ErvaringenSite

  Ervaringen Creditcourt

  Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten die een lening afsluiten via Creditcourt? U kunt op deze pagina alle beoordelingen lezen van Creditcourt klanten. Wanneer u van plan bent om extra geld te lenen, wilt u natuurlijk precies weten wat u dit gaat kosten. Soms heeft u geld nodig voor een grote uitgave, een verbouwing of voor het kopen van een huis. Een lening kost altijd geld en daarom is het belangrijk om vooraf te weten wat de rente is die u dient te betalen over de lening. Heeft u zelf ervaring met het afsluiten van een lening bij Creditcourt? Laat dan uw beoordeling achter voor anderen.

  Over Creditcourt

  Creditcourt is een bemiddelaar op het gebied van verzekeringen, beleggingen en leningen. Het bedrijf is aangesloten bij de AssurMIFID dat betekent dat zij zich strikt aan bepaalde gedragsregels moet houden. Dit gaat over bijvoorbeeld belangenconflicten. Creditcourt bestaat al sinds 1974 en heeft veel ervaring op het gebied van hypothecaire leningen, verzekeringen en leningen op afbetaling. Het bedrijf ontvangt een vergoeding van de verzekeringsondernemingen waarmee zij zaken doen. Als consument betaalt u altijd poliskosten waarbij dit bedrag al is opgenomen. Creditcourt vergelijkt de verzekeringen en leningen van verschillende banken om op deze manier de consument het voordeligste aanbod te kunnen doen.


  Is het nu met de lage rente het juiste moment om een krediet aan te vragen?

  Diensten Creditcourt

  Bij Creditcourt kunt u een lening op afbetaling afsluiten. Wanneer u uw woning wilt verbouwen, kunnen de kosten aardig oplopen. Creditcourt vergelijkt de leningen bij verschillende kredietverstrekkers zodat u altijd de voordeligste offerte ontvangt. Daarnaast biedt Creditcourt verschillende vormen van beleggen aan. Tak 26 is een spaarverzekering die u bij een levensverzekering maatschappij kunt afsluiten. Wanneer u kiest voor Tak 21 kunt u uw spaargeld laten renderen. Daarnaast is het mogelijk om een Credobon aan te schaffen, dit is een verzekeringsbon.

  Op de website van Creditcourt vindt u regelmatig promoties. U kunt dan op een voordelige manier van verzekeraar overstappen. Het loont altijd om uw verzekeringsportefeuille eens na te laten kijken. Wellicht zijn er bespaarmogelijkheden. Wanneer u van plan bent om een woning te kopen, kunt u een hypothecaire lening afsluiten via Creditcourt. Dit is ook mogelijk wanneer u van plan bent om een aanbouw aan uw huis te laten maken. Creditcourt vergelijkt alle hypothecaire leningen en legt de mogelijkheden aan u voor. Zij zullen u ook assisteren bij de afhandeling hiervan. Heeft u zelf ervaring met de diensten van Creditcourt dan kunt u uw bevindingen delen door een beoordeling achter te laten.

  Klachten

  Wanneer u een klacht heeft over de diensten van Creditcourt dan kunt u uw klacht indienen op drie manieren. Dit kan telefonisch, per e-mail of per fax. De beste manier om een klacht op te lossen, is om het bedrijf rechtstreeks te benaderen. Indien de klacht gaat om de verzekeringsmaatschappij of de kredietverstrekker waar u een verzekering of lening heeft afgesloten, dan kunt u zich laten adviseren door de klantenservice van Creditcourt. Mocht uw klacht niet naar tevredenheid worden opgelost dan is het mogelijk om de Ombudsdienst Verzekeringen in Brussel in te schakelen. U kunt uw klacht dan hier indienen.

  Geld lenen kost geld

  Wanneer u geld leent dient u er altijd rekening mee te houden dat u rente verschuldigd bent. Het is dan ook belangrijk om bewust geld te lenen. Bent u wel in staat om de maandelijkse aflossing te bekostigen? In sommige situaties is het niet verstandig om extra geld te lenen. Indien u al schulden heeft, lost een extra lening erbij nemen het probleem niet op. Dit kan uw situatie alleen maar verergeren. Ook al klinkt het lenen van geld nog zo aanlokkelijk, het kost altijd meer dan dat u daadwerkelijk krijgt.

  Heeft u ervaringen met het lenen van geld via Creditcourt? Schrijf dan een review.

  Krediet nodig? Creditcourt kan helpen door kredietinstellingen te vergelijken. Maar zijn ze wel onafhankelijk en betrouwbaar? Lees de reviews voor een offerteaanvraag!

  Creditcourt
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Creditcourt

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Creditcourt een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Creditcourt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Creditcourt actief?

  Creditcourt is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hypotheek, Geld lenen, Leningen vergelijken

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Creditcourt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.