ErvaringenSite

  Ervaringen N26

  Een bankrekening en betaalkaart voor je telefoon? Is dat praktisch? Is het veilig? Daar wil je wellicht meer over weten. Gelukkig zijn er mensen die hun ervaring en beoordeling delen in een review. Laat je gerust door deze klanten voor je adviseren of help zelf de mensen na jou door jouw mening achter te laten in een recensie.

  Hoe handig is het?

  Wat is zo’n mobile account? Hoe werkt het? Wat is het verschil met een gewone bankrekening of prepaid bankpas? In het kort komt het erop neer dat deze bankrekening gepaard gaat met een uitgebreide app. Op het moment dat meerdere contactpersonen op jouw mobiel gebruik maken, is het mogelijk om via hun telefoonnummer geld naar hen over te maken, zonder de IBAN in te moeten vullen. Ook is het mogelijk om betalingsverzoeken te versturen naar mensen van wie je nog geld krijgt. Na dat ene heerlijke etentje bijvoorbeeld. Maar hoe toegankelijk zijn die gegevens eigenlijk voor derden als je jouw mobiel een keer kwijt raakt of als deze gestolen wordt?

  Digitaal of handje contantje: geld is geld

  Wanneer gebruik je het?

  Dit soort rekeningen zijn vooral bedoeld als betaalwijze bij internetbetalingen of andere online transacties. Vaak is het daarbij ook mogelijk om geld over te maken naar anderen en om geld apart te zetten om te sparen. Op het moment dat het account gepaard gaat met een betaalpas, zoals een bankpas of een Mastercard, neemt het aantal mogelijkheden toe, want dan is het ook mogelijk om er mee in een winkel af te rekenen via pinbetaling, of in dat restaurant of hotel op vakantie met je debitcard. Het opnemen van contant of cash, is vaak wel aan transactiekosten verbonden. Veelal bedraagt het een percentage van het opgenomen bedrag.  N26

  Dit is een relatief nieuwe aanbieder van transaction accounts, oftewel current accounts. De mobiele bankrekening wordt standaard vergezeld door een debitcard van MasterCard en een app, maar België is een van die landen waarvoor ook een pinpas van Maestro verkrijgbaar is. Hun aanbod van N26 Black is inclusief dekking voor aankopen en onderweg. Deze verzekering loopt via Allianz.

  Let op!

  Het aantal keren per maand dat een gebruiker contant geld kan opnemen vanuit de rekening, is beperkt. Dit is wellicht wel het grootste verschil met andere rekeningen waarbij je een betaalpas krijgt.

  Recensies voor en door consumenten

  Hoe uitgebreid is die dekking van N26 Black nu eigenlijk? Kan deze rekening de comprehensive travel and purchase coverage waarmaken? Hoe handig zijn al die functies in de app in de praktijk? Werkt die Secure Login ook als je een snee in je vinger hebt? Wat is Apple Pay en wat kun je ermee als je verder niks met Apple hebt? Hoe werkt Face ID? Hoe zit dat met Moneybeam en je vrienden uit je contactenlijst? Geldt Duitse Degelijkheid ook voor deze mobiele bankiersdienst? Weet jij de antwoorden op deze en vele andere vragen? Schrijf dan vandaag nog een review van jouw ervaring en beoordeling. Daarmee help je geïnteresseerden na jou bij het maken van een keuze. Jouw mening telt! Alvast bedankt.

  N26
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over N26

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is N26 een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over N26. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is N26 actief?

  N26 is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van N26 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.