BridgeFund

Alle reviews

BridgeFund

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Cofidis merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Cofidis
0 reviews

Ben je op zoek naar krediet? Kijk eens bij Cofidis. Ze kunnen je vast verder helpen. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Cofidis le...

Lender & Spender merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Lender & Spender
0 reviews

Geld lenen is sinds 1661 al actief, ondanks dat het verboden was voor christenen om rente te heffen en leningen te verstrekken. De Italianen vonden...

A-krediet merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
A-krediet
0 reviews

Heeft u dringend de behoefte om geld te lenen bij een van de banken en u weet nog niet welke keuze te maken, dan biedt ErvaringenSite u de mog...

MKB Bedrijfskrediet merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
MKB Bedrijfskrediet
0 reviews

Als startende ondernemer is het belangrijk dat je je over allerlei zaken zo goed mogelijk laat voorlichten. Vooral als het om financiële aspec...

BridgeFund

Ben je als ondernemer op zoek naar een bedrijf dat zakelijke leningen en kredieten aanbiedt? Dan zou het aanbod van BridgeFund iets voor jou kunnen zijn. Uiteraard is het ook mogelijk dat je in het verleden al een lening via dit bedrijf hebt afgesloten. In dat geval zou je onze bezoekers een dienst kunnen bewijzen door een eerlijk verslag over jouw persoonlijke ervaring met BridgeFund te schrijven. Zo kun je andere ondernemers helpen een beslissing te maken om al dan niet een professionele lening bij deze onderneming af te sluiten. Het maakt op zich niet uit of je ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over BridgeFund
BridgeFund is een Nederlands bedrijf dat is gevestigd in de hoofdstad Amsterdam. Het team van deze onderneming is van mening dat de huidige financiële dienstverlening vaak traag en omslachtig is. Hun missie is dan ook met dit proces te versnellen en de ambities van klanten, personeel en investeerders waar te maken. BridgeFund zou bedrijven helpen om hun ambities te realiseren door op een makkelijke, flexibele manier kapitaal ter beschikking te stellen. Ze zeggen hiervoor slimme financiële oplossingen en een onberispelijke service aan te wenden. De kernwoorden van BridgeFund zijn 'simpel en snel', 'investeren in groei' en 'afspraak is afspraak', en hun principes zijn 'klantobsessie', 'gewoon doen', 'actie' en 'jong en fris'.

Producten en diensten van BridgeFund
Op de website van BridgeFund kun je klikken op een van de volgende knoppen: zakelijke financiering, beleggen en klantervaringen. Er is ook een aparte pagina met blogartikelen en een onderdeel waar je meer kunt lezen over het bedrijf, het team, de partners en de vacatures. Als je je voldoende hebt geïnformeerd met de informatie die op de website beschikbaar is, kun je online een lening aanvragen. Hiervoor geef je aan hoeveel je wilt lenen en beantwoord je enkele vragen, zoals hoelang je bedrijf al bestaat en waar je het geld voor nodig hebt. De looptijd is beschikbaar tot 24 maanden, en als je lening wordt goedgekeurd, staat het geld dezelfde dag nog op je rekening. Elke aanvraag zou vrijblijvend zijn, er zouden geen kleine lettertjes zijn en onder 1 miljoen euro omzet zou je geen businessplan of omzetcijfers moeten voorleggen. Tot slot kun je voor vragen of opmerkingen telefonisch, per e-mail of via het contactformulier de klantenservice bereiken.

Complimenten, klachten en tips voor BridgeFund
Heb je in het verleden al gebruikgemaakt van de financiële diensten van BridgeFund en zoek je een platform om een review te schrijven? Op deze pagina kun je een informatief verslag over je persoonlijke ervaring met dit bedrijf schrijven. Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere ondernemers die op zoek zijn naar een zakelijke kredietverstrekker. Hoe verliep je contact met BridgeFund? Klopt het dat je geen businessplan of andere cijfers moet voorleggen als de omzet van je bedrijf lager is dan 1 miljoen euro? En staat het geld inderdaad nog dezelfde dag op je rekening als je lening is goedgekeurd? Onze bezoekers kijken alvast uit naar je bondige review. Neem zeker ook een kijkje op deze pagina als je graag wilt weten wat mensen over andere bedrijven schrijven.