ErvaringenSite

  Ervaringen Creditvite

  Als u wilt weten of het verstandig is om geld te lenen via Creditvite, leest u dan alle ervaringen van klanten met Creditvite door. Iedereen weet dat geld lenen geld kost. Kredietverstrekkers dienen consumenten met deze slogan te informeren over de risico’s van geld lenen. Omdat u altijd rente dient te betalen, is het belangrijk om een kredietverstrekker te vinden die betrouwbaar is en u heldere informatie geeft over de voorwaarden die worden gesteld aan het lenen van geld. Heeft u zelf een lening op afbetaling afgesloten via Creditvite? Geef dan uw mening over dit bedrijf en deel deze met anderen door een beoordeling te schrijven.

  Over Creditvite

  Creditvite is onderdeel van KredietPartner bvba. De eigenaar van Creditvite heeft zelf ruime ervaring in de bankenwereld en besloot zestien jaar geleden om zijn expertise in te zetten om klanten te helpen bij het afsluiten van leningen en kredieten. Inmiddels heeft het bedrijf twee kantoren. Een kantoor in Charleroi en eentje in Luik. Creditvite is een bemiddelaar in leningen op afbetalingen en hypothecaire leningen. Het bedrijf is aangesloten bij de MIFID. Deze overkoepelende organisatie stelt regels op omtrent bijvoorbeeld belangenconflicten.


  Is het wel verstandig om te lenen? Zijn de schulden van de Belgische gezinnen te hoog?

  Diensten Creditvite

  Wanneer u extra geld nodig heeft om een auto te kopen, een huis te verbouwen of om een huis te kunnen bekostigen dan is het mogelijk om via Creditvite een lening af te sluiten. U kunt hier terecht voor autofinancieringen, hypotheken, leningen voor zelfstandigen of voor andere leningen, zoals het financieren van een bruiloft. Een lening wordt verstrekt vanaf vijfduizend euro tot maximaal 99.000 euro. Als klant betaalt u hierover altijd rente. Creditvite gaat voor u kredietverstrekkers vergelijken en biedt u een passende lening aan.

  Wanneer u een huis wilt kopen, heeft u een hypothecaire lening nodig. Ook deze kan Creditvite voor u regelen. Via de website kunt u eenvoudig uw maximale leenbedrag berekenen. Zo weet u vooraf al direct waar u aan toe bent. Bij hypothecaire leningen is het mogelijk om tot 125 procent te lenen van de maximale koopsom te lenen. U kunt meer informatie over lenen terug vinden op de website van Creditvite. Daar leest u meer over de verschillende soorten leningen die Creditvite aanbiedt.

  Klachten

  Indien u een klacht heeft, kunt u onder het kopje MIFID op de website meer informatie vinden over de klachtenprocedure. Klachten of problemen kunt u indienen bij KredietPartner bvba. Dit kan telefonisch, per e-mail of via de fax. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u uw klacht indienen bij de Ombudsman verzekeringen in Brussel. Het beste is natuurlijk om er samen uit te komen met Creditvite. Door vooraf goed de voorwaarden van de verschillende leningen door te nemen, kunt u al een hoop problemen voorkomen. Bekijkt u ook altijd de kleine lettertjes in een contract.

  Verstandig geld lenen

  Voordat u een lening afsluit, is het belangrijk om hier goed over na te denken. Ook bij het financieren van een auto is het raadzaam om te weten wat er gebeurd als u de auto total loss rijdt. Dient u dan nog steeds het resterende bedrag af te betalen? U betaalt dan voor een auto die u niet langer meer in uw bezit heeft. Daarnaast bent u altijd rente verschuldigd over een lening. U betaalt dus altijd meer dan het oorspronkelijke leenbedrag.

  Heeft u zelf een lening afgesloten via Creditvite? Schrijf hierover door een beoordeling achter te laten.

  Lees hier de ervaringen van klanten van Creditvite voordat u zelf een lening of krediet aangaat bij deze partij. Hoe zijn zij geholpen? Is het betrouwbaar? Veilig?

  Creditvite
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Creditvite

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Creditvite een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Creditvite. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Creditvite actief?

  Creditvite is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hypotheek, Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Creditvite gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.