ErvaringenSite

  Ervaringen Kredietpartner

  Wilt u geld lenen bij Kredietpartner, maar vooraf graag meer inzicht krijgen in de dienstverlening van dit bedrijf? Lees dan alle klantenervaringen over Kredietpartner. Als u van plan bent geld te lenen, wilt u vooraf exact weten waar u aan toe bent. Omdat u maandelijks een bedrag dient af te betalen en hierover rente betaald, is het belangrijk om een goede afweging te maken. Door reviews te lezen over Kredietpartner krijgt u meer inzicht in de financiële producten van dit bedrijf en de mogelijkheden die het u kan bieden. Heeft u zelf onlangs een krediet afgesloten bij Kredietpartner? Deel dan uw ervaring met anderen door een beoordeling te schrijven.

  Over Kredietpartner

  Kredietpartner richt zich op consumentenkredieten. Dit doet het bedrijf of een onafhankelijke manier waardoor het verschillende leningen aan de consument kan aanbieden. Kredietpartner bestaat ruim vijftien jaar en heeft een vestiging in Brussel. Het doel is om klanten te helpen om op een veilige manier geld te lenen. Kredietpartner houdt de communicatie met klanten helder en transparant. Zij doen alles in samenspraak met de klant. Het kantoor houdt zich aan de gedragsregels die zijn opgesteld door de MIFID. Heeft u ervaring met het bedrijf Kredietpartner? Schrijf dan een review en laat uw mening aan anderen horen.


  Samson en Gert - Geld lenen

  Diensten

  Wanneer u op zoek bent naar een lening dan kunt u bij Kredietpartner verschillende soorten leningen afsluiten. Het minimale leenbedrag is vijfhonderd euro en het maximale leenbedrag is negentigduizend euro. Kredietpartner is voorstander van een goede samenwerking. Samen met de klant wordt het leenbedrag bepaald. U kunt bij Kredietbank geld lenen voor meerdere doeleinden, zoals wonen en renoveren, een autolening, vakantie, huwelijk of feesten of voor een persoonlijke lening. Daarnaast kunt u bij Kredietpartner leningen groeperen. Dit kan voordeliger voor u zijn wanneer u meerdere leningen heeft.

  Kredietpartner buigt zich over uw leningen en hevelt dit over naar één lening zodat maandelijks maar één bedrag hoeft te betalen. Dit kan voor u als klant meer overzicht en rust geven. Indien u een woning wilt kopen, kunt u bij Kredietpartner een hypothecaire lening afsluiten. Het is daarnaast mogelijk voor zelfstandigen om bij Kredietpartner een bedrijfslening af te sluiten. U kunt online een lening afsluiten of een afspraak maken op het kantoor in Brussel. Wanneer u zelf ervaring heeft met de diensten van Kredietpartner dan kunt u anderen informeren over de kwaliteit van dienstverlening door een beoordeling te schrijven.

  Klachten

  Indien u een klacht heeft over de werkwijze van Kredietpartner dan kunt u uw klacht per e-mail indienen. Op de website vindt u onder de rubriek MIFID meer informatie over het indienen van een klacht. Mocht u er niet samen met Kredietpartner uitkomen dan kunt u zich wenden tot de Ombudsdienst Verzekeringen. Zij zullen trachten het probleem tussen beide partijen op een goede manier op te lossen. Voordat u uw klacht richt tot de Ombudsdienst is het aan te raden om allereerst uw klacht met het bedrijf zelf te bespreken. Zo geeft u het bedrijf de kans om zelf met een goede oplossing te komen.

  Geld lenen op een verstandige manier

  Indien u overweegt om geld te lenen dan is het belangrijk om te weten dat u hierover altijd rente betaald en het leenbedrag maandelijks dient af te lossen. Hoe hoger het leenbedrag, hoe meer u maandelijks aflost en hoe langer de aflossingsperiode zal zijn. Geld lenen voor een feest is natuurlijk aantrekkelijke manier om toch een feest te kunnen houden, maar uiteindelijk is het voordeliger om hiervoor te sparen. Dit scheelt u een financiële maandelijkse verplichting en het betalen van rente.

  Lees hier hoe het klanten van Kredietpartner is vergaan nadat hier zij geld leenden of krediet aanvroegen. Hoe hoog is de rente en hoe makkelijk en veilig is het?

  Kredietpartner
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kredietpartner

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kredietpartner een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kredietpartner. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kredietpartner actief?

  Kredietpartner is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hypotheek, Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kredietpartner gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.