ErvaringenSite

  Ervaringen 1-800-GET-LENS

  Het gebruik van lenzen kan een alternatieve keuze zijn voor een bril om de kwaliteit van het zicht te verbeteren, maar dan in een uitvoering die klein, dun en compact is. In tegenstelling tot een bril hebben contactlenzen een hoge mate van praktische bruikbaarheid. Dit maakt het voor je gemakkelijker om verschillende activiteiten uit te voeren. Met contactlenzen hoef je jezelf niet te storen aan de aanwezigheid en de positie van een bril die steeds van positie verandert als je beweegt. Ook kun je jouw zelfvertrouwen vergroten of er gewoon anders uit willen zien als je met vrienden optrekt, omdat contactlenzen het uiterlijk van de drager natuurlijker doen aanvoelen. Maar bij het kiezen van het type, de kleur en het merk van de contactlens zelf moet je voorzichtig zijn. De lens moet je letterlijk in je oog plaatsen, dus wil je hier wel het beste voor, niet? Lees altijd eerst door de beoordelingen om te weten te komen of de winkel en kwaliteit deugdelijk is.

  Over 1-800-GET-LENS

  Zoals je uit de naam waarschijnlijk al had afgeleid, is het een Amerikaanse winkel, gevestigd in Draper, Utah. 1-800-GET-LENS, opgericht in 1995, is een toonaangevende online leverancier van contactlenzen op doktersvoorschrift. Ze bieden klanten een oplossing voor de hoge kosten en service van het vernieuwen van je voorschrift bij een lokale oogzorgspecialist. Het bedrijf verkoopt online. De naam is eveneens het telefoonnummer die je in Amerika kunt bellen.

  Online Shop With Me! 🛍

  Producten van 1-800-GET-LENS

  Er worden tientallen merken gepresenteerd met al hun series en verschillende soorten contactlenzen. Daarnaast kun je ook het type van contactlens kiezen, zoals siliconen hydrogel, maandelijks, wekelijks, dagelijks, torische, bifocale, kleur, flacons, gas permeabel, en met inbegrip van nieuwigheden, speciale effecten, theatraal en Halloween contactlenzen. Naast contactlenzen, verkoopt 1-800-GET-LENS ook zonnebrillen voor vrouwen en mannen met een keuze uit tientallen toonaangevende merken. Zelfs op de goedkoopste contactlenzen garanderen ze dezelfde kwaliteit als die bij je oogarts. Elk paar lenzen is goedgekeurd door de FDA.

  Diensten van 1-800-GET-LENS

  Een leuke dienst is dat je geen lenzendoosjes hoeft te bestellen. Elke bestelling heeft recht op eentje. Dankzij de grote voorraad van meer dan 23 miljoen contactlenzen kun je een snelle levering verwachten bij 1-800-GET-LENS. Ze hebben 7 verzendmethoden en aangezien ze open zijn voor internationale orders, aanvaarden ze alle belangrijke creditcards en cheques als betalingsmethodes. Ze hebben ook een versnelde levering service voor degenen met haast. Na het bestellen, kun je de leveringsstatus van producten op de website zien door eenvoudig ons bestelnummer in te voeren.

  Complimenten, klachten en tips over 1-800-GET-LENS

  Een leuke tip is dat je in de "Buy More Save More" sectie verschillende promoties kunt vinden. 1-800-GET-LENS beantwoordt 24 uur lang alle berichten, telefoon en e-mail. Dit zal helpen met eventuele vragen, twijfels en obstakels. Zij bieden ook onze 100% geld terug garantie als je niet tevreden bent met de goederen die zijn aangekomen. Door simpelweg bestellingen van contactlenzen en brillen terug te sturen, in hun originele verpakking en/of flesjes, kun je het geld terugkrijgen, Bel of email gewoon een van hun klantenservice medewerkers en verzend het artikel gratis. Pen zelf neer in een review wat je ervaring bij 1-800-GET-LENS was. Was je tevreden met de diensten?

  1-800-GET-LENS
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over 1-800-GET-LENS

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is 1-800-GET-LENS een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over 1-800-GET-LENS. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 1-800-GET-LENS actief?

  1-800-GET-LENS is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 1-800-GET-LENS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.