MKB Bedrijfskrediet

Alle reviews

MKB Bedrijfskrediet

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Topcompare merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Topcompare
1 reviews

Hoe meer websites er zijn waar producten en diensten aangeboden worden, hoe meer vergelijksites er te vinden zijn. Dat is ook best behulpzaam omdat...

Cofidis merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Cofidis
0 reviews

Ben je op zoek naar krediet? Kijk eens bij Cofidis. Ze kunnen je vast verder helpen. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Cofidis le...

Lender & Spender merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Lender & Spender
0 reviews

Geld lenen is sinds 1661 al actief, ondanks dat het verboden was voor christenen om rente te heffen en leningen te verstrekken. De Italianen vonden...

A-krediet merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
A-krediet
0 reviews

Heeft u dringend de behoefte om geld te lenen bij een van de banken en u weet nog niet welke keuze te maken, dan biedt ErvaringenSite u de mog...

MKB Bedrijfskrediet

Als startende ondernemer is het belangrijk dat je je over allerlei zaken zo goed mogelijk laat voorlichten. Vooral als het om financiële aspecten gaat zoals bijvoorbeeld het aanvragen van bedrijfskrediet of lening is het maken van de juiste beslissing erg belangrijk. Ook bestaande bedrijven kunnen wel eens wat financiële hulp gebruiken. Bij welk bedrijf kan je het beste krediet aanvragen? Waar moet je als ondernemer op letten als je bedrijfskrediet aanvraagt? En hoe gaat dat precies in zijn werk? Gelukkig hoef je niet altijd het wiel zelf opnieuw uit te vinden. Lees meer over de ervaringen van anderen over website MKB Bedrijfskrediet  met betrekking tot het aanvragen van advies en hulp bij het aanvragen van bedrijfskrediet. Heeft u zelf ervaringen met het gebruik van deze website? Laat hier uw review achter!

Over MKB Bedrijfskrediet
De website MKB Bedrijfskrediet is een informatieve website bedoeld voor startende en bestaande ondernemers die advies willen hebben voor het aanvragen van een financiering van hun bedrijf. De website wordt ondersteund door 2 professionals op het gebied van bedrijfsfinancieringen; op de website staan Drs. Atila Akin, bedrijfsdeskundige met 5 jaar specialisatie in bedrijfsfinanciering en financieel adviseur Rob Videler. 

Producten en diensten van MKB Bedrijfskrediet
De website heeft als doelstelling om elke MKB-ondernemer op een snelle en eenvoudige manier te voorzien van informatie over de mogelijkheden van het aanvragen van een bedrijfsfinanciering, waarbij ook aandacht is voor zaken zoals fiscale besparingen, informele investeerders, crowdfunding, borgstellingen, fiscale besparingen en subsidies. Daarnaast staan zij de MKB-er ook bij wanneer de ondernemer hulp wenst te ontvangen bij het aanvragen van een zakelijke financiering. 

Op de website is een eenvoudige enquête in te vullen met basisvragen over het MKB bedrijf en de reden tot aanvraag van krediet. De vragen hebben betrekking op wanneer het bedrijf is opgericht, de branche waar het bedrijf in werkzaam is en waarom een financiële lening wenselijk of noodzakelijk is. De aanvraag om informatie wordt door één van de specialisten van MKB Bedrijfskrediet bekeken en vervolgens wordt er een globaal advies uitgebracht. Dit advies is gratis. Wanneer de aanvrager meer wil weten over een bepaald onderwerp, vragen heeft over het antwoord of professionele hulp wil inschakelen bij het aanvragen van krediet kan er vervolgens telefonisch of per email contact opgenomen worden met een van de financiële adviseurs om de kwestie verder te bespreken. Voor deze dienst is de aanvrager wel een vergoeding verschuldigd.

Complimenten, Klachten en Tips voor MKB Bedrijfskrediet
Zelfstandig ondernemers en MKB-ers zijn hard getroffen door de Corona maatregelen. Sommige bedrijven zijn al failliet verklaart terwijl anderen nog hoop hebben dat het bedrijf met behulp van een financiële injectie weer op kan starten. Financieel advies is voor de meeste MKB-ers onontbeerlijk. Heeft u ervaring met MKB Bedrijfskrediet? Vond u het invullen van de Kredietscheck en de reactie die u daarop kreeg nuttig? Heeft u gebruik gemaakt van de professionals van dit bedrijf bij het aanvragen van bedrijfskrediet? Wat zijn uw ervaringen met dit bedrijf? Wij horen het graag van u! Plaats uw persoonlijke review en laat andere MKB-ers en zelfstandig ondernemers weten wat u van deze website en de professionele financieringsadviseurs verbonden aan deze website vind!