Krediet Groep Nederland

Alle reviews

Krediet Groep Nederland

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Cofidis merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Cofidis
0 reviews

Ben je op zoek naar krediet? Kijk eens bij Cofidis. Ze kunnen je vast verder helpen. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Cofidis le...

Lender & Spender merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Lender & Spender
0 reviews

Geld lenen is sinds 1661 al actief, ondanks dat het verboden was voor christenen om rente te heffen en leningen te verstrekken. De Italianen vonden...

A-krediet merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
A-krediet
0 reviews

Heeft u dringend de behoefte om geld te lenen bij een van de banken en u weet nog niet welke keuze te maken, dan biedt ErvaringenSite u de mog...

MKB Bedrijfskrediet merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
MKB Bedrijfskrediet
0 reviews

Als startende ondernemer is het belangrijk dat je je over allerlei zaken zo goed mogelijk laat voorlichten. Vooral als het om financiële aspec...

Krediet Groep Nederland

Geld nodig? Dan is een lening afsluiten of krediet aanvragen wellicht een goede optie. Bij heel veel banken kunt u leningen en hypotheken afsluiten. Ook is het tegenwoordig mogelijk om creditcards aan te vragen waarmee je rood kan staan, maar vaak zijn de daaraan verbonden kosten erg hoog. Laten we hier eens kijken wat de Krediet Groep Nederland aan te bieden heeft, en want andere consumenten van deze instelling vinden. Want bij ons leest u niet alleen nuttige informatie over het bedrijf, maar vooral ook de reviews van anderen over het lenen van geld zorgen ervoor dat deze site vol met goede en bruikbare informatie is. Zelf een review achterlaten over de Krediet Groep Nederland? Dat mag natuurlijk ook!

Over Krediet Groep Nederland
De Krediet Groep Nederland is geen bank, maar een kredietbemiddelaar, en wel de snelst groeiende van Nederland. Ze bestaan inmiddels alweer iets langer dan 10 jaar. Het bedrijf bemiddeld voor verschillende banken en dit zorgt ervoor dat ze vaak scherpe rentepercentages kunnen aanbieden. Krediet Groep Nederland zegt speciale, persoonlijke aandacht te hebben voor de klant, maar dat zeggen ze natuurlijk allemaal. De KGN is er alleen voor mensen met een vaste baan of zelfstandig ondernemer met een vast inkomen, en die een bedrag van 5000 euro of meer willen lenen. Het aanvragen van krediet of een lening via de website is geheel gratis.

Producten en diensten van Krediet Groep Nederland
De Krediet Groep Nederland zegt de meest meedenkende kredietverlener te zijn van Nederland. Consumenten kunnen er een persoonlijke lening afsluiten, een kredietlening aanvragen of een doorlopend kredietlening. Bij deze instelling gaan ze er prat op mee te denken met de klant, hierbij het doel van de lening en de persoonlijke omstandigheden van de klant beide in ogenschouw te nemen bij hun advies. Op de website staat het aanvraagformulier al afgedrukt, Na volledige invulling en toezending krijgt de aanvrager binnen 24 uur bericht van een van de KGN medewerkers. In de meeste gevallen dienen er nog wat formulieren overlegd worden en is het toesturen van bepaalde documenten voldoende om het krediet of de lening te krijgen. Bij wat meer ingewikkelde aanvragen wordt u bijgestaan door een kredietexpert die u zal helpen met het invullen van het aanvraagformulier en u zal adviseren in de keuze voor welke kredietlening te kiezen.  

Complimenten, Klachten en Tips over Krediet Groep Nederland.
Het lenen van geld wordt door de wet steeds moeilijker gemaakt. In 2021 zijn de leennormen nog weer wat  strenger geworden, en in april dit jaar worden ze nog meer aangescherpt, zo is de verwachting. Dit betekent dat het in de toekomst nog moeilijker en duurder wordt om ergens een lening af te sluiten of krediet te krijgen. Ook het oversluiten van andere leningen of hypotheken wordt dit jaar aan nog strakkere banden gelegd. Vraag daarom altijd hulp van een expert en laat je goed voorlichten. Een andere goede bron van informatie is natuurlijk de ervaringen van andere consumenten. Heeft u een kredietaanvraag gedaan bij de Krediet Groep Nederland, of heeft u hier een lening lopen? Wat vind u van de prijs en hoe u behandeld wordt door de medewerkers van dit bedrijf? Bent u tevreden of juist niet? Uw mening telt dus laat ons weten wat u is overkomen. Laat uw eigen review over dit bedrijf bij ons achter.