ErvaringenSite

  Ervaringen BridgeFund

  Ben je als ondernemer op zoek naar een bedrijf dat zakelijke leningen en kredieten aanbiedt? Dan zou het aanbod van BridgeFund iets voor jou kunnen zijn. Uiteraard is het ook mogelijk dat je in het verleden al een lening via dit bedrijf hebt afgesloten. In dat geval zou je onze bezoekers een dienst kunnen bewijzen door een eerlijk verslag over jouw persoonlijke ervaring met BridgeFund te schrijven. Zo kun je andere ondernemers helpen een beslissing te maken om al dan niet een professionele lening bij deze onderneming af te sluiten. Het maakt op zich niet uit of je ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over BridgeFund

  BridgeFund is een Nederlands bedrijf dat is gevestigd in de hoofdstad Amsterdam. Het team van deze onderneming is van mening dat de huidige financiële dienstverlening vaak traag en omslachtig is. Hun missie is dan ook met dit proces te versnellen en de ambities van klanten, personeel en investeerders waar te maken. BridgeFund zou bedrijven helpen om hun ambities te realiseren door op een makkelijke, flexibele manier kapitaal ter beschikking te stellen. Ze zeggen hiervoor slimme financiële oplossingen en een onberispelijke service aan te wenden. De kernwoorden van BridgeFund zijn 'simpel en snel', 'investeren in groei' en 'afspraak is afspraak', en hun principes zijn 'klantobsessie', 'gewoon doen', 'actie' en 'jong en fris'.

  Het Eco-Team: ‘Geld lenen, kost geld’

  Producten en diensten van BridgeFund

  Op de website van BridgeFund kun je klikken op een van de volgende knoppen: zakelijke financiering, beleggen en klantervaringen. Er is ook een aparte pagina met blogartikelen en een onderdeel waar je meer kunt lezen over het bedrijf, het team, de partners en de vacatures. Als je je voldoende hebt geïnformeerd met de informatie die op de website beschikbaar is, kun je online een lening aanvragen. Hiervoor geef je aan hoeveel je wilt lenen en beantwoord je enkele vragen, zoals hoelang je bedrijf al bestaat en waar je het geld voor nodig hebt. De looptijd is beschikbaar tot 24 maanden, en als je lening wordt goedgekeurd, staat het geld dezelfde dag nog op je rekening. Elke aanvraag zou vrijblijvend zijn, er zouden geen kleine lettertjes zijn en onder 1 miljoen euro omzet zou je geen businessplan of omzetcijfers moeten voorleggen. Tot slot kun je voor vragen of opmerkingen telefonisch, per e-mail of via het contactformulier de klantenservice bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor BridgeFund

  Heb je in het verleden al gebruikgemaakt van de financiële diensten van BridgeFund en zoek je een platform om een review te schrijven? Op deze pagina kun je een informatief verslag over je persoonlijke ervaring met dit bedrijf schrijven. Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere ondernemers die op zoek zijn naar een zakelijke kredietverstrekker. Hoe verliep je contact met BridgeFund? Klopt het dat je geen businessplan of andere cijfers moet voorleggen als de omzet van je bedrijf lager is dan 1 miljoen euro? En staat het geld inderdaad nog dezelfde dag op je rekening als je lening is goedgekeurd? Onze bezoekers kijken alvast uit naar je bondige review. Neem zeker ook een kijkje op deze pagina als je graag wilt weten wat mensen over andere bedrijven schrijven.

  BridgeFund
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BridgeFund

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BridgeFund een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BridgeFund. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BridgeFund actief?

  BridgeFund is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BridgeFund gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.