ErvaringenSite

  Ervaringen 123Kast.nl

  Huizen en appartementen worden steeds kleiner. Daarom kan het nodig zijn om elke ruimte die er in het huis is ten volle te benutten, voornamelijk als bergruimte. Dit is de reden waarom veel mensen een kast op maat kopen, juist zodat deze perfect past in de ruimte die er aanwezig is. Daarnaast zijn deze kasten ook zeer gemakkelijk om te personaliseren. Eén bedrijf die kasten op maat maakt is 123kast.nl. Dit bedrijf verkoopt zowel kasten op maat, alsook kasten die al op voorhand zijn gefabriceerd.

  Over 123kast.nl
  123kast.nl is een bedrijf, opgericht in 2019, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Mijdrecht in de provincie Utrecht, Nederland. Bij het hoofdkantoor heeft het bedrijf ook een fysiekse winkel, waar je de kasten in het echt en van dichtbij kan bekijken. Alle kasten worden gemaakt in de fabriek van 123kast.nl, die is gelegen in Roemenië. Naast kasten verkoopt het bedrijf ook tafels en bureaus.

  Producten en diensten van 123kast.nl
  123kast.nl is een bedrijf dat voornamelijk kasten verkoopt. Het assortiment van 123kast.nl bestaat uit buffetkasten, vitrinekasten, boekenkasten, kledingkasten, ladekasten, meidenkasten, nachtkastjes, grutterskasten, tv meubels en dressoirs. Daarnaast kunnen kasten ook op maat worden besteld. Naast kasten heeft het bedrijf ook tafels en bureaus in het assortiment.

  Bij het bestellen van een kast via de webshop kan u gewoon de gewenste kast aanklikken en aangeven in welke kleur u de binnen en de buitenkant van de kast wilt. Nadat u de kast hebt aangeklikt, wordt u doorgeschakeld naar de winkelwagen. Hier kan u aangeven of nog verder wilt shoppen of wilt afrekenen. Als u wilt afrekenen moet u eerst uw gegevens en het leveringsadres invullen. Betalingen kunnen gebeuren via Ideal of via een directe bankoverschrijving. Als u met Ideal betaalt, moet u het ganse bedrag onmiddellijk betalen. Indien u kiest om te betalen met een directe bankoverschrijving, kan u kiezen om een minimale voorschot van 20% te geven en de rest contant bij levering te betalen. Betalen met bancontact is niet mogelijk bij levering. Een andere manier om een kast te kopen bij 123kast.nl is door naar de toonzaal te gaan in Mijdrecht. Bij betaling kan u daar met de kaart of contant betalen. Net als bij het bestellen online kan je een voorschot geven van minimaal 20% en de rest van het bedrag contant bij levering betalen. De toonzaal is open van woensdag tot en met zaterdag van 12 uur tot 17 uur. Op zondag, maandag en dinsdag is de winkel enkel open op afspraak. De levertijd van de kasten is ongeveer vier tot zes weken. Het is niet mogelijk om de kasten te retourneren.

  Complimenten, klachten en tips over 123kast.nl
  Hebt u ooit al eens een kast besteld met 123kast.nl? Of bent u misschien van plan om een kast te bestellen via dit bedrijf en wilt u weten of 123kast.nl iets voor u zou kunnen zijn? Dan bent u op ErvaringenSite op het juiste adres. Op deze website kan u uw ervaring neerschrijven over dit bedrijf. Uw review kan van groot belang zijn degenen die van plan zijn om bij 123kast.nl een kast te kopen. Twijfel dus niet en schrijf uw ervaring hier neer op ErvaringenSite!

  Wix Ecommerce: Sie wollen einen Onlineshop erstellen? Die Vor- und Nachteile im Test

  123Kast.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over 123Kast.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is 123Kast.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over 123Kast.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 123Kast.nl actief?

  123Kast.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 123Kast.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.