Ferratum
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8

U bent nu bij:

Totaal

8

Bestellen

10

Service

8

Prijs

4

Leveren

10
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

06-07-2016
 • Bestellen

  10
 • Service

  8
 • Prijs

  4
 • Levering

  10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: frank

Ferratum - geld lenen duur maar makkelijk

geld lenen duur maar makkelijk
ja daar is niks aan te doen gewoon
maar het is wel makkelijk als je snel wat geld nodig hebt en dat heb ik geregeld...

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Ferratum

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Ferratum?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Ferratum

Geheimen onthuld? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Ferratum is het bedrijf wat vele mensen iedere maand uit de brand helpt met een kortlopende lening van een laag bedrag. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ervoor om de leningen op een goede en correcte manier te betalen en af te lossen. Ferratum biedt dus een tijdelijke geld lening aan. Het is slim om de leningen vergelijken te kunnen met elkaar. Het is eigenlijk een vorm van doorlopend krediet, maar dan voor een korte periode. Kies voor een lening en geld waar je van kunt genieten. 

Ken je ze nog niet zo goed? Dan is het slim om de beoordelingen van anderen te lezen over dit bedrijf. Het is mooi om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk ook naar de verschillende opties om zo een beter beeld van een bedrijf, zoals Ferratum te krijgen. 

Als je ze al wel kent dan kun je juist ervoor zogen, dat de mensen welke Ferratum niet kennen geholpen worden. Het is goed om een review op ErvaringenSite.be achter te laten.  

Over Ferratum
Ferratum is de Europese marktleider op het gebied van minileningen. Het is een goed bedrijf welke tal van mogelijkheden weet aan te bieden om zo een tijdelijke lening te krijgen. Ferratum is een onderdeel van de Ferratum group. Ze verstrekken sinds 2005 al minileningen aan meer dan twee miljoen klanten. 
Het bedrijf weet snel, gemakkelijk en betrouwbaar geld te lenen. Er is een glasheldere dienstverlening en zijn helemaal transparant over hoe ze werken. De klant staat centraal.  Het bedrijf is in Finland opgericht in 2005 en is actief in meer dan 22 landen op dit moment. Het is een beursgenoteerd bedrijf. De aandelen worden op de beurs van Frankfurt verhandeld. Ze willen de grootste mobiele bank van de hele wereld worden. Ze werken daarom sterk aan hun mobiele innovaties.  Je kunt 100 euro, 200 euro, 300 euro, 400 euro, 500 euro, 600 euro en ook 700 euro en 800 euro lenen bij ze. Het is mogelijk met een looptijd van 15 dagen, 30 dagen en van 45 dagen. Het is een goede oplossing met een sterk tijdelijk element. 

Diensten van Ferratum
Ferratum biedt tijdelijke leningen aan voor 15 dagen, 30 dagen en voor 45 dagen. Het gaat hier om de geld bedragen 100 euro, 200 euro, 300 euro, 400 euro, 500 euro, 600 euro en ook 700 euro en 800 euro. Kies voor een bedrag en termijn welke bij jouw situatie past. 


Ferratum Kredit - krediet in recordtijd!

Klachten, tips en complimenten over Ferratum
Wanneer je een klacht over ze hebt dan is het belangrijk en goed om hier ook geluid en kenbaarheid aan te geven. Schrijf ze een brief, email ze of bel ze op. Kijk of je er samen uit kunt komen. Wanneer dit lukt is dit natuurlijk mooi. Anders is het goed om naar de overkoepelende financiële instanties te gaan. 
Hierna kun je een bericht over ze op ErvaringenSite.be achter laten om anderen met je mening over hun te helpen. 

Heb jij ervaring met Ferratum?
Kies ervoor om een bedrijf te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. ErvaringenSite.be faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken. 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!