ErvaringenSite

  Ervaringen YourMastercard

  De meeste geldtransacties worden tegenwoordig gedaan met behulp van een elektronische bankkaart. Wanneer u een bankrekening heeft, komt deze vaak automatisch met een plastic kaart waarmee u kunt pinnen en betalen. Waarom zou u overgaan tot het aanvragen van een Mastercard bij ICS? Hier leest u de voor- en nadelen en de persoonlijke ervaringen en reviews van gebruikers van de Mastercard van ICS.

  Over YourMastercard van ICS
  De eerste vorm van de huidige credit card is ontstaan in Amerika in 1950. De Diners Club ontwikkelde een laadpas die men kon gebruiken om aankopen te doen. Dit werd ondergebracht bij de Bank of America. In 1975 trok deze bank zich terug van de Nederlandse markt en werd de Nederlandse creditcard divisie verkocht aan de VSB Bank. In 1990 fuseerde deze met de AG Group en AMEV tot Fortis en heet het bedrijf officieel International Card Services BV. De ICS een zelfstandige dochteronderneming van de ABN AMRO Bank. Tegenwoordig is de ICS de grootste uitgever van credit cards in Nederland en verzorgen zij al meer dan 25 jaar de promotie, uitgifte, transactieverwerkingen en administratie van de Mastercard.

  Het verschil tussen een Mastercard van de ICS en uw persoonlijke bankkaart die bij uw betaalrekening hoort is voor de meeste consumenten onduidelijk. Toch zijn er behoorlijk wat verschillen die van invloed kunnen zijn op uw keuze om wel of niet een Mastercard aan te schaffen. Zo kunt u de Mastercard van ICS koppelen aan verschillende bank rekeningen. Wanneer u van bank wilt wijzigen kunt u de kaart gewoon behouden. De Mastercard kan worden aangevraagd door financiële instellingen (zoals uw bank), maar ook door winkeliers (denk hierbij bijvoorbeeld aan de Bijenkorf kaart), en door particulieren. Het doel van ICS is om elektronische betalingen nog sneller, veiliger en gebruikersvriendelijk te maken en betalingen met contant geld in de toekomst geheel te vervangen.

  Producten en diensten van YourMastercard.nl van ICS

  De ICS is bank onafhankelijk. Dit betekent dat u voor al uw vragen en problemen met geldelijke transacties die gedaan zijn met de YourMastercard.nl van de ICS, direct bij ICS terecht kunt. Net zoals bij uw bank, kunt u bij ICS ook incassomachtigingen afgeven om betalingen automatisch te voldoen, zoals uw hypotheek aflossing of betaling van uw verzekeringspolis. Het grootste voordeel van het hebben van een Mastercard van ICS is wel dat alle online aankopen automatisch verzekerd zijn wanneer u met de Mastercard betaald en uw pakketje beschadigd of helemaal niet aankomt. Verder zijn er nog voordelen zoals verschillende spaaracties en een gratis aanvullende reisverzekering. De helpdesk is 24 uur per dag bereikbaar.

  Hoeveel kan ik lenen?

  Complimenten, Klachten en Tips over Yourmastercard.nl

  Heeft u een Mastercard van de ICS? Heeft u een zogenaamde bedrijfskaart of een particuliere Mastercard? Wat zijn uw ervaringen met bijvoorbeeld de aankoopverzekering of aanvullende reisverzekering? Wat vindt u van de kosten van de Mastercard? Heeft u persoonlijk ervaring met de Klantenservice? Uw ervaring telt! Uw review kan er voor zorgen dat andere bedrijven en particulieren meer te weten kunnen komen over YourMastercard.nl. Laat hier uw review achter!


  YourMastercard
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over YourMastercard

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is YourMastercard een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over YourMastercard. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is YourMastercard actief?

  YourMastercard is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Reizen, Creditcards, Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van YourMastercard gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.