ErvaringenSite

  Ervaringen PIN Voorschot

  Voor de meeste zelfstandig ondernemers en MKB-ers is het jaar 2020 helemaal geen goed jaar geweest. Ook het begin van 2021 ziet er vandaag de dag niet zo rooskleurig uit. Maar gelukkig lijkt er licht aan het einde van de tunnel te zijn. Het heropenen van de Horeca, de kapper, en de kleine zelfstandigen kan om een investering vragen. Maar er zijn natuurlijk ook andere redenen te bedenken waarom uw bedrijf even wat financiële ondersteuning kan gebruiken. PIN Voorschot is een van de vele kredietverleners die zich enkel richt op de zakelijke ondernemer. In dit artikel zullen we in het kort uitleggen wat PIN Voorschot te bieden heeft, en kunt u de meningen en ervaringen van andere ondernemers lezen over dit bedrijf. Zelf ervaring met PIN Voorschot? Maak ons deelgenoot en laat uw review bij ons achter!

  Over PIN Voorschot
  Het kredietverleningsbedrijf PIN Voorschot is in 2015 opgericht, en maakt onderdeel uit van EMF Finance. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd en verleend alleen krediet en leningen aan zakelijke ondernemers, zoals de horeca, kappers, schilderbedrijven, evenementen organisators, en zo voort. PIN Voorschot is gevestigd in Naarden-vesting en heeft inmiddels 14 vaste werknemers in dienst in Nederland, en één sales manager in België.

  Producten en diensten van PIN Voorschot
  PIN Voorschot is bedoeld voor de kleine ondernemer: er kan eenzakelijke lening afgesloten worden, een kredietverstrekking gegeven worden en er kunnen ook korte-termijn financieringen afgesloten worden, specifiek voor de evenementen branche. Het principe is simpel. Na aanvraag buigt een team van specialisten zich over de verstrekte informatie van uw bedrijf of evenement, maakt een risicoanalyse en daarna wordt, als alles goedgekeurd is, de lening op uw rekening bijgeschreven. Waar PIN Voorschot zich in onderscheidt van zijn concurrenten is het gekozen aflossingssysteem. De dagwinst dient bijgeschreven te worden op uw bedrijfsrekening, en van dat bedrag wordt dagelijks een vast percentage automatisch teruggestort ten gunste van uw aflossing. Minder dagopbrengst betekent daardoor meteen minder aflossing, waarbij de ondernemer bij een goede dag dan ook automatisch meer aflost. Het aanvragen van een lening kan op verschillende manieren: er is een aanvraagformulier opgenomen op de website, maar er kan ook gebeld, gemaild en ge-appt worden. Na bestudering van de aanvraag wordt er een afspraak gemaakt en vervolgens beslist PIN Voorschot in huis of zij akkoord gaan met het verstrekken van de lening. Het hele proces kan in 1 week afgehandeld worden.

  Complimenten, Klachten en Tips over PIN Voorschot
  Heeft u wel eens geld geleend bij PIN Voorschot? Wat vond u van het persoonlijke intake gesprek en de manier waarop u door de medewerkers behandeld werd? En wat zijn uw ervaringen met het speciale aflossingssysteem? Wat zijn volgens u de voordelen en de nadelen van dit bedrijf? Wij willen het graag van u horen! Ook mensen die een kredietlening willen afsluiten en erover denken om dit bij PIN Voorschot te doen zullen het fijn vinden uw persoonlijke ervaringen te horen. Laat u daarom hier uw review voor ons achter, zodat andere ondernemers niet voor vervelende verrassingen komen te staan.


  Wikifin@School: Lenen

  PIN Voorschot
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PIN Voorschot

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is PIN Voorschot een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over PIN Voorschot. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PIN Voorschot actief?

  PIN Voorschot is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PIN Voorschot gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.