ErvaringenSite

  Ervaringen Swishfund

  Swishfund is een fintech-onderneming en is in 2016 in Nederland opgericht. Het was een van de eerste fintech-kredietverstrekkers van Nederland. Inmiddels is het bedrijf gegroeid en heeft het een voortrekkersrol als het gaat om de ontwikkeling van innovatieve bedrijfsfinancieringen. Het bedrijf vindt dat ondernemers zo efficient en flexibel als mogelijk toegang moet krijgen tot financiering. Op deze pagina kunt u de ervaringen van andere mensen met Swishfund lezen. Ook kunt u uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Swishfund achterlaten door middel van een review of op andere soortgelijke bedrijven zoeken.

  Over Swishfund

  Swishfund profiteert van de trend dat banken de afgelopen jaren de geldkraan vrijwel dichtgedraaid hebben als het gaat om kleinere bedrijfskredieten aan het mkb. Mkb is juist een van de motoren van de economie, we hebben in België meer mkb dan multinational bedrijven. De fintech-onderneming Swishfund heeft in 2020 vijftien miljoen euro additioneel kapitaal opgehaald. Het bedrijf is opgericht door ervaren ondernemers om andere (misschien niet zo ervaren) ondernemers aan een financiering te helpen voor hun bedrijf. Swishfund gaat het geld dat ze hebben opgehaald gebruiken voor een verdere uitbouw van een volledig geautomatiseerde afhandeling van zakelijke kredietaanvragen alsmede het breder kunnen verschaffen van leningen aan het mkb.

  Geld lenen met spoed

  Producten en Diensten van Swishfund

  U vraagt zich inmiddels vast af: maar waarvoor kan ik nu bij Swishfund terecht en zitten daar nog voorwaarden aan vast? U kunt bij Swishfund terecht voor vier soorten leningen: bedrijfskrediet, vastgoed lening, zakelijke financiering of een lening speciaal voor zzp'ers. Voor alle soorten leningen geldt natuurlijk: geld lenen kost geld. De kosten van uw lening bij Swishfund bestaan uit een afsluitvergoeding, de hoogte hiervan is afhankelijk van het leenbedrag. En daarnaast betaalt u een maandelijkse premie gebaseerd op het risico profiel van uw onderneming. Een definitief voorstel ontvangt u na beoordeling van uw aanvraag.

  Maar hoe werkt dat aanvragen dan? Swishfund verstrekt leningen vanaf drie duizend euro tot maximaal vijfhonderd duizend met een looptijd van drie tot twaalf maanden. Hiervoor vraagt het bedrijf een transactieoverzicht van uw zakelijke bankrekening. De gegevens gebruiken zij voor een kredietanalyse op basis van uw cashflow. De meeste aanvragen worden binnen 24 uur beoordeeld. Na de eerste krediet analyse neemt Swishfund contact met uw op om de berekende kredietruimte te bespreken. Ze komen in de meeste gevallen binnen 24 uur bij u terug met een eventueel voorstel. Hier zijn nog geen kosten aan verbonden. Dit voorstel kunt u dan bespreken. De premie hangt af van het leenbedrag en de gemaakte risico-inschatting.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Swishfund

  Heeft u nou ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Swishfund op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Swishfund vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Swishfund of laat uw eigen review over Swishfund achter.

  Swishfund
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Swishfund

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Swishfund een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Swishfund. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Swishfund actief?

  Swishfund is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Swishfund gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.