Financieel Fit

Alle reviews

Financieel Fit

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Hypotheek Rentetarieven merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Hypotheek Rentetarieven
0 reviews

Als je graag wilt weten wat de huidige hypotheekrente is in Nederland of als je meer wilt lezen over recente ontwikkelingen op het gebied van ...

Topcompare merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Topcompare
1 reviews

Hoe meer websites er zijn waar producten en diensten aangeboden worden, hoe meer vergelijksites er te vinden zijn. Dat is ook best behulpzaam omdat...

Ferratum merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Ferratum
1 reviews

Geheimen onthuld? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Ferratum is het bedrijf wat vele mensen iedere maand uit de brand helpt met een kortlopende l...

Mozzeno merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Mozzeno
2 reviews

Op zoek naar een lening of wil je wat spaargeld investeren in leuke projecten? Kijk eens op Mozzeno. Wat klanten vinden van de service van Mozzeno ...

Financieel Fit

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat jou kan helpen en ondersteunen met jouw financiën? Een bedrijf dat alles voor jou op een rijtje kan zetten en je op basis daarvan deskundig advies kan geven op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen, sparen, beleggen en kredieten? Misschien is het dan de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website van Financieel Fit. De Financieel Fit Coaches en adviseurs van dit bedrijf kunnen jou een passend advies geven en je vervolgens begeleiden, zodat jouw financiële zaken altijd in topconditie zijn. Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit bedrijf en zou je meer willen weten over Financieel Fit? Bijvoorbeeld of dit bedrijf wel betrouwbaar genoeg is? Wat voorgaande klanten van Financieel Fit van het bedrijf vinden? En wat je van de klantenservice van Financieel Fit kunt verwachten? Voor de antwoorden op deze vragen ben je bij ErvaringenSiteaan het juiste adres! Op deze pagina verzamelen wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen over Financieel Fit, zodat jij je kunt verdiepen in het bedrijf. Zo kun je uiteindelijk gemakkelijker een beslissing nemen. Heb jij wel eens van de diensten van Financieel Fit gebruik gemaakt? Dan zouden we het erg op prijs stellen als jij jouw mening over het bedrijf met ons zou willen delen. 

Over Financieel Fit
Financieel Fit is opgericht in 1998 en helpt mensen om een financieel fit leven te krijgen. Bij Financieel Fit krijg je je eigen Financieel Fit Coach toegewezen die jou een passend advies kan geven en een persoonlijk financieel onderhoudsplan voor je opstelt. Daarnaast is er een jaarlijkse Fit-check waarbij je extra advies en bijsturing ontvangt. Op die manier zullen je financiële zaken op orde zijn en kun jij je dromen op een verantwoordelijke manier waarmaken. Daarnaast kun je ook bij Financieel Fit terecht voor (advies over) hypotheken, verzekeringen, pensioenen, sparen, beleggen en kredieten. 

Wil jij graag updates ontvangen van het bedrijf? Dan kun je de social media kanalen van het bedrijf op Facebook en Instagram volgen. Bij vragen voor Financieel Fit kun je contact opnemen met het bedrijf door te bellen naar 0164 – 607 211 of het online contactformulier op de website in te vullen. Je kunt er ook voor kiezen om een gratis entree adviesgesprek met Financieel Fit aan te vragen.

De diensten van Financieel Fit
Op de website van Financieel Fit kun je terecht voor informatie over hypotheken, kredieten, verzekeringen en erfrechtadvies. Zo kun je bijvoorbeeld een hypotheekofferte aanvragen, je hypotheek oversluiten, je maximale hypotheek berekenen of de maandlasten van je hypotheek berekenen. Daarnaast kun je een lening aanvragen, je bestaande lening oversluiten en een overzicht van de leningen van Financieel Fit bekijken. 

Financieel Fit verzekeringen
Financieel Fit werkt ook samen met onafhankelijke verzekeringsadviseurs. Zij kunnen je advies op maat geven, zodat jij weet welke verzekeringen het beste bij jouw persoonlijke situatie passen. Van een arbeidsongeschiktheidsverzekering tot een levensverzekering en van een reisverzekering tot een voertuigverzekering.

Klachten, Complimenten en Tips voor Financieel Fit
Maak jij momenteel gebruik van de diensten van Financieel Fit? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Ben jij tevreden met de diensten en het advies van Financieel Fit? En hoe gaat de klantenservice van Financieel Fit om met jouw vragen? Laat jouw review over Financieel Fit achter op deze pagina en help daarmee andere mensen met het opbouwen van een Financieel Fit leven.