ErvaringenSite

  Ervaringen Freo

  Heb je dringend geld nodig en ben je op zoek naar een bedrijf waarbij je een persoonlijke lening kunt afsluiten? Bekijk dan eens wat Freo voor jou zou kunnen betekenen. Heb je ooit al geld geleend bij deze onderneming en heb je enkele minuten tijd om op deze pagina een eerlijk verslag van jouw persoonlijke ervaringen met Freo te schrijven? Het maakt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want hier worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd. Jouw waardevolle informatie kan andere mensen helpen een onderbouwde beslissing te maken om al dan niet bij dit bedrijf aan te kloppen voor een persoonlijke lening.

  Over Freo

  Het in 2007 opgerichte Freo maakt deel uit van de Rabobank Groep en zou een helder en overzichtelijk aanbod met een lage rente bieden. Volgens de informatie op de website zouden ze dit kunnen doen door het eenvoudig te houden en slechts één persoonlijke lening aan te bieden. Omdat iedereen met hetzelfde leenbedrag hetzelfde tarief betaalt, zou je vooraf weten waar je aan toe bent en verrassingen kunnen vermijden. Om de risico's te beperken en de rente laag te kunnen houden, zou niet zomaar iedereen worden toegelaten bij Freo. Daarom controleert deze onderneming vooraf of de lening bij jou past en houden ze ook tijdens de looptijd zich op jouw financiële en persoonlijke situatie. De website van Freo zou maandelijks meer dan 80.000 bezoekers hebben

  Verantwoord Lenen - Eerste auto

  Producten en diensten van Freo

  Wanneer je naar de website van Freo surft, kun je kiezen uit verschillende categorieën, zoals 'berekenen', 'onze leningen' en 'waarvoor kan ik lenen'. Je kunt ook berekenen hoeveel je zou kunnen lenen, wat dit je zou kunnen kosten en of het interessant is om een andere lening naar Freo over te zetten. Deze aanbieder zou al verschillende jaren in de top 3 van de voordelige kredietverstrekkers staan, de maximale vijf sterren in de categorie 'prijs' hebben en een hoog rapportcijfer voor service kunnen voorleggen. Een offerte bij Freo zou altijd vrijblijvend zijn en op de website kun je ook meer lezen over de voordelen en merkwaarden van deze onderneming. Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan kun je op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice: telefonisch, whatsapp, Facebook Messenger, e-mail en live chat. Bovendien kunnen klanten van Freo via de website inloggen in hun account waar ze veel zelf kunnen regelen in 'Mijn Freo'.

  Complimenten, klachten en tips voor Freo

  Heb je in het verleden al een persoonlijke lening bij Freo afgesloten en ben je bereid om informatie over jouw persoonlijke ervaringen met ons en onze bezoekers te delen? Op deze pagina kun je een eerlijke review over Freo schrijven. Een schriftelijk verslag van jouw positieve of negatieve ervaringen met deze leningaanbieder kan bijzonder waardevol zijn voor potentiële andere klanten. Klopt het dat Freo 'verstandig lenen' hoog in het vaandel draagt? Kun je je lening inderdaad boetevrij eerder aflossen? En reageert de klantenservice inderdaad zo snel als op de website wordt weergegeven? Wij zijn in ieder geval benieuwd naar jouw review! Wil je weten wat onze bezoekers vinden van andere bedrijven die persoonlijke leningen aanbieden? Op deze pagina ontdek je het allemaal!

  Freo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Freo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Freo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Freo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Freo actief?

  Freo is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Freo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.