ErvaringenSite

  Ervaringen Lender & Spender

  Geld lenen is sinds 1661 al actief, ondanks dat het verboden was voor christenen om rente te heffen en leningen te verstrekken. De Italianen vonden een manier om deze regel te omzeilen, door de rente als ‘gift’ of beloning te beschrijven in de boekhouding.

  Mocht u geld willen lenen of willen investeren in het lenen van geld, dan is het niet altijd makkelijk om te weten waar u dat doet. Daarom is het belangrijk om de reviews en meningen van anderen te lezen. Zo heeft u kennis van een bepaald bedrijf en weet u of het te vertrouwen is.

  Geld lenen kan ook wat problemen veroorzaken zoals we gezien hebben in de crisis van 2008. Deze crisis had namelijk te maken met het teveel uitlenen van geld aan mensen die dat niet konden terugbetalen, dit werd ook wel de ‘bubbel’ genoemd. Helaas volgde hierdoor een groot probleem en een wereldwijde crisis.

  Over Lender & Spender

  Lender & Spender hoopt innovatieve oplossingen te brengen in het gebied van geld lenen en investeringen. Robert Leclercq heeft 9 jaar gewerkt als Corporate Finance adviseur en na zijn ervaring is hij nu bezig met het innoveren van geld lenen voor de consument.

  Lender & Spender beschikt over een officiële AFM vergunning en is te zien op hun website. Zij proberen geld lenen transparanter en vooral efficiënter te maken door het samenbrengen van geldleners en investeerders.

  Het lenen van geld kost natuurlijk geld, Lender & Spender zorgt ervoor om geld te verstrekken aan geldleners met een hoge kredietwaardigheid. Zo nemen de investeerders een kleine risico bij het verstrekken van hun geld. Meestal komen de geldleners in aanmerking voor een lening maar kiezen zij voor Lender & Spender vanwege de lage kosten.

  Youp van 't Hek - Lenen Lenen Betalen Betalen (Man Vermist 1984)

  Producten en diensten Lender & Spender

  Tegenwoordig kunt u makkelijk geld lenen, maar bij Lender & Spender moet u wel eerst in aanmerking komen voor een lening. Zo kunt u op de website makkelijk geld lenen tot wel €25.000,-

  Lender & Spender maakt zichzelf uniek als bedrijf, zij bieden namelijk nog een dienst aan dan alleen geld lenen. U kunt ook u geld investeren door u geld te lenen aan de geldleners. Daarvoor krijgt u een mooi rendement terug en neemt u een klein risico. Het lenen van geld kostaltijd geld en daarom krijgt de investeerder een percentage van het geld dat hij investeert.

  U vermogen is beschermd door Stichting van derden, mocht Lender & Spender failliet gaan dan zorgt deze stichting ervoor dat u vermogen alsnog veilig is. Op de website kunt u verschillende testen uitvoeren om te kijken of investeren bij Lender & Spender wat voor u is.

  Complimenten, klachten of tips voor Lender & Spender

  Heeft u toevallig recent geld geleend bij Lender & Spender?of geïnvesteerd? dan willen wij dat graag weten. Laat een review achter, want zo helpt u toekomstige klanten met het nemen van een lening of het plaatsen van een investering.

  Laat ook een review achter als u ervaring heeft met de klantenservice van Lender & Spender, reageren zij snel op een bericht? of duurt het te lang? Dan willen wij dat graag weten en anderen ook.

  Laat ook bij klachten een review achter, heeft u bijvoorbeeld een lening genomen en was u niet tevreden met de service? laat het ons dan weten. Zo creëren we allemaal een beter beeld van dit bedrijf en kan iedereen gerust geld lenen of investeren bij Lender & Spender.

  Lender & Spender
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lender & Spender

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lender & Spender een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Lender & Spender. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lender & Spender actief?

  Lender & Spender is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lender & Spender gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.