ErvaringenSite

  Ervaringen OPR-Bedrijfskrediet

  Geld nodig? U bent niet de enige! Gelukkig zijn er oplossingen. Geld lenen is tegenwoordig heel normaal. Veel MKB-ers zitten na de COVID-19 crisis in de financiële moeilijkheden en hebben om door te starten een beetje financiële hulp nodig. Heeft uw bedrijf ook een tijdelijke lening nodig? Waar kunt u deze het beste aanvragen, hoelang duurt het voordat u de beschikking over het geld heeft en wat zijn de voorwaarden? Op onze site vind u niet alleen een kort overzicht van het bedrijf zelf, maar vooral ook de ervaringen van andere consumenten. Laat ook uw review achter zodat wij als consumenten elkaar helpen met het geven van persoonlijke reviews zodat we samen werken aan het scheppen van een realistisch beeld achter al deze online shops.

  Over OPR-Bedrijfskrediet
  De grote hoofdspeler achter OPR-Bedrijfskrediet is het Finse OPR-Finance Oy. OPR-bedrijfskrediet.nl is de Nederlandse dochteronderneming van OPR-Finance B.V. De gerenommeerde Finse onderneming OPR-Finance Oy. is opgericht in 2005, en is gespecialiseerd in het verstrekken van zogenaamde kortlopende leningen voor bedrijven. Het bedrijf heeft kantoren in Stockholm, Helsinki, Kopenhagen, Amsterdam en Praag. Het financiële bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer 67064086.

  Producten en diensten van OPR-Bedrijfskrediet.nl
  Het bedrijf richt zich vooral op het verlenen van zakelijk krediet voor kleine ondernemers en mensen met een zelfstandig bedrijf. Maar OPR Bedrijfskrediet doet nog meer. Behalve het verlenen van zakelijk krediet biedt de OPR Finance Groep ook diverse andere financiële diensten aan, zoals bijvoorbeeld een facturerings- en afbetalingsregeling voor webshops, of consumentenkrediet. Op de site van OPR bedrijfskrediet.nl is eenaanvraagformulier opgenomen, waarin u uw persoonlijke situatie toelicht en aangeeft welk bedrag u wilt lenen voor welke periode. De site beloofd uw aanvraagformulier binnen 24 uur te beoordelen waardoor u in principe al binnen één dag het geld op uw rekening zou kunnen mogen ontvangen. Het moederbedrijf OPR-Finance biedt ook andere financiële diensten aan zoals persoonlijke leningen en verschillende software pakketten die u kunnen helpen uw financiën gemakkelijk en op een correcte manier te beheren

  Complimenten. Klachten en Tips over OPR-Bedrijfskrediet.nl
  Het aangaan van een financiële lening is niet iets waar je lichtzinnig aan moet beginnen. Natuurlijk is het fijn snel geld te krijgen maar er hangen altijd voorwaarden aan vast. Daarom is het verkrijgen van een goede voorlichting minstens even belangrijk. Er dient niet alleen gesproken te worden over het soort lening wat u aangaat en de hoogte van het bedrag wat u wilt lenen, maar ook de afbetalingsvoorwaarden, het rentepercentage en uiteraard niet te vergeten de service van het bedrijf: Wat als er onverhoopt iets mis gaat met de aflossing? Of het geld wat u wilt lenen komt niet op tijd binnen en u mist hierdoor de uitgelezen kans uw bedrijf op een hoger plan te tillen. Heeft u wel eens een lening genomen bij OPR-Bedrijfskrediet? Deel hier uw ervaring met anderen!Laat weten wat u van de service, de medewerkers en het product vind en plaats een onafhankelijke review. Uw review zal anderen helpen, evenals het lezen van de reviews van anderen u kan helpen een beslissing te nemen.

  Het Eco-Team: ‘Geld lenen, kost geld’

  OPR-Bedrijfskrediet
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over OPR-Bedrijfskrediet

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is OPR-Bedrijfskrediet een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over OPR-Bedrijfskrediet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is OPR-Bedrijfskrediet actief?

  OPR-Bedrijfskrediet is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van OPR-Bedrijfskrediet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.