Lender & Spender

Alle reviews

Lender & Spender

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Cofidis merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Cofidis
0 reviews

Ben je op zoek naar krediet? Kijk eens bij Cofidis. Ze kunnen je vast verder helpen. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Cofidis le...

A-krediet merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
A-krediet
0 reviews

Heeft u dringend de behoefte om geld te lenen bij een van de banken en u weet nog niet welke keuze te maken, dan biedt ErvaringenSite u de mog...

MKB Bedrijfskrediet merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
MKB Bedrijfskrediet
0 reviews

Als startende ondernemer is het belangrijk dat je je over allerlei zaken zo goed mogelijk laat voorlichten. Vooral als het om financiële aspec...

Freo merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Freo
0 reviews

Heb je dringend geld nodig en ben je op zoek naar een bedrijf waarbij je een persoonlijke lening kunt afsluiten? Bekijk dan eens wat Freo voor jou ...

Lender & Spender

Geld lenen is sinds 1661 al actief, ondanks dat het verboden was voor christenen om rente te heffen en leningen te verstrekken. De Italianen vonden een manier om deze regel te omzeilen, door de rente als ‘gift’ of beloning te beschrijven in de boekhouding. 

Mocht u geld willen lenen of willen investeren in het lenen van geld, dan is het niet altijd makkelijk om te weten waar u dat doet. Daarom is het belangrijk om de reviews en meningen van anderen te lezen. Zo heeft u kennis van een bepaald bedrijf en weet u of het te vertrouwen is.

Geld lenen kan ook wat problemen veroorzaken zoals we gezien hebben in de crisis van 2008. Deze crisis had namelijk te maken met het teveel uitlenen van geld aan mensen die dat niet konden terugbetalen, dit werd ook wel de ‘bubbel’ genoemd. Helaas volgde hierdoor een groot probleem en een wereldwijde crisis.
 

Over Lender & Spender
Lender & Spender hoopt innovatieve oplossingen te brengen in het gebied van geld lenen en investeringen. Robert Leclercq heeft 9 jaar gewerkt als Corporate Finance adviseur en na zijn ervaring is hij nu bezig met het innoveren van geld lenen voor de consument.

Lender & Spender beschikt over een officiële AFM vergunning en is te zien op hun website. Zij proberen geld lenen transparanter en vooral efficiënter te maken door het samenbrengen van geldleners en investeerders. 

Het lenen van geld kost natuurlijk geld, Lender & Spender zorgt ervoor om geld te verstrekken aan geldleners met een hoge kredietwaardigheid. Zo nemen de investeerders een kleine risico bij het verstrekken van hun geld. Meestal komen de geldleners in aanmerking voor een lening maar kiezen zij voor Lender & Spender vanwege de lage kosten. 

Producten en diensten Lender & Spender
Tegenwoordig kunt u makkelijk geld lenen, maar bij Lender & Spender moet u wel eerst in aanmerking komen voor een lening. Zo kunt u op de website makkelijk geld lenen tot wel €25.000,- 

Lender & Spender maakt zichzelf uniek als bedrijf, zij bieden namelijk nog een dienst aan dan alleen geld lenen. U kunt ook u geld investeren door u geld te lenen aan de geldleners. Daarvoor krijgt u een mooi rendement terug en neemt u een klein risico. Het lenen van geld kostaltijd geld en daarom krijgt de investeerder een percentage van het geld dat hij investeert.   

U vermogen is beschermd door Stichting van derden, mocht Lender & Spender failliet gaan dan zorgt deze stichting ervoor dat u vermogen alsnog veilig is. Op de website kunt u verschillende testen uitvoeren om te kijken of investeren bij Lender & Spender wat voor u is.


Complimenten, klachten of tips voor Lender & Spender
Heeft u toevallig recent geld geleend bij Lender & Spender?of geïnvesteerd? dan willen wij dat graag weten. Laat een review achter, want zo helpt u toekomstige klanten met het nemen van een lening of het plaatsen van een investering. 

Laat ook een review achter als u ervaring heeft met de klantenservice van Lender & Spender, reageren zij snel op een bericht? of duurt het te lang? Dan willen wij dat graag weten en anderen ook. 

Laat ook bij klachten een review achter, heeft u bijvoorbeeld een lening genomen en was u niet tevreden met de service? laat het ons dan weten. Zo creëren we allemaal een beter beeld van dit bedrijf en kan iedereen gerust geld lenen of investeren bij Lender & Spender.