YourMastercard

Alle reviews

YourMastercard

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

CoolGift merklogo voor beoordelingen van Kinderen & baby
CoolGift
1 reviews

Lees hier alle beoordelingen over CoolGift en kom erachter hoe het zit met de service en dienstverlening van CoolGift. Als u op zoek bent naar een ...

Ditverzinjeniet merklogo voor beoordelingen van Cadeauwinkels
Ditverzinjeniet
1 reviews

Cadeautjes kopen is bijna altijd leuk. Voor je jarige moeder, je neef die geslaagd is of je vriend. Iemand blij maken met een leuk, lief of gr...

Hema verzekeringen merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Hema verzekeringen
6 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Hema verzekeringen? Hema verzekeringen is een organisatie welke er al vele jaren is. Natuurlijk zijn ze bekend ...

YourMastercard

De meeste geldtransacties worden tegenwoordig gedaan met behulp van een elektronische bankkaart. Wanneer u een bankrekening heeft, komt deze vaak automatisch met een plastic kaart waarmee u kunt pinnen en betalen. Waarom zou u overgaan tot het aanvragen van een Mastercard bij ICS? Hier leest u de voor- en nadelen en de persoonlijke ervaringen en reviews van gebruikers van de Mastercard van ICS.

Over YourMastercard van ICS
De eerste vorm van de huidige credit card is ontstaan in Amerika in 1950. De Diners Club ontwikkelde een laadpas die men kon gebruiken om aankopen te doen. Dit werd ondergebracht bij de Bank of America. In 1975 trok deze bank zich terug van de Nederlandse markt en werd de Nederlandse creditcard divisie verkocht aan de VSB Bank. In 1990 fuseerde deze met de AG Group en AMEV tot Fortis en heet het bedrijf officieel International Card Services BV. De ICS een zelfstandige dochteronderneming van de ABN AMRO Bank. Tegenwoordig is de ICS de grootste uitgever van credit cards in Nederland en verzorgen zij al meer dan 25 jaar de promotie, uitgifte, transactieverwerkingen en administratie van de Mastercard.

Het verschil tussen een Mastercard van de ICS en uw persoonlijke bankkaart die bij uw betaalrekening hoort is voor de meeste consumenten onduidelijk. Toch zijn er behoorlijk wat verschillen die van invloed kunnen zijn op uw keuze om wel of niet een Mastercard aan te schaffen. Zo kunt u de Mastercard van ICS koppelen aan verschillende bank rekeningen. Wanneer u van bank wilt wijzigen kunt u de kaart gewoon behouden. De Mastercard kan worden aangevraagd door financiële instellingen (zoals uw bank), maar ook door winkeliers (denk hierbij bijvoorbeeld aan de Bijenkorf kaart), en door particulieren. Het doel van ICS is om elektronische betalingen nog sneller, veiliger en gebruikersvriendelijk te maken en betalingen met contant geld in de toekomst geheel te vervangen. 

Producten en diensten van YourMastercard.nl van ICS
De ICS is bank onafhankelijk. Dit betekent dat u voor al uw vragen en problemen met geldelijke transacties die gedaan zijn met de YourMastercard.nl van de ICS, direct bij ICS terecht kunt. Net zoals bij uw bank, kunt u bij ICS ook incassomachtigingen afgeven om betalingen automatisch te voldoen, zoals uw hypotheek aflossing of betaling van uw verzekeringspolis. Het grootste voordeel van het hebben van een Mastercard van ICS is wel dat alle online aankopen automatisch verzekerd zijn wanneer u met de Mastercard betaald en uw  pakketje beschadigd of helemaal niet aankomt. Verder zijn er nog voordelen zoals verschillende spaaracties en een gratis aanvullende reisverzekering. De helpdesk is 24 uur per dag bereikbaar. 


Complimenten, Klachten en Tips over Yourmastercard.nl
Heeft u een Mastercard van de ICS? Heeft u een zogenaamde bedrijfskaart of een particuliere Mastercard? Wat zijn uw ervaringen met bijvoorbeeld de aankoopverzekering of aanvullende reisverzekering? Wat vindt u van de kosten van de Mastercard? Heeft u  persoonlijk ervaring met de Klantenservice? Uw ervaring telt! Uw review kan er voor zorgen dat andere bedrijven en particulieren meer te weten kunnen komen over YourMastercard.nl. Laat hier uw review achter!