ErvaringenSite

  Ervaringen Auxifina

  Wilt u weten of geld lenen via Auxifina een goede keuze is? U kunt hier reviews lezen die gaan over het bedrijf Auxifina. Met het doorlezen van alle reviews krijgt u een goede indruk van de producten die het bedrijf aanbiedt, maar ook hoe het gesteld is met de service. Geld lenen, kost altijd geld. Het geld dat u leent, dient u in maandelijkse termijnen af te lossen. Bovenop dit bedrag betaalt u ook nog eens rente. Het is daarom verstandig om u te verdiepen in het bedrijf waarmee u in zee gaat. Heeft u geld geleend via Auxifina? U kunt anderen op de hoogte stellen van uw ervaringen met dit bedrijf door een review te schrijven.

  Over Auxifina

  Auxifina bestaat al sinds 1947 en is een specialist als het gaat om persoonlijke leningen en kredieten. Auxifina is een kredietverstrekker van consumentenkredieten en een bemiddelaar als het gaat om hypothecair krediet. Voor dit bedrijf vormen integriteit en ethiek de basis van hun dienstverlening. Het bedrijf zetelt dan ook in een aantal instellingen die zich buigen over de regelgeving in de kredietbranche. De missie van Auxifina is om klanten tevreden te stellen. Dit doen zij door financiële oplossingen op maat te bieden met een persoonlijke aanpak. Voordat zij overgaan tot het verstrekken van een krediet kijken zij nauw naar uw persoonlijke situatie.


  Commercial van Auxifina

  Zij zullen u geen krediet verstrekken wanneer u financiële situatie dit niet toelaat. Het bedrijf neemt hierin zijn verantwoordelijkheid door op een verantwoorde manier kredieten te verstrekken. Daarnaast willen zij op een transparante manier communiceren met de klant door duidelijke informatie te verstrekken. Dit doen zij door advies aan te bieden en door goede service te verlenen. Auxifina is van mening dat de klant exact moet weten wat de klant afsluit. Zij geven altijd duidelijkheid over uw dossier en de behandeling hiervan. Auxifina volgt de ASSURMIFID gedragsregels op.

  Diensten

  Bij Auxifina is het mogelijk om verschillende soorten kredieten af te sluiten. U kunt hier terecht voor een persoonlijke lening, lening consolidatie, renovatielening, huwelijkslening, vakantielening, autolening of voor hypotheken. Het ruime aanbod aan leningen zorgt ervoor dat ongeacht uw situatie er altijd een passende lening voor u is. Wanneer u in het verleden meerdere kredieten heeft afgesloten, kunt u bij Auxifina kijken of overname van de kredieten tot de mogelijkheid behoort. U hevelt al uw kredieten over in één grote lening. In plaats van maandelijks diverse aflossingen te doen, hoeft u nu elke maand maar één aflossing te verrichten.

  Dit scheelt niet alleen maandelijks in de kosten, maar dit maakt uw administratie ook overzichtelijker. Auxifina streeft ernaar om klanten een lage maandelijkse betaling te bieden. Dit zorgt ervoor dat u maandelijks geen grote aflossing hoeft te doen en dat klanten meer geld overhouden om te leven. U kunt online een aanvraag indienen voor het afsluiten van een lening of u kunt telefonisch contact opnemen. Heeft u ervaring met het lenen van geld bij Auxifina? Schrijf dan uw review over dit bedrijf.

  Klachten

  Indien u een probleem heeft waarbij u niet het gevoel heeft dat deze naar alle tevredenheid is opgelost, dan kunt u een klacht indienen. Bij Auxifina kunt u dit doen door uw klacht op papier te zetten. U stuurt uw klacht vervolgens schriftelijk naar de juridische dienst van Auxifina. Indien uw klacht niet naar tevredenheid wordt opgelost dan is het mogelijk om de Bemiddelingsdienst banken, krediet en beleggingen in te schakelen. Meer informatie over de klachtenprocedure vindt u op de website van Auxifina bij de algemene voorwaarden.

  Lees hier de ervaringen van echte klanten van Auxifina. Je kunt hier geld lenen, persoonlijke kredieten krijgen en meer geldzaken regelen, maar hoe betrouwbaar is dat?

  Auxifina
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Auxifina

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Auxifina een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Auxifina. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Auxifina actief?

  Auxifina is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hypotheek, Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Auxifina gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.