Qeld

Alle reviews

Qeld

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Cofidis merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Cofidis
0 reviews

Ben je op zoek naar krediet? Kijk eens bij Cofidis. Ze kunnen je vast verder helpen. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Cofidis le...

Lender & Spender merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Lender & Spender
0 reviews

Geld lenen is sinds 1661 al actief, ondanks dat het verboden was voor christenen om rente te heffen en leningen te verstrekken. De Italianen vonden...

A-krediet merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
A-krediet
0 reviews

Heeft u dringend de behoefte om geld te lenen bij een van de banken en u weet nog niet welke keuze te maken, dan biedt ErvaringenSite u de mog...

MKB Bedrijfskrediet merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
MKB Bedrijfskrediet
0 reviews

Als startende ondernemer is het belangrijk dat je je over allerlei zaken zo goed mogelijk laat voorlichten. Vooral als het om financiële aspec...

Qeld

Qeld noemt zichzelf de nieuwe vorm van geld lenen. Bij dit bedrijf kunt u leningen tot vijftig duizend euro aanvragen zonder hiervoor naar de bank te hoeven gaan. Normaal gesproken komen zij dan nog binnen een uur bij uw terug en ze maken het geld dan ook nog op dezelfde dag over. U betaalt elke maand een vast bedrag zonder "verborgen" kosten en u kunt de lening ook op elk moment kosteloos aflossen.  Op deze pagina kunt u de ervaringen van andere mensen met Qeld lezen. Ook kunt u uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Qeldachterlaten door middel van een review of op andere soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over Qeld 
Qeld profiteert van de trend dat banken de afgelopen jaren de geldkraan vrijwel dichtgedraaid hebben als het gaat om kleinere bedrijfskredieten aan het mkb. Mkb is juist een van de motoren van de economie, we hebben in België meer mkb dan multinational bedrijven. Het bedrijf is er dan ook op opgericht door ervaren ondernemers om andere (misschien niet zo ervaren) ondernemers aan een financiering te helpen voor hun bedrijf. Qeld staat er om bekend dat zij binnen een uur uw aanvraag beoordelen en dan ook nog op dezelfde dag het geld overmaken, dit geld echter alleen op werkdagen tijdens kantooruren. 

Producten en Diensten van Qeld
U vraagt zich inmiddels vast af: maar waarvoor kan ik nu eigenlijk bij Qeld terecht en zitten daar nog voorwaarden aan vast? U kunt bij Qeld terecht voor diverse soorten leningen, de bedragen kunnen variëren van duizend euro tot honderd duizend euro. Voor alle soorten leningen geldt natuurlijk: geld lenen kost geld. De kosten van uw lening bij Qeld bestaan uit een afsluitvergoeding, de hoogte hiervan is afhankelijk van het leenbedrag. En daarnaast betaalt u een maandelijkse premie gebaseerd op het risico profiel van uw onderneming. Een definitief voorstel ontvangt u na beoordeling van uw aanvraag. 

Maar hoe werkt dat aanvragen dan? Qeld verstrekt leningen vanaf duizend euro tot maximaal honderd duizend euro. Hiervoor vraagt het bedrijf eerst om een paar gegevens van uw bedrijf, zoals: een transactieoverzicht van uw zakelijke bankrekening, KvK nummer, het gewenste leenbedrag etc. De gegevens gebruiken zij voor een kredietanalyse op basis van uw cashflow. De meeste aanvragen worden binnen een uur beoordeeld (kantooruren). Na de eerste krediet analyse neemt Qeld contact met uw op via telefoon of e-mail om de berekende kredietruimte te bespreken. Ze komen in de meeste gevallen binnen een uur bij u terug met een eventueel voorstel. Hier zijn nog geen kosten aan verbonden. Dit voorstel kunt u dan bespreken. Het voorstel is volledig gratis en vrijblijvend. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Qeld
Heeft u nou ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Qeld op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Qeld vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Qeld of laat uw eigen review over Qeld achter.