KredietVooruit

Alle reviews

KredietVooruit

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Cofidis merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Cofidis
0 reviews

Ben je op zoek naar krediet? Kijk eens bij Cofidis. Ze kunnen je vast verder helpen. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Cofidis le...

Lender & Spender merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Lender & Spender
0 reviews

Geld lenen is sinds 1661 al actief, ondanks dat het verboden was voor christenen om rente te heffen en leningen te verstrekken. De Italianen vonden...

A-krediet merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
A-krediet
0 reviews

Heeft u dringend de behoefte om geld te lenen bij een van de banken en u weet nog niet welke keuze te maken, dan biedt ErvaringenSite u de mog...

MKB Bedrijfskrediet merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
MKB Bedrijfskrediet
0 reviews

Als startende ondernemer is het belangrijk dat je je over allerlei zaken zo goed mogelijk laat voorlichten. Vooral als het om financiële aspec...

KredietVooruit

Wil je als ondernemer een idee realiseren of een probleem uit de weg ruimen en ben je hiervoor op zoek naar extra geld? Dan kan het aanbod van KredietVooruit misschien iets voor jou betekenen. Heb je al een lening bij KredietVooruit aangevraagd en verkregen, en zou je eventueel bereid zijn om op deze pagina een kort verslag te schrijven? Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere ondernemers, want dankzij een review van jouw persoonlijke ervaring met deze online kredietverstrekker kunnen andere potentiële klanten snel en makkelijk beslissen of de producten en diensten van deze onderneming aansluiten bij hun persoonlijke behoeften.

Over KredietVooruit
KredietVooruit is een Nederlands bedrijf dat is gevestigd in de hoofdstad Amsterdam. Het doel van deze onderneming is om ondernemers een helpende hand toe te steken. KredietVooruit verstrekt op een praktische en innovatieve manier korte kredietlijnen. Dit bedrijf is een product van de financiële dienstverlener SwishFund, opgericht door een groep ondernemers die andere gelijkgestemde zielen met plezier een duwtje in de rug willen geven. Het aanbod van KredietVooruit bestaat uit kortlopende kredieten voor ondernemers, waarbij de terugbetaling uitsluitend via pinbetalingen wordt geregeld. Tijdens de looptijd van je lening draag je van elke pinbetaling een bepaald percentage af, zodat je je financiering snel en makkelijk kunt terugbetalen.

Producten en diensten van KredietVooruit
Op de website van KredietVooruit kun je je kredietaanvraag makkelijk online in gang zetten. Hiervoor hoef je alleen maar het gewenste leenbedrag in te voeren en op de knop "Dit wil ik lenen!" te klikken. Vervolgens moet je nog enkele essentiële gegevens invullen, zoals je naam en e-mailadres. Op basis van je huidige bedrijfsprestaties maakt dit bedrijf een snelle beoordeling op. Als de lening wordt goedgekeurd, staat het geld binnen de 24 uur op jouw rekening. Volgens de informatie op KredietVooruit.nl is elke kredietaanvraag kosteloos en vrijblijvend, kun je rekenen op een kredietbeslissing binnen de 24 uur en kijkt deze onderneming naar je huidige bedrijfsprestaties. Bovendien zou je ook boetevrij vervroegd kunnen aflossen en aflossen op basis van binnenkomende betalingen. Heb je nog vragen of opmerkingen voor KredietVooruit? Dan kun je met de klantenservice contact opnemen via het formulier op de website, per e-mail of telefonisch.

Complimenten, klachten en tips voor KredietVooruit
Ben je een ondernemer en heb je ooit al geld geleend bij KredietVooruit? Dan zouden we het enorm waarderen als je enkele minuten van je kostbare tijd zou willen opofferen om een informatieve review over deze kredietverstrekker te schrijven. Dankzij jouw informatie kun je andere ondernemers helpen te beslissen om al dan niet bij KredietVooruit op de spreekwoordelijke deur te kloppen voor wat extra geld. Klopt het dat deze kredietverstrekker je binnen de 24 uur een antwoord geeft? Als je lening is goedgekeurd, staat het geld dan inderdaad de volgende dag al op je rekening? En kun je boetevrij vervroegd terugbetalen? Zowel wij als onze bezoekers zijn in ieder geval benieuwd naar jouw persoonlijke ervaring met KredietVooruit. Wil je weten wat er geschreven wordt over andere kredietverstrekkers die op de markt actief zijn? Op deze pagina lees je er alles over!