kun je je met de klacht wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD).

Indien u reeds ervaring heeft met A-Krediet en haar service dan bieden wij hier op Ervaingensite.nl de mogelijkheid om uw ervaringen en meningen te delen met andere mensen, die erover nadenken om krediet te nemen bij één van onze banken en met A-Krediet in ze wil gaan.

U kunt gerust ook hier de recensies van andere klanten lezen die reeds kennis hebben gemaakt met het kredieten dienstverlening van A-Krediet.